אואה מה קרה?החורבה אכלו אותה:-

שונית 7

New member
מתוק כדבש:סורי הסיפור הזה כל כך

הכעיס אותי שהוא מוציא ממני צדדים אפלים שבכלל לא ידעתי שיש לי

rootteem1

New member
נכון הם ממש חוצפנים

וכולם ניסו לתפוס כותרות על חשבון ג'קוש' דרך הכפשת שמו, ועכשיו ההפך תופסים כותרות דרך שימוש בשמו לטובה. וכפית כמובן
טפו טפו טפו 3 נקישות על עץ! אנרגיות חיוביות!! אוף ביזבזתי חצי שעה על חיפוש מילים של שיר יפה בשביל להשרות את האופטימיות באויר ולא מצאתי בעע...

rootteem1

New member
300 אלף שקל?

פשש באמת איך שגלגל מסתובב. בכלל כל מה שקשור לג'קו מתקשר לאמרה הזו. התחלה כולם התקיפו אותו, ועכשיו כולם מוציאים אותו הכי טוב ומפרגנים לו בלי הפסקה.

kapit5

New member
אם יש חדש?

את זה את צריכה לדעת .אני כאן בצפון הרחוק,מרוחקת ממרכז הענינים.אצלי בכל אופן הכל כרגיל.

דורית41

New member
ולליבי-אהלן ושבוע טוב

אנחנו לא מתוזמנות,את תחזרי ואני הולכת לראות מועדון לילה.(תגידי היות וג'קו מופיע במועדונים-למה שלא יגיע להופיע גם במועדון הזה?)

hela19

New member
ג'קו "בדרך אל האושר", אמן בינלאומי.

חברים יקרים, ג'קו על הדרך הנכונה, הוא כבר סלב, הוא חזר להכרה הציבורית, הכישורים שלו הולכים לפניו..איזה כיף לכתוב זאת...
דורית, גם את "בדרך אל האושר", ולסילבר ולגהה??? שבוע טוב,,,חח חדשות טובות, והרבה ניסים.. הילה.

דורית41

New member
הילה-ג'קו בדרך אל האושר,ואנחנו -

מלוות אותו לשם! באשר יצעד נצעד... אני מתכוונת להגיע לגהה השבוע,בע"ה.את מגיעה?

hela19

New member
|חמסבלי נדר, אי"ה,,מחזיקה אצבעות...

לא מעיזה לתכנן דבר... גם בשבוע שעבר רציתי מאוד..אבל לא יכולתי... הסיפורים למחרת, רק הוכיחו איזה כיף היה למי שנכח בהופעה.. העיקר, שג'קו נמצא על המסלול הנכון, ואכן "בדרך אל האושר",,, או שה"אושר", כבר מצא אותו.. שבוע טוב..

דורית41

New member
רותמוששש-

נסיעה טובה לצפון,היות ותהיי קרובה להופעה הבאה,גם בגיל וגם במיקום- תששששדרי אנרגיות חיוביות על מנת שיהיה לו בהצלחה. ותזכרי שששאנחנו אובהות אותך.

rootteem1

New member
חח דוריתוש מאמי תודה!!

אני אובהבת אותך כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אששששששדר אשששששששדר!! אולי אני אעבור להציץ קצת ולקבל תשששששושששים טוב זזתי אחזור יותא מאוחר.. עד כמה זה נורמלי לאכול אחורת ערב בעשרה לאת עשרה? חח ביושששששששששש

hela19

New member
שבוע טוב, הספירה לקראת ה"הופעה", |ס

שוב ההתרגשות אוחזת בי מחדש..רק לפני שבועיים הייתי בדרך להופעה בגהה..ואיזה לילה בלתי נשכח זה היה.. וכעת, מתחילים להתכונן,... שבוע מדהים, עם הרבה חדשות טובות, והרבה ניסים לכולנו, ממש צריך.. הילה.

thr7

New member
גנבת לי את המילים מהפה.

פתאום כולם רוצים לבוא איתי. חברה שלי הבעל שלי ואני ממש לא יודעת אם כדאי שיבואו. מה אתן אומרות?

דורית41

New member
THR

זה תלוי פרטנית בבעל ותגובתו הפוטנציאלית- אם הוא רוצה מיוזמתו להגיע,זה אמור ל"עבור בשלום"-את למעשה מוטרדת מבחינתך? אם תרגישי חופשי ?

thr7

New member
לא אני לא רוצה שינדנד לי (עייף וכו

אבל אני אומר לו שאם זה יתחיל מאוחר שלא ינדנד. זו כבר החלטה שלו.

למעלה