איתי פרל שווה. מאד!

limors2

Active member
באמת תגידי תודה!../images/Emo54.gif

עמדתי רבע שעה וחיכיתי לטרמפ הבוקר. בגשם. שירד לי על הפנים. ולא יכולתי להסתובב כי אז לא הייתי רואה תמכוניות. ונכנס לי גשם לשרוול וכל היום נשארתי רטובה. ועכשיו הגעתי הביתה עם גרביים רטובות והכל רטוב לי מהרגליים עד הברכיים. אני ככ אוהבת חורף
לפחות היו שירים שווים בגלגלצ כל הבוקר
וחדשים בפלייליסט
ועכשיו אראה רובין הוד של הביביסי

chen010189

New member
טוב אז בוקר 1996(מוכנה לחפירה?)

זה היה חופש והייתי ברחוב הישן שגרתי בו. כלב מסוכן שבמקרה באותו היום הרצועה שלו לא נקשרה טוב והוא ראה אותי ורץ לכיוון שלי, קפץ עליי, תקע בי את השיניים שלו והחליט שזה לא מספיק להוכיח שהוא חזק אז גם השאיר לי מזכרות שונות על הרגליים והפרצוף מהציפורניים שלו. מזלי שהיה מחוסן. לא-מזלי שהבעלים שלו אטום ("זה רק כלב, מה הוא אשם! זאת היא אשמה, למה מסתובבת ברחוב?" למה באמת? בחופש אני צריכה להסתגר בחדר ולא לצאת, מה פתאום) אני שונאת חורף! מה באמת מבול אצלכם? אצלנו היה קצת טפטוף בבוקר, העיקר "הבטיחו" מבול (וזה לא התקיים, וטוב שכך) הייתי במצבך שנה שעברה! וזה מגעיל, במיוחד כשההגיון לא פועל בצורה נכונה ואת (אני, ליתר דיוק) מוציאה את עצמך מהבית עם גרביים דקות. המורה שלי למתמטיקה התחילה להגיד יותר מדי "כך אני חושבת\כך נדמה לי", מזל שהיא לא מכירה את הדר מרקס (בעצם אני לא יודעת) אחרת הייתי חושדת.

limors2

Active member
אאוץ':|../images/Emo54.gif

טוב, זה קצת יותר גרוע
לא היה מבול, אבל היה מלא גשם. לא חזק אבל הרבה ממנו. ש10 דקות בחוץ איתו זה מספיק
חחחחחחחחחח מה הקשר בין המורה שלך להדר?

chen010189

New member
ידוע../images/Emo6.gif

וכשאני בגשם יותר מ5 דקות, ישר האף יסתם.. כלום פשוט היא אומרת יותר מדי "כך אני חושבת" לאחרונה
מזכיר לך משהו המשפט הזה? איזה "מאוהב בהדר מרקס" אחד
?? אז אמרתי בצחוק שאני מתחילה לחשוד

limors2

Active member
כבר שכחתי ממנו../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אבל המשפט מהשיר שלו עדיין בכרטיסאישי שלי

../images/Emo32.gifפורום "דיימונד'ז" מזמין אתכם..

ליום בחיי להקת הבנות הכי לוהטת שיש. סקס
גייז
מוזיקה
וג'קו אייזנברג אחד, מתקבצים להם ליום אחד תוסס ומיוחד שתועד לפרוייקט ענק בפורום, לכבוד צאת סינגל הבכורה מהאלבום השני והרוקיסטי, ב- 2007. מקווים שתקראו ותגיבו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1116&msgid=88691561

../images/Emo41.gifמצביעים ומשפיעים בתפוז אנשים!../images/Emo41.gif

תפוח הזהב 2006 יוצא לדרך! כמדי שנה בשנה, גם הפעם אנו נותנים בידיכם, הגולשים, את האפשרות לבחור את הפורומים הפופולאריים ביותר! בחרו כבר עכשיו את שלושת הפורומים האהובים עליכם על ידי הקלקה על הקוביה המופיעה בצד שמאל בראש כל פורום, או בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/mis/goldenApple2006.asp זכרו – מי שמצביע, משפיע!
לרגל יציאת הסינגל החדש של דניאל זילברשטיין, "מה שאת עושה לי", הפורום מחלק לכם סינגלים. רוצים גם אתם לקבל סינגל? הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1577&msgid=88673865
החצבים, הסתווניות, הנחליאלי, עלי השלכת נדידת הציפורים ומזג האויר מבשרים שהסתיו הגיע. העלו תמונות לתחרות בתפוז
אלבומים
מעונת הסתיו ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=86

תריג613

New member
מחפשים רוחניות וערכיות בחיים?

התקשרו אלינו ל-1800-300-613 (שיחת חינם) ונשמח לעזור לכם!!! השרות לא כרוך בתשלום!!! ניתן לפנות אלינו בכל עניין ובקשה ביהדות- לימוד בחברותות, ליווי והפנייה לאירגונים שיכולים לעזור בתהליך התשובה, כשרות, זוגיות, שבתות, חגים ומעגל השנה, חתונות, בר מצוות, בריתות, שיעורים ועוד.. מחכים לשמוע ממכם!

limors2

Active member
אני יודעת מה../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif

נראלי
בהצלחה!!

limors2

Active member
../images/Emo32.gifאיתי פרל שווה. מאד!

ההופעה הייתה שווה. ותראו מי ישב מאחורי!! קרן פלס ואריק ברמן, למי שקשה לזהות
שר\רו לפה את מה שלא קשור לפורום

Rachel47

New member
אושרתי אמרה שהיית איתה../images/Emo15.gif

כפרעל שתיכן זו אחת התמונות המהממות שראיתי
כפרעליה
מהממת שלי אז מה
אהבת את ההופעה
נהנית

limors2

Active member
כן! מאד../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

כששמעתי שירים שלו אחרי שהורדתי אותם לא ככ אהבתי, אבל בלייב זה הרבה יותר שווה
והשירים שלו ממש טובים
והקול שלו כה באסי

Rachel47

New member
הקול שלו..זה..זה..אלוהי../images/Emo15.gif

הדיסק הראשון שלו נגיד..לא היסטרי..אבל אני אוהבת השירים בהופעה הרבה יותר טובים וכן..בלייב הוא נשמע הרבה הרבה יותר טוב אני יושבת שם מהופנטת והוא מנגן מהמם (חולשה לגיטרות..וגיטריסטים
) יו איך אני שמחה שאהבת אני מתה ללכת להופעה שלו..מעניין מתי יש אחת באיזור המרכז
יהיה מגניב אם נלך פעם יחד

limors2

Active member
וקרן תשב מאחורינו שוב../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif

חצי מההופעה בהיתי בגיטרה שלו והשתדלתי שלא להזיל ריר

Rachel47

New member
איי הגיטרה../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

קרן ישבה מאחורי בהופעה באגנס היה מצחיק עשתה קולות רקע כל ההופעה
חמודה

למעלה