פריקה ../images/Emo178.gif
אני ב5 יחידות מתמטיקה ומתחילת השנה לא הולך לי הכי טוב.. הציון הכי גבוה שלי היה 68 וזה עוד אחרי ששנה שעברה היו לי מאיות במבחנים
בקיצור בזמן האחרון ממש התדרדרתי ואפילו קיבלתי 50 ו49.. ביום שני עשיתי מועד ב' ות'אמת לא ממש למדתי כי יום לפני כל ההקבצה שלי החליטה שדוחים את המבחן ואז באנו לכיתה והמורה אמר שהמבחן עכשיו... (למרות שאני התנגדתי לדחות נכנסתי ללחץ היסטרי
) בקיצור בהתחלה כשהוא חילק את המבחן פשוט ישבתי ואפילו לא הסתכלתי על המבחן כי פחדתי
ואז התחלתי וראיתי שאלה שהיא באמת שאלה שלא הבנתי מה היא עושה במבחן מרוב שהיא הייתה קלה
ואז המורה חילק את המבחן ולי הוא אמר לא להסתכל עכשיו אלא רק אחר כך.. הסתכלתי וראיתי 49 (זה היה מבחן שהיה שלושה ימים לפני המועד ב'..)... בצדק הוא אמר לי לא להסתכל כי אחרי שהסתכלתי נכנסתי לדיכאון קטן באמצע המבחן... בקיצור המשכתי לשאלה הבאה ועשיתי אותה אבל את הסעיף השני שלה עשיתי על פי ההגיון ולא בדרך אלגברית אז הייתי בטוחה שאני לא אקבל על הסעיף הזה נקודות בכלל...ואז נשארה לי עוד שאלה אחת ומלא זמן וישבתי בערך חצי שעה ולא ידעתי איזה שאלה לעשות (חלק מהדיכאון הקטן שנכנסתי אליו בגלל ה49..
) בסוף החלטתי לחזור לשאלה שניסיתי בתחילת המבחן ולשאול את המורה אם זה הגיוני.. הוא בדק לי ואמר לי שכן ושאני אמשיך כבר
אז המשכתי ויצא לי משהו מאוד מוזר אז הלכתי לשאול אותו שוב והוא אמר שכן ושגם כשיוצא לי נכון אני לא מאמינה בעצמי
הוא אמר לי להפסיק עם זה ולהתחיל לעבוד כבר
בקיצור.. בסופו של דבר עשיתי 2 סעיפים מתוך 4 כי פשוט נשארו לי 2 דקות וראיתי שהם מוזרים כאלה
אז הגשתי לו מבחן של שתי שאלות ושני סעיפים (מתוך 3 שאלות..) בצהריים היה לי פרויקט בבית ספר אז דיברתי עם ידידים שלי וגיליתי 2 טעויות בשאלה שאמרתי שהיא קלה
אתמול היה לי שיעור וכבר ציפיתי לאיזה ציון מעפן שוב ואז הוא קרא לי ואני קמה מהכיסא והוא התחיל להגיד לי שיש שיפור והביא לי את המבחן... חשבתי שהוא עובד עליי כי הוא תמיד צוחק על אנשים
ואז לקחתי את המבחן ולא ראיתי את הציון ואז הוא אמר לי ש73 וכולי כזה:"באמת?!?!!?" חחחחח ויואו כל כך התלהבתי! ואז חישבתי את הנקודות כי שיעמם לי וראיתי שאני בכלל צריכה לקבל 75 חחחחח אגב כשקיבלתי את ה50 וה49 הוא אמר לי שלא נורא ושאני לא אוותר לעצמי ואמשיך לעבוד אז הפעם הוא כתב לי במבחן:"יש שיפור!!! תמשיכי לעבוד" בקיצור אני כבר מאתמול לא מפסיקה לחייך ובאמת שזה מזה גרם לי לשמוח... הייתי באה למבחנים ולשיעורים בידיעה שבכל מקרה אני אקבל נכשל אז בשביל מה להשקיע והפעם זה באמת גרם לי לרצות להשקיע
וזהו סוף חפירה
וכן אני יודעת ש75 זה כזה טוב לשנה עם בגרות אבל אתם תראו שבסוף אני עוד קבל 90+ בבגרות
~אמונה עצמית
~