החוויות מהיום!!!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אז למי שרוצה לקרוא, העלתי קודם בקומונה אחרת את הסיפור המלא של מה שעברתי ועשו לי היום...
קורל היא החברה הכי טובה שלי.
אתם צריכים לדעת את זה כדי להבין על מה דיברתי.... ואממ,זה קצת ארוך,אבל למי שרוצה אתם יכולים לקרוא.
ויש לי מעט מעט תמונות,כך שבימים הבאים אני אצטלם עוד עם חברות וכו' וגם אצלם את המתנות..[ועדיין לא קיבלתי את כולן...אני אמורה לקבל מתנות בערך מעוד איזה 10 אנשים..
וגם לא בטוח! אין לדעת] וכמובן-אעלה לכם תמונות לריטוש~
טוב אז הנה זה: אז.אז.אז.אז. איך יומי התחיל? ממש ממש כרגיל....הראשונה ששלחה הייתה דנדי בת דודתי אהובתי..אסמס ואח"כ התקשרה
לאחר מכן חברה,ואז עוד ידידה ,ואחים ואחיות ולא יודעת מי באמת שכל כך הרבה אני כבר לא זוכרת...הפלאפון שלי כמעט מת היום בגלל סוללתו ה"חזקה". עליתי,לקחתי כדורי,צחצחתי שיניים...הכל היה כל כך כרגיל לא קמתי מחוייכת או משהו חח..ודי התבאסתי כזה. ואגב,לא בלילה ולא בבוקר קורל שלחה לי הודעה/התקשרה.. וזה היה במכוון,אח"כ תבינו. וכל כך התבאסתי באמת אז התקשרתי אליה.. ואני מצטטת. היא:[בקול רועד ומבוהל]" טל,את לא יודעת מה קרה לי". אני:"מה קרה???????" היא:"את לא יודעת,שני מדפים מהארון שלי נפלו ואיתם כל האיפור שלי וחצי ארון של בגדים...נפלו לי שלושה מראות,טל זה מזל רע,את לא מבינה אני כל כך בשוק...אני עדיין עומדת כאן המומה. אני באבל נשבעת לך...אין לי איפור,מה אני אעשה??? כל הבגדים התלכלכו ליי!!!! הארון שבור,מה אני אעשה???" אני:"לא נורא לא נורא,אני אקנה לך איפור חדש זה לא נוראאא ולא את שברת את המראה לא יהיה לך מזל רע!!" היא:"טוב אני הולכת לסדר...אני אדבר איתך יותר מאוחר.." ושתבינו,זו הייתה השיחה הראשונה שלנו הבוקר והיא במכוון לא אמרה לי לא מזל טוב ולא כלוםםםם על היום הולדת..בכלל בכלל כלום. ואני כל כך התבאסתי..ובינתיים חשבתי בבית מה להגיד לה.. שזה לא נורא וזה רק איפור ושיעזרו לה לנקות את הבגדים... ולא היא שברה את המראה..וזה גם קצת העליב אותי שהיא אמרה אני באבל וזה.... אז התקשרתי אליה אחרי איזה חצי שעה שוב,וחברה של אח שלה ענתה לי[טליה] אז היא אמרה שהיא בשירותים חחחח והיא תגיד לה להתקשר אלי... שתי שניות אחרי זה בערך קורל התקשרה אלי לפלא ועושה לי כזה "טל רדי שניה למטה..." "קורל אני אהרוג אותך!!!" בקיצור ירדתי..אני רואה את קורל עם זר בלונים ענקיייייייייי צבעוני ומקושט והיא שרה לי היום יום הולדת וזה חחחח ותבינו,היא אמרה שהיא תבוא לקחת אותי בערך ב5-6 ככה...אחה"צ. אז אני בינתיים הייתי רגועה וכשהיא באה היה בערך 11 וחצי! ואז התחבקנו וזה,והיא הביאה לי דיסק ברכה כזה שבו היא דיברה כאילו אלי וזה... והתחבקנו שוב ואז היא אמרה לי "יאלה! לכי להתארגן!" ואני כזה מה מה מה זה התרעה קצרה מדי!~! אז התלבשתי והכל..והתאפרתי והתבשמתי במהירות ... אה ואגב! חח כשהיא באה אלי היא סיפרה לי שהיא סתם עבדה עלי ורצתה שאני אעלב חחחח ובגלל זה היא לא שלחה הודעות ולא כלום... נרגעתי,חשבתי כבר לא אכפת לה ממני;[ ורציתי להרוג אותה בערך חחח ואז כהרגלה,היא עבדה עלי ואמרה לי בואי אני "רק" לוקחת את התיק מהבית שלי ונלך.... אז הלכנו אליה,ואני בינתיים ישבתי בסלון עם אח שלה וטליה... ואז היא אמרה לי טל בואי תכנסי לחדר..ותעצמי את העיניים! אז אמרתי לה "לאא לא די נו די!!" חחח וממש זה לא היה לי צפוי והכל... אז נכנסתי,פתחתי את העיניים והיא הסריטה אותי... היה חושך,מלא נרות אדומים ולבנים דלוקים בחדר,מליוןןן בלונים שלט ענקי ענקי ענקי ענקי של הברכה שלי...מושלם. ועל הרצפה היא סידרה בצורת שביל אולי 200 מתנות!אל תתפלאו אם לא אזכור את כולן... אה,והחשוב ביותר....ברקע,התנגן השיר שאני הכי אוהבת בעולם... ONE. וזה כל כך ריגש אותי... והתחלתי ללכת ב"שביל" ופתחתי מתנה מתנה והיא הסריטה אותי... כל מתנה הייתה מלווה בפתק קטן כזה עם לבבות ומשפט כזה... נגיד הראשון היה אם אני לא טועה.. " שתמיד נלך באותה הדרך" ואז הייתה קופסה עם טביעות רגליים קטנטנות ולב
והיה "שהמזל תמיד ישחק לך" והמתנה הייתה קוביות גדולות כאלה של משחק..מפרווה כזה
והיה אם אני לא טועה "וגם משהו על המזל שלך" ואז היא כתבה לי עובדות על המאזניימים ואז,סוג של בדיחה אישית היא רשמה לי "משהו שאת ממש ממש צריכה" וזו הייתה אבן מזל מהממת שכתוב שהיא מעניקה בטחון עצמי,ומחזקת את הזכרון. תמיד אנחנו צוחקות עלי שאני זקיינלה ששוכחת לפעמים דברים