אני יודעת שלא ממש אכפת לכם

yardenbm

New member
../images/Emo32.gif אני יודעת שלא ממש אכפת לכם

סיימתי עם לשון כל החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום הייתה הבגרות והיה כזה קל לפחות החלק של הפועל היה פשוט קל ברמות. והבוחנים היו סבבה. ואיך נלחצתי לפני הבגרות כולם עושים לי "את בסדר" ובלעט אחרי המבחן כמה ילדות החליטו לשרוף את המחברות של לשון בקפיטריה והפח עלה באש ואז המוכר של הקפיטריה בא עם צינור מים והשפריץ עלינו כי הוא חשב שזה מצחיק. וכמובן שגם סיימתי ללמוד אח חופש גדול!!! טוב לא משנה הוצאתי את זה עכשיו אני רגועה

ziljian 1234

New member
חחחחחחחחח איזה כיף

אני מסיימת ללמוד רק ביומולדת שלי ב14 במועד ב' במתמטיקה... אבל קיבלתי 100 במגן בהסטוריה..:)

yardenbm

New member
פאק 100 במגן איך????

אני 70 אבל בגלל שאני טיפשה ולא מרחיבה תשובות רשמו בקצרה עניתי קצר 3 שורות חחחחח. אבל מגישים אותי על 80 נראה לי שזה סביר

גם לי היה קל!!!!!!!!!!!!

היה ממש קל ואני כל כך שמחהההההה!!!! אבל ת'אמת...אני ממש אוהבת לשון... וזה יישמע ממש מפגר אני יודעת אני מוזרה אבל אהבתי כל דקה בבגרות... ומצידי אני רוצה לעשות עוד :p ברצינות... אני ממש אוהבת לשון, ולמרות שהגישו אותי על 83 , נראה לי שאני אקבל יותר.. בדקתי את כל השאלות האמריקאיות בבגרות, [השוותי עם בגרות שהמורה בדקה] וירדו לי רק 6 נקודות.... וכל השאר נראה לי שעשיתי טוב [בתחביר שחבור-השאלות הלא אמריקאיות, והחלק האחרון] איזה כיףףף היה ממש כיף, אבל בוחנת מסריחה.. מוזרה כזאת!!

מה?! מה!? מה מהמהמהמהמ!?

מה קל בלשון?! תסבירו לי!??!?!?! הלך לי כ"כ גרוע!!!!! הכל חירטוטים!!!!!!!! כמה שטויות דפקתי! כמה ניחושים! אשכרה עשיתי אנד דן דינו!!! תצחקו אבל זה מה שעשיתי!!! אני כ"כ שונאת לשון! עכשיו אם אני נכשלת אז שנה הבאה אני עושה שוב ת'בגרות! ויש עוד משהו שקשור ללשון בי"ב! :( שונאת לשוןןןןןןןןןן

keeeren

New member
../images/Emo45.gif שונאת לשון...

לא עשיתי את הבגרות היום אבל אצלי לשון זה רק אן דן דינו... אני אף פעם לא מבינה מה רוצים ממני... בהצלחה! מקווה שניחשת נכון..=)

Michali17

New member
אני כל כך שונאת לשון!

שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת הגישו אותי על 86 ועם כל הניחושים שלי בסטח ציון סופי אני אקבל 75 וזהו.... חרא...

MarishA M

New member
חח יאאלה סוף סוף!!

אין לשון יותראיזה כיף!!! טוב ירדן בנאדם לחוץ.. וזה היה יותר קל מהמתכונת.. חח בסוף אני אקבל חרא ציון כ"כ מתאים לי ועע איך אפשר בהיסטוריה לקבל 100??? אצלנו לא קיים כזה דבר אפילו..

yardenbm

New member
כי לנו יש מורה זקן

פחחח נראה לי הוא מקום הבצפר. איזה מורה מרדים הוא מדבר בקול ישנוני זה מעייף.

פרקשון

New member
השבוע בקומונת המג'יקל מיסטרי טור!

מר קובי סנדהאוז מתראיין הוא הקלידן של הלהקה הוא עונה ממש המון תשאלו אותו כל מה שבא לכם קצוי שזה יהיה רציני..כי הוא באמת מקדיש המון זמן לקומונה (אה כן-נצל"ש) טוב תהנו

Sheygets16

New member
רק אני ממש התעצבנתי שכל הבגרות

הייתה על פעילות גופנית?
התחרפנתי!

הבנתי סופסוף למה מצלמים את

ההופעות של שייגעצ! כי יובל כ"כ שיכור שהוא לא זוכר מה היה אז הוא צריך לראות את זה בסרט כדי לדעת חחחחחחחחח

keeeren

New member
מתי צילמו את ההופעות?

אף פעם לא ראיתי הופעה מצולמת שלהם.. אולי רק של האירוע התרמה או משו כזה

למעלה