אז איך 2011 לבינתיים ?

purpleminnie

New member
פריקה קטנה ולא חשובה ../images/Emo9.gif

ביום ראשון הלכתי לספר של אמא שלי וזה במרכז אז לקחתי ארנק עם כרטיסיה כדי לחזור באוטובוס, מסתבר ששכחתי אותו על השולחן בבית ויום למחרת שכחתי להכניס את הארנק לתיק ולא יכולתי לנקב עלי אז ביקשתי מחברה שתנקב עלי ומעוד חברה בדרך חזרה מבית ספר ואותו דבר קרה לי היום וביקשתי מאותן חברות ואני מרגישה רע עכשיו, כמובן שאני אחזיר להן, אבל זה פשוט שיש את כל האנשים האלה שאף פעם לא מחזירים ואני ממש לא כזאת, אני מאלה שמחזירים מהר מחר אני אחזיר להן חלק והכל יהיה בסדר
אז איך השנה לכולן?

2MayaN2

New member
אז אם את מחזירה אין בעיה../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

אני חושבת שאם הזמן (לפחות אצלנו זה ככה) לא צריך להחזיר אפילו סכומים קטנים..כל פעם מישהי תורמת קצת למישהי אחרת:)

~התרגשות~

אז ככה... ביום ראשון הלכתי לאורטודנט(השטן הזה ששם למסכנים גשר) וברוב הפעמים שהלכתי עליו קיוויתי לפחות לתאריך משואר שיורידו לי את הגשר. לא קיבלתי כזה וכל פעם שהייתי יוצאת משם הייתי מעוצבנת וכמעט בדמעות
ועכשיו הפעם לא הלכתי עם ציפייה לתאריך אבל... 15.2 D: ב30 אני הולכת אליו ואז ב15.2 אני הולכת בבוקר, לא הולכת לבצפר(טוב לי כי זה יוצא על יום שלישי ואני לומדת עד 4 בימי שלישי
) ומורידים לי את הגוש ברזל הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתרגשו איתי!!!! D: ואשכרה עכשיו בלוח השנה שלי יש לי קאוונטדאוון עד הגשר ועד התעודות

purpleminnie

New member
סוף סוף, מזל טוב!!!

מתרגשת מאוד
קאונטדאון שליטה, גמאני עושה את זה הרבה
אני מקווה שזה לא יתעכב כי לחברות שלי דחו את זה איזה 5 פעמים אני מקווה שיורידו לי גם בקרוב אף על פי שאני לא אופטימית חחח

שמעי, השיניים שלי כבר 90% ישרות ../images/Emo6.gif

המקסימום שהוא יעקב לי זה עוד שבועיים אחרת את רואה את הנעל הזאת?(אני יודעת שאת לא רואה אבל זרמי) זה ייתקע לו בתחת

purpleminnie

New member
אני רוצה לראות את זה |גבות גבות|

אני ככה קרובה לעשות אותו דבר לאורטודנט שלי

לכי למעריב לנוער ../images/Emo6.gif

יש שם תמונה של הנעליים הנסגדות שלי XD

purpleminnie

New member
ראיתי, אני מתה עליהן

יש לי תמונה ממש דומה בתור המסך של הנייד

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאאאאא... מגניב, מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני ממש שמחה בשבילך

dafnashz

New member
פריקה....

היה לי מתכונת באנגלית והייתה שאלה של כן\לא וסימנתי את הלא והיה צריך לבסס עם משפט אז רשמתי משפט כלשהו. עכשיו מסתבר שהתסובה היא כן, אבל המשפט שכתבתי נכון, אבל בגלל שהקפתי לא ירדו לי 10 נקודות :( וזו הטעות היחידיה שלי. עיגול אחד מטומטם מפריד ביני לבין 100. ובאותו יום אחרי שגילית את זה המורה שלי החזיר לנו מבחנים בהיסטוירה וקיבלתי 88 שזה מעולה אבל הוא הוריד לי על מה שהוא אמר שהוא לא יוריד לי (ועשיתי נכון את השאלה) והיום הלכתי לדבר איתו על זה וזה היה כמו לדבר לקיר. אני הולכת להתווכח איתו שוב מחר ואם הוא לא יעלה לי את הנקודות שמגיעות לי! אני אלך לרכזת שכבה. אוף אני שונאת אותו הוא כזה מעצבן. ובשיעור פיזיקה אני יושבת ולא מבינה מה אני עושה שם. אני לא מבינה כלום אבל אני לא יכולה לפרוש כי אז יהיה לי רק מוגבר אחד ואני לא יכולה להרשות את זה לעצמי. אוףףף סליחה על החפירה, הייתי חייבת לפרוק את זה...... אז 2011 חרא עד עכשיו

purpleminnie

New member
אל תוותרי להם! תישארי חזקה ../images/Emo6.gif

אני מציעה לך בקשר למבחן בהיסטוריה להתווכח איתו, זכותך לקבל את הנקודות, תערפי לו את הראש
ובמבחן באנגלית, אם כל השאלה שווה 10 נקודות אולי תתווכחי ותשיגי 5 או משהו (אני מהווכחנים הקטנוניים) ובהצלחה בפיזיקה, אני גם שונאת את זה, יש לי כיתה מעצבנת ברמות, ואנחנו בכלל לא לומדים (אני בעד) אבל זה הגיע לרמה של ממש לא לומדים עד כדי כך שאתה רוצה ללמוד, הם פשוט מפריעים כל הזמן ובית הספר לא עושה כלום והמשך שנה טובה

Adi641

New member
../images/Emo113.gif באמת אל תוותרי!

תתוכחי עם המורים כמה שצריך! זה קורה לי מלא, ותסמכי עליי שהוויכוחים האלה שווים בסוף. גם אם לא יעלו לך את הנקודות תדעי שעשית כל מה שאת יכולה
ולגבי פיזיקה- אני מקווה שזה ישתפר ושיילך לך יותר טוב.

2MayaN2

New member
אני עם הגישה של לא לוותר ../images/Emo221.gif

באמת, לריב עם מורים פעמים עוזר. במיוחד שזה מתכונות..אלנו אחרי כל מתכונת יושבים שעה לדבר עם המורה ואיכשהו בסוף מסדתרים. מורים שונאים שתלמידים באים להציק להם אחרי מתכונות אבל יש לך סיבה מוצדקת אז אל תוותרי. בשני המקרים אני לא חושבת שהיה צריך להוריד לך כ"כ הרבה. ולגבי פיזיקה, אממ אני לא לומדת את זה אז אני לא יכולה לעזור אבל גם אני פרשתי השנה ממקצוע מורחב אחד אחרי שהיה לי ממש קשה, ולמרות שזה נראה נורא בהתחלה אח"כ זה הרבה יותר טוב. זה גם תלוי מה את רוצה לעשות בעתיד ואם את צריכה את המקצוע. ובכל מקרה אני לא מציעה ישר לוותר אלא לנסות, אולי זרה פרטית או משהו... בהצלחה וסליחה על החפירה

2MayaN2

New member
עמוס../images/Emo178.gif ../images/Emo221.gif

מועדי ב'-בלעדיהם היה לי הרבה יותר טוב עכשיו
אבל בכללי טוב

למעלה