אחרון לחופש הגדול

timtamtum1

New member
../images/Emo7.gif

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? מודע..:(
רוצים לחזור כבר ? לאא
אתם טובים בלימודים ? די..
חרשנים ? לא
מקצוע הכי פחות שנוא ? מתמטיקה
מקצוע הכי שנוא ? היסטוריה
אהבתם את המחנכת שלכם ? אני מ-ת עליה!
היא נשארת איתכם ? כן
לאיזה כיתה אתם עולים ? י"א
אתם עוברים בצפר? לא
השאירו אותכם פעם כיתה ? חחח לא
הקפיצו אתכם פעם כיתה ? חחחחחחחחחחחחחח לא..
יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? ממ לא..
אהבתם את המורה למתמטיקה ? כן!
הוא ילמד אתכם השנה ? נראה לי שפיטרו אותו
ולאנגלית ? לאאאאא!
והיא כן ? לא ידוע לי..
קניתם כבר דברים לבצפר? כן..
איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? ממוצעים
אתם מתכוונים להשקיע ? לנסות להשקיע
יותר משנה שעברה ? כן (י"א זה לא פאני)
מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? תיהיו חזקים

ייאי

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? הצילו - חח כן. ייאי רוצים לחזור כבר ? כן. אתם טובים בלימודים ? לרב.. חרשנים ? חח, לא. מקצוע הכי פחות שנוא ? הממ.. לשון
, ספרות, פסיכולוגיה. מקצוע הכי שנוא ? ערבית. לשעברררר [[[[[[:::: אהבתם את המחנכת שלכם ? כן. עכשיו יש לי חדשה, שאני אפגוש רק מחר [היום..
]. היא נשמעת נחמדה היא נשארת איתכם ? לא
. לאיזה כיתה אתם עולים ? י"א [: אתם עוברים בצפר? לא. השאירו אותכם פעם כיתה ? לא. הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא. יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? לא. אהבתם את המורה למתמטיקה ? כן. היא תלמד אתכם השנה ? כן. ולאנגלית ? כן!!!
והיא כן ? לא ידוע עוד.. כנראה שהיא תלמד את ארבע יח"ל, אוף.
קניתם כבר דברים לבצפר? כן. איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? טובה, כי כל המקצועות ששנאתי נגמרו. סופסוף אתם מתכוונים להשקיע ? אני לא מהטפוסים המשקיעים.. יותר משנה שעברה ? אשתדל לפחות מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? שנה פוריה [:

הם חייבים לאפשר לך את זה ../images/Emo2.gif

הם לא יודעים מה היכולות שלך עם המקצוע.. ניסית לדבר עם ההנהלה?

לא,

כי עקרונית המקצועות הרחבה ניתנים לבחירה רק בי"א... למרות שאח שלי [שגם היה במב"ר] אמר לי שאם מפעילים עליהם לחץ ושהממוצע שלך גבוהה,הם נותנים אפשרות.... אבל עקרונית אין שם
חוצמזה, שזה לא משנה,אני אצא משם עד י"א
*מקווה
*

Deanb

New member
תגובותיי

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? - כן רוצים לחזור כבר ? - כן ולא אתם טובים בלימודים ? - די טוב חרשנים ? - לא מקצוע הכי פחות שנוא ? - אנגלית מקצוע הכי שנוא ? - מתמטיקה אהבתם את המחנכת שלכם ? - מאוד היא נשארת איתכם ? - לא לצערי לאיזה כיתה אתם עולים ? - י"א אתם עוברים בצפר? - לא השאירו אותכם פעם כיתה ? - למזלי לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? - לצערי לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? - לא ממש אהבתם את המורה למתמטיקה ? - את הראשון שהיה השנה כן ואח"כ לא היא תלמד אתכם השנה ? - נקווה שלא! ולאנגלית ? - לא חחח והיא כן ? - לא חחחחחח קניתם כבר דברים לבצפר? - לא איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? - טובים אתם מתכוונים להשקיע ? - די יותר משנה שעברה ? - כן מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה שתהיה להם שנה נפלאה מלאה בדברים טובים ושיצליחו בהכל

