אחד גדול

שיר, מוקדש ללוסי

זהו שיר שאותו נתבקשתי לכתוב, כחלק ממשחק אמת או חוב, לקחתי דף והוצאתי את עטי, כי לכתיבת השיר הגיעה עתי. שיר זה יעסוק בנושא די רגיש, שקשור גם לאיך ש*מקה* מרגיש, מקה לא אוהב את שמו המוזר, שגורם לו להרגיש כמעט כמו חייזר, הוא בסך הכל רוצה שיקראו לו סר פול, כמו כל יצור אנושי וכל איש של חול, ובכן, אנא הקשיבו לאותו פולקע חביב, אחרת יבוא החורף ויסור מכאן האביב, ובחורף תמידי לא נחמד לחיות, כמו שלהיקרא מקה לא נחמד להיות, אז אנא, הפסיקו לקרוא לי בשמות, שאינם נאותים לכאלה מקומות, קראו לי "סר פול" או משהו דומה, ולא "מקה" או "פולקע"

Miss CB

New member
כל הכבוד!

שיר מאוד יפה *סר פול*! ואל תקראו את השורות האחרונות של הכובענית!! אתם יודעים שהיא באמת אוהבת את אריק
חח סתם סתם

i love lucy

New member
איזה שיר חמוד!!!! תודה על ההקדשה|כל

זה היה מאוד מאוד חמוד!!! אתה מוכשר!

The Mad Hatter

New member
לא....

יודעת מה רצו שאני אכתוב לך פה, אבל הנה אני כותבת. :) roses are red violettes are blue (או משהו כזה. זה לא ממש מסתדר לי כי הן אמורות להיות סגולות, לא?) honey is sweet But not as sweet as you. :) (אהה. אני לא יודעת מה זה אמור להיות. הראש שלי כואב, אז תשתדלו לדון אותי לכף זכות :))

היום ב-../images/Emo43.gif מתחילים לשיר

דלית כהנא היא השם החם ביותר בתחום הפיתוח קול בארץ, והיא גם המורה הפרטית של מתמודדי פרוייקט Y. היום ב-19:00 היא תתארח בצ'ט של פורום YTV ותספר קצת על העבודה שלה בפרוייקט, על איך כמעט ייצגה את ישראל באירוויזיון ועל המפורסמים שאותם היא מלמדת לשיר...
שולה חרמש, עובדת שנים עם נשים ועכשיו גם חובקת ספר חדש- "דרך חד סטרית" תתארח היום ב-18:30 בפורום שירה וכתיבה יוצרת. ניתן להשאיר שאלות לדלית ולשולה כבר עכשיו בפורומים.
ואם עדיין לא סיפרתם לשלמה ארצי איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים אז... כדאי להשפיע גם על הסיבוב השישי

למעלה