אם מותר!

innocence

New member
השרשור הקודם שלי לא קופץ...

אני מקווה שזה מקום בסדר לשים את זה... פעם ראשונה שמשתמשת בכלים פלסטר וחותמת. אוהבת ריטוש עדין, אז אל תצפי למשהו יותר מדי ;) לא לגמרי מרוצה מהשיער, אבל יחסית... עד שאני אמצא צורה טובה יותר להתעסק עם החרא הזה. אשמח לתגובות טענות ומענות, וכמובן הצעות ודרכי שיפור:)

innocence

New member
אבל אבל...

נורא נורא רציתי תגובות:(( יש איזה שרשור שאני צריכה לעלות אליו את זה שלא שמתי לב אליו?:(

NLO

New member
סכ"ה עבודה יפה..

קצת מטושטש למעלה.. יכולת גם להעתיק שיער ממקום דומה ולהדביק על החלק שעכשיו מטושטש. אבל היי, בשביל פעם ראשונה (ולא רק), עבודה טובה. ח"ח.

innocence

New member
ניסיתי..

וזה לא כל כך עבד לי, בסופו של דבר די התייאשתי, אולי אני אחזור לזה פעם אחרת, אני לובדת יותר ויותר כל פעם (איזו תוכנה מסובכת@_#) בכל מקרה, תודה רבה! יש ליש אלה, אולי תוכל לעזור לי.. כשאני משתמשת בפלסטר על איזור כהה (בעיקר גבות..) א זה הופך את האיזור שעליתי עליו בהרבה מקרים למעין כתם כהה ומטושטש. ניסיתי לעבור שם עם חותמת אבל אותו הדבר קורה.. מה עושים נגד זה?

NLO

New member
צריך לנסות להמנע מלעלות עליהם...

גבות, שפתיים, נחיריים וכו'.... תנסי להקטין את הכלי איתו את עובדת כדי להתקרב לאיזור הזה בלי לגוע בו.

innocence

New member
אבל אני דווקא רוצה!

אם למשל יש שיערות סוררות שאני רוצה "להעלים" או לקצר או כאלו.. מה עושים נגד זה? יש כלים יעילים יותר בשביל זה שאני לא מודעת להם<?

NLO

New member
למשל על הגבה, עם החותמת תסמני חלק צמוד ..

של הגבה, שיתאים בצבע, ו"תחתמי" על השערה הסוררת.

innocence

New member
אני חושבת שניסיתי..

וזה עשה לי את אותו הדבר. למעשה, עוד לא עליתי לחלוטין על ההבדלים בין הפלסטר והחותמת... לפעמים אני חושבת שעליתי על זה ואז מסתבר שבעצם לא. מייאש ._.

innocence

New member
אז זהו! שאני לא זוכרת איך!

כאילו.. לפעמים זה עובד לי ולפעמים זה לא, ואני אף פעם לא יודעת מתי זה יעבוד ומתי לא. טוב נו, אולי זה פוטושופ מטומטמם שלי P: בכל מקרה, המון המון תודות על העזרה:)

../images/Emo26.gifמחר תראו ליאור שליין חחחחח

אני הולכת להיות בקהל (כן כיאלו יראו אותי..) מצטערת מראש על הסבל,הוא נורא נורא נורא לא מצחיק לפעמים.. הצילומים מחר חח נקווה שיהיה כיף [= אביב מתארח

למעלה