אהההה איזה טוב לקום עכשיו...

../images/Emo12.gif ../images/Emo110.gif

לא היית אף פעם בכותל? איזה מין יהודי אתה!?!? סתם מותק אבל תבקש מההורים שלך איזו נסיעה לכותל.. כי בתכלס כמה שגמאני לא ממש שומרת מסורות וכאלה (לאכול בשר וחלב יחד לא נחשב נכון?;)), ביקשתי לנסוע לשם.. סתם בשביל לראות מה ומי. וכן, אצלנו, 15 הערים אין שביתות!! איזה זיןןן..
אבל אני זוכרת, שנה שעברה כמעט ובכלל לא למדתי.. חח כל יום שביתה. וגם בבצפר שלי לפעמים ההורים מחליטים לשבות ואז אפח'ד לא בא לבצפר.. בגלל המורות הדפוקות. נו.

ShadowiT

New member
think again.... ../images/Emo13.gif

בינתיים, החליטו להשבית את הלימודים בכל הרשויות חוץ משלושת הערים הגדולות.... וזה אומר ירושלים, ת"א וחיפה
עד כמה שידוע לי ראשון זאת העיר ה4 בגודלה... יש לכם מזל

amirbilu

New member
לא ממש.

קודם כל, דיברו על שיבושים, ולא בהכרח השבתת לימודים. עוד דבר, זה שאני גר בעיר שהיא לא מ30 הערים הכי גדולות בארץ נדמה לי, וגם אנחנו לא שובתים.

ShadowiT

New member
צודק, אבל...

לפי חישובים שלי: ההסתדרות שובתת-> אין ממש אבטחה-> אין בית ספר
וזה שהעיר שלך לא שובתת באמת אומר שלא בטוח שראשון או נתניה או כל עיר שובתת, אבל נראה לי יש סיבה שהורידו אותן מהרשימה של הערים הגדולות שכן שובתות, וחוצמזה פעם אחת בחיים שלי אני אופטימית, אל תהרוס

ShadowiT

New member
....

ההסתדרות הכללית שובתת (לפי מה שהבנתי) את הרשויות המקומיות-> אין אבטחה-> הסתדרות המורים (לא זוכרת אם הארגון גם) טען כי ללא מאבטחים לא לומדים->אין בית ספר. זה לפי מה שאני הבנתי, יכול להיות שאני טובה ויכול להיות שזה ישתנה עד הבוקר

למעלה