אני זוכר שצילמו בבארבי נדמה לי שזה היה בתחילת אפריל
I invAsion New member 18/6/05 #19 אני זוכר שצילמו בבארבי ../images/Emo103.gif נדמה לי שזה היה בתחילת אפריל
ט טולייצ New member 18/6/05 #21 ../images/Emo6.gif גם אותי צילמו בהופעה ב 17.4 כשהייתי מדברת איתם,זה היה מעפן! חבל שהוא לא צילם את הראיון שלי איתם..
../images/Emo6.gif גם אותי צילמו בהופעה ב 17.4 כשהייתי מדברת איתם,זה היה מעפן! חבל שהוא לא צילם את הראיון שלי איתם..
E Extraordinary Girl 8 New member 18/6/05 #24 נצל"ש !! חח עשיתי מקודם חור באוזן עם סיכת ביטחון... אממ יש לי באוזן אחת 3 חורים, ובשניה אחת אז איפה שיש 1, עשיתי עוד חור אבל יותר למעלה [לא בסחוס] יצא מגניבבבב
נצל"ש !! חח עשיתי מקודם חור באוזן עם סיכת ביטחון... אממ יש לי באוזן אחת 3 חורים, ובשניה אחת אז איפה שיש 1, עשיתי עוד חור אבל יותר למעלה [לא בסחוס] יצא מגניבבבב
E Extraordinary Girl 8 New member 19/6/05 #26 קצת כשהחוד הגיע לסוף זה הכי כאב אבל זה היה לשניה קיצר.. עכשיו אני בינתיים עם הסיכת ביטחון כי החור קטן.. אני אנסה להרחיב בשביל עגיל
קצת כשהחוד הגיע לסוף זה הכי כאב אבל זה היה לשניה קיצר.. עכשיו אני בינתיים עם הסיכת ביטחון כי החור קטן.. אני אנסה להרחיב בשביל עגיל