איזו דמות אתםן?

עוד עוף:

> >אדם חוזר מנסיעה לסין וחש ברע. הרופא מחיש אותו לבית חולים והוא עובר סדרת בדיקות. >בסיום הבדיקות הוא מתעורר בחדר פרטי בבית החולים. >הטלפון שליד המיטה מצלצל. >"כאן הרופא שלך. קיבלנו את תוצאות הבדיקות ואני מצטער להודיע לך שיש לך חלה מדבקת בשם סאש"ה". >"סאשה?" מזדעזע האיש "מה לכל הרוחות זה סאשה?" >"זה שילוב של סארס,איידס,שחפת והרפס" אומר הרופא. >"אוי ויי" צורח האיש כולו אחוז פאניקה "מה נעשה?" >"אנחנו נגביל את המזון שלך אך ורק לפיצה,פנקייק,פיתה ומלווח". >וזה ירפא אותי?" שואל האיש, נאחז בקש של תקווה. >"האמת שלא" אומר הרופא "אבל זה האוכל היחיד שנכנס בחריץ שמתחת לדלת" > >

בטח עשית לזה קיצור צמחוני...../images/Emo132.gif

למה גם סטייקים ושניצלים אפשר להכניס בחריץ הדלת...

בטח עשית לזה קיצור צמחוני...../images/Emo132.gif

למה גם סטייקים ושניצלים אפשר להכניס בחריץ הדלת...

אבא גאה

New member
כפרה עלייך

את נורא פוטוגנית, נראית הרבה יותר בתמונה מאשר במציאות שקלת דוגמנות? תשקלי תשקלי, אני שוקל כל יום.

טרודי

New member
../images/Emo99.gif

מה שאת לא יודעת, אשתי היקרה, זה שמקס איש-הניסים (אני יפה?) כבר שישים שנה דואג שתראי בדיוק כמו שהוא אוהב... ובנימה רצינית יותר, התמונה אולי לא משהו, אבל הדמות מתאימה, לדעתי (גם לך וגם לערבה).

../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

מה?! אני?!?! אישתך?!?!?!?! ואההה!! אני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tookmy

New member
מוזר לאללה

כי לא מאד מזמן היה סרט די ארוך בערוץ 8 בכבלים, לפני כשנה, שהראה שבמחקרים שנעשו באפריקה הוכח בדיוק ההפך. היה שם חוקר שסיפר שבמשך 15 שנה הוא לא האמין לכלמיני ממצאים והתעקש שאין קשר בין מילה למניעת הידבקות, אבל בסוף גם הוא השתכנע והוא הביא נתונים והסיר מדוע שינה את דעתו. אני זוכרת שעד הסרט הזה הייתי מאד החלטית ביחס השלילי שלי למילה, ומאז שראיתי את זה קצת התבלבלתי, כי מה שניתן היה להסיק הוא שהסכנה לזיהומים בכלל גדולה יותר ללא מילה, למרות שהם דיברו רק על אידס.

אבא גאה

New member
נימולים ואיידס ../images/Emo18.gif|ספויילר|

אתן כבר יודעותים שהנושא קרוב לליבי (?). הנה תשובתו של ד"ר (פרופסור?) חנוך בן-ימי בפורום ברית מילה: דיאנה1, לפי המחקר סיכוי הנימולים נ מ ו ך פי 7, ולא גבוה פי 7. ובנוסף, אבא ודיאנה, מדובר בשני מחקרים שונים: אחד (דיאנה) באפריקה והשני (אבא) בהודו. לעניין גופו, נראה שיש עדות מצטברת, שלה גם בסיס פיזיולוגי, לכך שבתנאים מסוימים ערלים עלולים להידבק באיידס יותר מנימולים בעלי אורח חיים דומה. אבל מכאן ועד להמלצה על מילה המרחק עוד רב, מכמה סיבות. ראשית, בארצות המערב, אחוז נושאי נגיף ה-HIV נמוך ביותר דווקא בארצות שבהן אחוז המילה אפסי: יפן, ארצות סקנדינביה, ועוד. בארה"ב, לעומת זאת, שבה אחוז הגברים הנימולים הוא למעלה מ-50, המילה יחסית נפוצה. הדבר מראה שמחד, מילה אינה אמצעי מגן מספק כנגד ההידבקות ב-HIV, ושנית, שהרגלים מיניים הם הגנה מספקת כנגד ההידבקות. זאת ביחס לארצות המפותחות. שנית, באפריקה כמו באפריקה (וכך גם ליתר ארצות העולם השלישי). תהיה זו שטות לצפות שמילה גורפת לא תביא לסיבוכים רפואיים בהיקף עצום. אני שב ונתקל בדיווחים על סיבוכים חמורים תכופים בעקבות מילה בארצות אפריקה: נמק, זיהומים, ואף מקרי מוות. ההוצאה הכרוכה בהנהגת מילה בסטנדרטים רפואיים גבוהים היא יותר ממה שניתן לצפות שמישהו ישקיע במדינות הנידונות. יותר זול ויותר בטוח לחלק קונדומים בחינם בהיקף רחב ולהשקיע בחינות מיני. ההשקעה בחינוך הביאה כבר לתוצאות טובות באוגנדה (אם זכרוני אינו מטעני; לכל היותר מדובר במדינה אפריקאית אחרת). וכן, גם בחברות נימולים באפריקה, מדובר, נניח, על 17 אחוז נושאי נגיף במקום 25: המילה אינה מונעת הידבקות. ולבסוף, עלולה להיווצר אשליה אצל הנימולים שהם בטוחים מאיידס, ובעקבות כך תבוא מתירנות מינית ועמה הידבקות רחבה יותר.

למעלה