אוי הנוסטלגיה

אחחח. לא פלא שחולה לך הפרצוף.

עזבי את הלהקה, תתחתני איתי וזה כל מה שאצטרך. EVER

כדאי לו מאוד שלא.

אחרת אני מתנפלת עליו כמו גורילה. בחייאת, יש דברים שלא עושים, בין אם הם מפורסמים או לא. בזמן ההופעה, תשתוללו כמו הארדקורים מטורפים, אין אמן שלא אוהב את זה. אבל מבין להשתולל בהופעה ולשתף איתם פעולה וללכת לעשות דברים כמו לגעת לו ב*** זו כבר דרך ארוכה...

../images/Emo14.gif|שיקןי| האמת ש..

זה יכול להיות לשני הכיוונים, זאת אומרת, אם הם לא יראו שמרעיפים עליהם פה אהבה וכן, חלק מהקטע הזה זאת הרעפת אהבה (לא שאני הולכת לעשות את זה), זה יהיה קצת מוזר, בכל זאת..

DarkSecretLove

New member
תראי יש מלא דרכים להסתכל על זה

זה כמו להגיד שריגול זאת הרעפת אהבה.. לא אוהבת את זה,אם מישהו בוחר ללכת אחריהם לבית המלון שלהם,לפי דעתי עושה לעצמו פאדיחות. אני חושבת שהם ידעו להפריד בין קבלת פנים חמה לסטוקריות. אני מבינה מה שאת אומרת,כי כן זה לתת להם איזה שהוא יחס מצד המעריצים אבל אפשר לעשות את זה בכל כך הרבה דרכים אחרות חוץ מלשבת מתחת לחלון בית המלון שלהם ולצעוק להם כל הלילה. אני בטוחה שאם זה יעשה בצורה מתורבתת הם יעריכו את זה הרבה הרבה יותר.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני לא אמרתי שריגול,

זאת הרעפת אהבה. אני מסכימה איתך שזה פדיחה לאותו בן אדם. ואני מקווה באמת שזה יעשה בצורה מתורבתת, כי אני חושבת שכן צריך לעשות משהו..

DarkSecretLove

New member
כמובן שצריך צריך להראות להם כמה אוהבים אותם

אבל כמו שאמרנו בצורה הכי מתורבתת שאפשר

Ariels attack

New member
לא צריך בצורה הכי מתורבתת...

אני חושבת שדווקא כן יהיה נחמד אם יבואו לראות אותם כשהם נוחתים אבל שלא יצרחו יצעקו ויקפצו עליהם.... כי בכל זאת זו הפעם הראשונה שלהם פה וצריך להראות אהבה כמובן שלא להגזים ולעקוב אחריהם למלון וליהיות אובססיבים.... כמובן שזה כבר מוגזם ביותר..!!! אבל לעשות להם קבלת פנים יפה בשדה תעופה יכול ליהיות דבר נחמד....

אם יבואו אנשים להופעה

ידעו את המילים של השירים ויעשו חיים הם ידעו שאוהבים אותם. לא צריך בשביל זה לבוא אליהם לבית מלון. יש כאן בנות שאומרות לך את זה מניסיון.. אני ביניהם אהבה זה גם לכבד את הפרטיות ולתת מרחב אישי

../images/Emo210.gif בכל ארץ עושים את זה, הם רגילים לזה

תאמינו לי זה שנבוא למלון כשהם נכנסים אליו לא מה שייגרום להם לא להרגיש בנוח, לא רק זה אלא גם יירגש אותם לראות כמה אוהבים אותם פה. אל תשכחו שזאת פעם ראשונה שלהם בארץ, הם עוד לא מכירים את המעריצים הישראלים

למעלה