אופ לשישי - שבת - ראשון

../images/Emo217.gifטוב בנות מצטערת לבשר לכן אבל ../images/Emo10.gif

אני נאלצת לעזוב גם פה .. אני צריכה לדבר עם הנהלת הפורומים שיורידו אותי מניהול כי אני אבקר פה פעם בכמה שבועות. .. \: מקווה שתשמרו על סדר גם בלעדי אה? ואני עוזבת בגלל הלימודים והכל ... \: סתם י'סתומות ניראה לכן?
באתי להיפרד לכמה ימים חחח כי מהיום בערב יום כיפור אז אולי יום ראשון או שני אני אבוא.. ועכשיו אני בבייביסטר אז אני צריכה להעיר ת'בנות יאללה ביי צום קל לכולן :]

שריתיXD

New member
לא האמנתי לרגע D;

עד שאת מנהלת את תרדי מניהול חחחחחח מצחייקושש

../images/Emo75.gifטיפשה , !

חחחחחחחחחחחחחח ,, D = לא הבנתי , כאילו את כולה יומיים וחצי מנהלת , פתאום את עוזבת ? . D;

ייי'אמאמא דילב י'מבהילה ..

חחחח
תזהרי לך ובקשר למכורת הפוורום פשש יפה תישדתלי ליפתוח קבוע :] וכל הבנות כל הכבוד לכן:]

../images/Emo75.gifתגידו , זה שקוף שאני מציפה ? . ../images/Emo6.gif

סתם , נו משעמם לי .
ובא לי פעם אחת להיות הכככככי מציייייפה , [; לכן [ מילת תוצאה.סתם.
] אל תציפו אתן . :) סתם . D;

נוופריי

New member
../images/Emo34.gif...

היי ,. קוודם כל , שיהיה לכולם צום קל , ואל תישברו את הצום אם צמתם כבר מהתחלה תמשיכו !!11 זה חשוב , תאכלוו המון המוןן בארוחה מפסקת תישתו מים D= ואילו שלוקחות תרופות כמוני , אזז תאכלו, תיבלעו את הכדור ,, תישתו מים ותצומו וככה בארוחה אחרי ,אם אתם לא מרגישות טוב .. אזז תישברו ת'צום
אני בטוחה שכל אחת מכאן שיקרה, עשה חטאים , שהיא צריכה לכפר עליהן, וזזה היום הזה שלא רק צריך לבקש סליחה מאותו בן אדם שעשיתןלו רע, שיקרתן אלה להגיד סליחה לה' !!.. ננאמ , רותם סבבה אני סולחת לך לפחות תילמדי שאפילו שעצבנים לא מאחלים לבן אדם למות :]]]].. השבוע הזה הבנתי ככ את הערך הזה שניקרא החיים .. תנצלו ותישמרו על עצמכן, במיוחד היום הבנות שנוסעות באופניים , אז תישמרו על עצמכן לא כמוני כל יום כיפור הייתי מקבלת מכות , עדהיום ישלי צלקות ברגליים מיזהD= אז צום קל ,וסליחה אם פגעתי במישהי וגם בך רותם ,... ננאמ זהו
... צום קל וגמר חתימהטובה ^^. ניתראה אחריי כיפור המייגע .DDD=

למעלה