D4Ever

New member
שלי

האם אתם מודעים לכך שעוד 4-5 ימים אתם חוזרים ללמוד?לא רוצים לחזור כבר?לא אתם טובים בלימודים? סבירה חרשנים? חחחחח לא מקצוע הכי פחות שנוא? תקשורת מקצוע הכי שנוא? מתמטיקה ותנך אהבתם את המחנכת שלכם?מחנך..הוא פסדר..מסתדרים.. היא נשארת איתכם? נשאר..כבר שנה שלישית איתו..גרר לאיזה כיתה אתם עולים?י"א אתם עוברים בצפר? לא השאירו אותכם פעם כיתה?לא הקפיצו אתכם פעם כיתה?לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם? לא אהבתם את המורה למתמטיקה? חחח לאאאאא היא תלמד אתכם השנה? לא ולאנגלית? לאאא והיא כן? אולי..לא יודעת קניתם כבר דברים לבצפר? רק ציוד..לא ספרים.. איך נראה לכם שתהיו השנה מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? בינונית אתם מתכוונים להשקיע? מתכוונת אבל זה לא יקרה יותר משנה שעברה? מקווה מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? שתהיה שנה קלה ושיעבור מהר!

tamir107

New member
חח, חבל שנגמר :]

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? כע, ואני לא רוצה להיזכר. רוצים לחזור כבר ? ממש לא. אתם טובים בלימודים ? לא. חרשנים ? אני מנסה להשתפר.. אבל לא ממש הולך לי. מקצוע הכי פחות שנוא ? היסטוריה. מקצוע הכי שנוא ? מתמטיקה ואנגלית.. חייב שניהם אהבתם את המחנכת שלכם ? מאודדדד היא נשארת איתכם ? לעעע... לאיזה כיתה אתם עולים ? ט' אתם עוברים בצפר? כע. ואני לא רוצה שזה יקרה!!!!!! השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא, ואין מצב שזה יקרה. יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? לא אהבתם את המורה למתמטיקה ? ממש לאאאא היא תלמד אתכם השנה ? לא ולאנגלית ? לא... ממש לאאאאאא והיא כן ? לא.. אמרתי שעברתי בית צפר... קניתם כבר דברים לבצפר? לא, מחר :] איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? מקווה רק לטוב D: אתם מתכוונים להשקיע ? כע יותר משנה שעברה ? ברור מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה שיהיה לכולם בהצלחה, רק טוב, שתיזכרו שהמורה למתמטיקה סתם פרחה. ותהנו בשיעורים!!

TheMoonLight

New member
קבלו =]

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? הצילו פאק... למה להזכיר?! רוצים לחזור כבר ? מהההה??? אתם שפויים? ממש לא!! אתם טובים בלימודים ? אם לקבל נכשל פעמיים במטמטיקה נחשב טוב.. אז כן =] חרשנים ? בטח... רק אני מקצוע הכי פחות שנוא ? אנגלית מקצוע הכי שנוא ? ספורט ופיזיקה אהבתם את המחנכת שלכם ? לא.. כן... רגע אני לא סגורה על עצמי היא נשארת איתכם ? לא לאיזה כיתה אתם עולים ? כיתה י2 אתם עוברים בצפר? נופפפפ השאירו אותכם פעם כיתה ? נופ! אני לא עד כדי כך גרועה! הקפיצו אתכם פעם כיתה ? נופ! אני לא עד כדי כך טובה! יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? כן.. עצוב. אהבתם את המורה למתמטיקה ? כן!! למרות 3 נכשלים השאירה אותי ב4 יחידות כפרה עליההה היא תלמד אתכם השנה ? לצערי לא ולאנגלית ? לא והיא כן ? לאאאאא קניתם כבר דברים לבצפר? כן.. הכל חוץ מספרים =] איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? אני מקווה להשתפר אתם מתכוונים להשקיע ? ביייטחחח חחחח יותר משנה שעברה ? כייןן... (כן) מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה שיהיה לכולם את השנה הכי נפלאה בעולם!!! מתה עליכםם!

