../images/Emo190.gifסיפור יומי מהבצפר../images/Emo190.gif
כן מה לעשות אני מביאה הרבה חוויות מהבצפר
היום תלמדו איך להרים את כל הבצפר בשביל 5 שקל
אוקיי נתחיל משלשום
.. שלשום אני וחברה שלי רצינו לקנות שוקולטה<
> מהמכונות שתיה שיש לנו בבצפר .. לפחות על זה לא התקמצנו .. קיצר זה עולה 2 וחצי .. אני התחלתי להכניס כסף .. גם אגורות וגם כמה שקלים .. וחצאי שקלים .. ואני לוחצת על שוקולטה ומחכה ... ומחכה ... ומחכה ... ולא יוצא
המכונה כנראה מקולקלת $^#%&^%&&^ אז רציתי שהיא תחזיר לי ת'כסף ולחצתי על הכפתור שאמור לצאת עודף .. ולא יצא
חוצפניםםם <אתם לא יודעים כמה קיללתי ת'מכונה והתחלתי אפילו להרביץ לה
> מה זהה הכנסתי איזה 3 או 4 שקלים .. ועוד נפל לי שקל שם .. ואם זה נופל אז אי אפשר לקחת כי זה עם סורגים .. <מפחדים שנהרוס ת'מכונה
> קיצר .. התבאסתי
בניתי על השוקולטה הזאת חח .. ויום למחרת חברה שלי אומרת לי תגידי למחנכת <כי היא אמרה פעם שאם נכנס כסף למכונה והיא מקולקלת להגיד לה
בעיות שלה> שהכנסת 5 שקלים ולא יוצא
חח קצת העלנו ת'מחיר .. חפיף .. אמרתי למחנכת והיא אמרה לי ללכת לקפיטריה של הבצפר ולהגיד לזה שמנהל אותה ש 5 שקל נתקעו לי
.. קצת התפדחתי בהתחלה
כי מה בשביל 5 שקל .. אבל החלתטי לעמוד על שלי
ויום למחרת <היום> אמרתי לו .. והוא אמר שהוא לא קשור לזה ושנתקשר לחברה של המכונות .. חזרתי למחנכת שלי <היום טירטרו אותי
> ואמרתי לה את זה .. והיא אמרה בואי נלך למנהלת של הבצפר
נגיד לה .. הלכנו
והמנהלת אמרה ללכת למזכירה
הלכתי למזכירהההההההההההההההה ... והיא אמרה לי לראות אם יש איזה טלפון על המכונה ולרשום אותו .. הלכתי רשמתי ..<אם הייתי יודעת קודם שיש לא הייתי צריכה להסתבך
> הבאתי לה והיא דיברה עם האחראים על המכונות
ואמרה שהיום הם יתקנו אבל עוד הרבה זמן .. ואני סיימתי ללמוד אז אמרתי שאני יבוא מחר כבר ..
כפרעלי חח
וזה היה 5 דקות של איך להרים את כל הבצפר בשביל 5 שקל