אזעקה

../images/Emo32.gifאזעקה

היום ב2 וחצי או ברבע ל 2 יש אזעקה אז כולם להיות מוכנים
לא לפחד
אממ פתחתי אוף חדש כי השני היה מלא מידי .. היום יש לנו טקס .. משו על החיילים החטופים .. ואמרו שכבה שרים יהיו שם ובניהם שמעון פרס .. חח טוב לע מעניין .. העיקר שלא נלמד שעה
בהצלחה למי שיש מבחן
נראה לי גם לי יש אבל אני לא בטוחה

אעע נכון../images/Emo3.gif

בהתחלה אני שומעת ואני כזה מה זה הרעש הזה? ואז נזכרתי שיש אזעקה
ובדיוק באותו זמן אני ראיתי טיוי אז למעלה היה כתוב לא לדאוג ושזה רק תרגיל ובלה בלה בלה ..

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo3.gif|רוח../images/Emo182.gif

שיהיה לכם בכיף..
לא לא יהיה הספיק לי בקיץ XDD

idanias

New member
כל יום יש אצלנו אזעקות../images/Emo122.gif

אני בבית ספר חיל האוויר אז אני רגיל
חוץ מזה הייתי היום באוטובוס אז לא שמעתי את האזעקה...

בסוף שמעון פרס לע היה../images/Emo3.gif

היה סילבן שלום
.. לפני הטקס חברה שלי עושה לי: "מי זה סילבן שלום זה לא אישתו של ג'ודי?" XBBBBBBBBBBBB ואני אומרת לה: "כן זה אישתווווו של ג'ודי" XBBBBBBB
וכל הטקס ישבו מאחורי ילדים מכיתה ט' נראה לי .. וכל שניה עשו לי: "ילדה .. ילדה .. ילדה .. ילדה .. תסתובבי שניה ילדה .." ואחרי כמה זמן: "ילדה מאיפה קנית ת'גקט הזה איזה יפהה" XBB ואז איזה אחד התקרב והתחיל לגעת לי בשיער .. ואני מסתובבת אליו ומסתכלת עליו במבט של: "וואט דה פאק יו סינק יו דוינג?" <באנגלית זה נשמע יותר טוב חח פירוש למי שלא הבין .. מה לעזזל אתה חושב שאתה עושה?> והוא הפסיק ..תודה לאל ..

בקושי שמעו...

היה לי מיצ"ב במורשת! שנכנס לתעודה! היה ממש קשהה והמפגרת זאת ממשרד החינוך הדביקה לחברה שלי בטעות מדבקה עם שם אחר ולי היא קראה טיפה את המדבקה

spukipuki

New member
XDDDDD../images/Emo203.gif

היה לי את זה שנה בעברה! זה עם המושגים בציונות יהדות ודמוקרטיה/אזרחות?

spukipuki

New member
אוי ואבוי...../images/Emo203.gif

אני לא מאמינה שממשיכים את זה, זה כ"כ מטומטם.. גם אתם קיבלתם את החוברת הירוקה עם כל המושגים בפנים?

אוף אין לי כוח יש לי הבוקר בגרות

בספורט. אנחנו צריכים לעשות כמה שיותר כפיפות בטן בדקה,מתח,קפיצה מהמקום וריצת 2000

למעלה