L LightbuIb sun New member 22/2/07 #31 אני לא מבין מה ההתלהבות מכל נועליסט בכל פורום שאי פעם ראיתי אותך אתה מגיב לכל נועליסטית..ולא הבנתי את העניין אתה אפילו כבר לא בתנועה
אני לא מבין מה ההתלהבות מכל נועליסט בכל פורום שאי פעם ראיתי אותך אתה מגיב לכל נועליסטית..ולא הבנתי את העניין אתה אפילו כבר לא בתנועה
ס סבסטיאן נאבד New member 22/2/07 #32 ../images/Emo121.gifגם אני לא מבין למה קמת על צד שמאל הבוקר. נכון שאני כבר לא בדיוק בתנועה, אלא רק יוצא לטיולים וכו' אבל סתם כיף לי להתלהב מנוע"ליסטים, מה כואב לך עם זה? ומה הקטע, כל דבר שאתה לא מבין אז הוא לא בסדר?
../images/Emo121.gifגם אני לא מבין למה קמת על צד שמאל הבוקר. נכון שאני כבר לא בדיוק בתנועה, אלא רק יוצא לטיולים וכו' אבל סתם כיף לי להתלהב מנוע"ליסטים, מה כואב לך עם זה? ומה הקטע, כל דבר שאתה לא מבין אז הוא לא בסדר?
L LightbuIb sun New member 22/2/07 #33 קמתי על צד שמאל כי אתה הערת אותי בפלאפון, ב-9:00 בבוקר, ביום של שביתה!
ס סבסטיאן נאבד New member 22/2/07 #34 ../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif בקטעים הטובים, יותר (מושפע? מי? איפה?!)
N nils11 New member 27/2/07 #36 אני בן, ולא נראה לי שתכיר.. מחוז תיכון (השוורים), קן בית אליעזר.. (שכונה בחדרה.) מאיזה אתה?