איזה בזבוז של משאבים....

TheImpactBoy

New member
ממ לא חושב שזה בסדר לקרא לזה בזבוז,

מסיבה מסויימת, הם מאוד מצליחים.. ויש סביבם הייפ תקשורתי גבוהה, גם בארץ... ואם הם הצליחו לבוא, ויש להם המון מעריצים... אז מה רע?

נצל"ש- פרי סייל לסינגל "Amaranth"!

Amaranth-single on pre-sale in Nightwish-Shop now! The Spinefarm version of new Nightwish-single "Amaranth" is on pre-sale now! There's also going to be a Nuclear Blast version of the single (on pre-sale soon), so if you are not sure which version you want to have, please wait and order later. We also want to remind that pre-sale orders won't be shipped before the pre-sale item is available, so if you order something else (shirts, other cds) along with the new cds you'll get the whole order when the new cds is released. » Nightwish-Shop

Super Alonit

New member
תעשי לזה הודעה חדשה, זה חשובי:]

ושימי את התמונה ליד, וכל מיני אייקונים של תותים.

TheImpactBoy

New member
End Of Inoccence הDVD,

הקיצר, השגתי אותו, האמיתי! הוא נחמד ומראה את נייטוויש בשיאם...

TheImpactBoy

New member
אני יכול לצרוב נראה לי,

אבל אסור לדבר על העתקות בפורום חח שלא נצטרך למחוק עוד הודעות

LadySilkworm

New member
דווקא לדעתי הדוקומנטרי די משעשע

האמת שהדוקומנטרי בend of an era קצת נמ.. לא כזה זז. ז"א, אני אוהבת כי אני אוהבת לראות מאחורי הקלעים ודברים כאלה, אבל בעיקרון הכל זז די לאט ולא היו המון קטעים שממש היו "מעניינים".

Super Alonit

New member
../images/Emo221.gifהציטוט הכי מצחיק בעולם.../images/Emo181.gif

או לפחות בין הנבחרים.
האוס מטפל במישהו ממש שמן, אבל ממש, שבטוח שהוא בריא ורוצה לעזוב את בית החולים. האוס למטופל העקשן: "Places to go, people to eat" (נו, על משקל places to go, people to meet... ~הורסת בדיחות~) בכל מקרה,
~מתה~

Beyond The Veil

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ראיתי את זה גם, צחקתי לאמא שלי בפרצוף, מסכנה האישה, היא הייתה באמצע משפט ואני נשפכת לה מצחוק

למעלה