אחד גדול

הזדמנות להרחיב אופקים ../images/Emo43.gif

צפוף לנו היום פה בתפוז- הרבה הרבה אורחים נכבדים מגיעים לפורומים שלנו... אז כדאי להערך מראש:
המרוץ לבחירות המניציפאליות מביא אלינו שני אורחים היום. זאב ביילסקי, ראש עיריית רעננה יענה לשאלות התושבים והגולשים בפורום פוליטיקה בשרון היום ב-16:00, וזוהר בלום, יו"ר העבודה ברחובות, יענה לשאלות בפורום העיר היום ב-19:30.
מיכאל זנדברג, כוכב מכבי חיפה ונבחרת ישראל בכדורגל יגיע הערב ב-19:00 לפורום מכבי חיפה ויענה לשאלותיכם Live באירוח טלוויזיוני בהנחיית רועי יחזקאל.
נורית לוין, מדריכת קבוצות הורים תתארח היום ב-19:00 בפורום הורים לתינוקות ותדבר על הורות מתוקשרת. כל מה שהורים רצו לשאול ולא היה איפה... עכשיו יש.
הגמר בטורניר הטריוויה בפורום ברי סחרוף יתקיים היום ב-19:00 בפורום המעריצים שלו. גם אם לא הגעתם לגמר, תהיה לכם אפשרות לזכות בשלל goodies של ברי סחרוף... אז תנו קפיצה.
את ארועי היום יחתום אודי יוגב מ"הפניקס הישראלי", שיענה לשאלות וישתתף בדיון הצפוי להיות מעניין מאד- בנושא קריירה בתחום המכירות. זה יקרה ב-20:30 בפורום להדליק אור בעבודה. יש לכם הזדמנות היום להרחיב אופקים בהרבה תחומים . אל תפספסו!!!

../images/Emo29.gif לפני שיורד הלילה...../images/Emo43.gif

פורום פוליטיקה בשרון מארח הערב ב-20:00 את סיימון גולדמן, המועמד לראשות העיר כפר סבא מטעם סיעת שינוי. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
השלמה-וויזיון בעיצומו: היום עולה הסיבוב השישי, וגם הפעם צריך לבחור מתוכו את חמשת השירים האהובים עליכם, לדרג אותם ולשלוח במסר אישי... כדאי להשפיע... עוד צפויות הפתעות רבות ב"שלמה וויזיון"...
אתם עדיין לא רוצים להזיז את אוונסנס ודיידו מהמקום השני והראשון ב"קופסא"... כי גם השבוע הם דורכים במקום. דרגו את הלהיטים האהובים עליכם והשבוע ואולי תזכו בסינגל של בלו קאנטרל...

אלרוס

New member
כל מי שנמצא עכשיו בפורום שייכנס לצט

ומה זה הסכם התפוז המכני?

Miss CB

New member
../images/Emo32.gif חלקי

יקירי היקרים (
), אני מודיעה בזאת כי אני פורשת מניהול החידון השבועי. היה כיף, באמת שהיה, ובעיקר מספק לראות איך אתם משתתפים - לפעמים יותר ולפעמים פחות - או לפחות מכינים לנו איזה
בתנור ככה, בשביל הצחוקים
החל מיום שבת הקרוב ב20:00, מאיה היא א' חידון אז תעשו מאמץ ותנו ת'כבוד של לפחות לנסות, כי זה באמת מצריך השקעה. בנתיים,
למאיה על המינוי
והתבקשתי להזכיר שהיא לבד בזה עכשיו (לנונס שולח לפעמים אבל אתם יודעים, הוא משרת את המדינה! כל הכבוד לשחר. ולצה"ל. חחח...) אז אם מישהו רוצה לעזור לה, ולא רק לשלוח אלא ממש לנהל איתה, רק להציע!

Another Girl

New member
../images/Emo10.gif

אז קודם כל בואו נגיד כולם
ענקית לטלי (וגם לשחר ומאיה,כמובן!)שהשקיעה מזמנה ומרצה כדי להביא לנו אחלה של חידון מדי שבוע. תחסרי לנו.
כמן כן אברך את מאיה ומקווה שהחידון ימישך ביתר עוז תוך שמירה על רמתו הגבוהה.

../images/Emo29.gifתודה לגברת סיבי !!!!

על שהתחילה את החידון ועל כל המאמץ שהשקיעה!!! אני באמת צריכה לבשל איזה משהו מעניין לשבוע.....(מקווה שאני ימצא זמן) כמובן שאשמח על כל עזרה,עצה או כל דבר אחר... ובכלל כל מי שרוצה לנהל איתי את החידון יתקבל בברכה!!!

לא זזים מהבית ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
השלמה-וויזיון ממשיך לרוץ הקבוצה החמישית של שיריו הטובים של שמה ארצי מומעדת לשיפוטכם: מהו השיר הטוב ביותר שלו? אנחנו מחכים למסרים שלכם, אז בואו להזכר ולהשפיע על מצעד שלמה ארצי בכל הזמנים- בפורום המעריצים שלו.
פורום אנגלית משחק היום את "מילת המחץ" - בואו ללמוד קצת אנגלית, להפגין שליטה בשפה ולנסות לזכות בחולצת תפוז אנשים היוקרתית....
מלך הצ'כונה הוא משחק היום בפורום משחקי השכונה. שם תוכלו לזכות ב"חולצה ותקליט". כנסו עכשיו וענו על כמה שיותר שאלות טריוויה. יהיה קליל, יהיה נחמד, יהיה כייף!

i love lucy

New member
יש לי הודעה להודיע...

אז חברים וחברות ושותפי לפורום (כולל שותפי לתכניות זדוניות) יש לי משהו לספר לכם... אני נבחנת השנה לתלמה ילין!!! במגמת אומנות ותאטרון... ואני ממש ממש משקיעה כדיו להתקבל אז... הבחינות עוד מעט.... ו... wish me luck

למעלה