שלי ../images/Emo15.gif

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? לא... אני כל השנה בחופש
רוצים לחזור כבר ? לאאאאאאאאא אתם טובים בלימודים ? בערך חרשנים ? לא מקצוע הכי פחות שנוא ? אנגלית מקצוע הכי שנוא ? מתמטיקה אהבתם את המחנכת שלכם ? איכסה |: היא נשארת איתכם ? לאאאאא לאיזה כיתה אתם עולים ? י' אתם עוברים בצפר? כע לתיכון מהחטיבה השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? לא אהבתם את המורה למתמטיקה ? בערך היא תלמד אתכם השנה ? לא ולאנגלית ? לא והיא כן ? לא קניתם כבר דברים לבצפר? כע הכל איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? טובים אתם מתכוונים להשקיע ? כן יותר משנה שעברה ? לא

SPFAN

New member
די.. לא רוצה ../images/Emo10.gif

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? לא.. נשארו 3 ימים
רוצים לחזור כבר ? לא רוצה.. אבל אין יותר מדי התנגדות אתם טובים בלימודים ? יאפ חרשנים ? בכלל לא מקצוע הכי פחות שנוא ? מתמטיקה ואנגלית מקצוע הכי שנוא ? תנ"ך
אהבתם את המחנכת שלכם ? היה מחנך, וכנראה שיהיה אותו אחד השנה. חרא של מורה. היא נשארת איתכם ? כנראה, אבל לא בטוח לאיזה כיתה אתם עולים ? ט' אתם עוברים בצפר? לא השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? חברים טובים לא... ידידים אהבתם את המורה למתמטיקה ? בלאכס לא היא תלמד אתכם השנה ? היא יוצא לשבתון
ולאנגלית ? כן! כ"כ אהבתי אותה!
והיא כן ? לא יודע
אני מקווה! קניתם כבר דברים לבצפר? יאפ איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? טובים. מקווה אתם מתכוונים להשקיע ? מאוד יותר משנה שעברה ? אינדיד מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה? בהצלחה לכולם.. ושנעבור את הסבל ביחד

אני../images/Emo9.gif

האם אתם מודעים לכך שעוד 5 ימים אתם חוזרים ללמוד ? מודעת, מודעת
רוצים לחזור כבר ? לאאאאאאאאאאא!! אתם טובים בלימודים ? אכן
חרשנים ? קצת... לפעמים. מקצוע הכי פחות שנוא ? אמממ נמממ לא יודעת
מקצוע הכי שנוא ? ערבית!
אהבתם את המחנכת שלכם ? תלוי... היא נשארת איתכם ? כן
לאיזה כיתה אתם עולים ? ט' אתם עוברים בצפר? לא
השאירו אותכם פעם כיתה ? לא! הקפיצו אתכם פעם כיתה ? ממש
יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? לא
אהבתם את המורה למתמטיקה ? כ"כ לא!!!!!!!!!!
היא תלמד אתכם השנה ? מקווה שלא
ולאנגלית ? כן
והיא כן ? לא בטוח
קניתם כבר דברים לבצפר? אכן...
איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים/גרועים? טובים
אתם מתכוונים להשקיע ? כן. יותר משנה שעברה ? כן
מה אתם מאחלים לשאר חברי הפורום לקראת שנת הלימודים החדשה: בהצלחה!!!!! ותנסו להנות מהשנה הזאת

נצל"ש

כשרוצים לכתוב איזו הודעה, שלא קשורה לנושא שכבר פתחו עליו הודעה, אבל מצד שני, זה לא ידיעה מרכזית שצריך בשבילה לפתוח שרשור חדש.. אז הולכים לאיזה שרשור שרוצים, ופשוט עושים ניצול שרשור... למשל, מה שאתה עשית, זה לא פסדר
מצד אחד אין הודעה מתאימה שפאשר לכתוב את זה, אבל מצד שני, לא צריך לפחוח על זה הודעה חדשה
היית צריך לנצל"ש
אם הבנת משהו, כל הכבוד

למעלה