אני כל כך מתוסכלת לאחרונה

שָׂרָה

New member
../images/Emo32.gifאני כל כך מתוסכלת לאחרונה

יש ביניכן אלו שזוכרות את הבעיות שלנו עם הדירה והשכן? אז מצאנו בית ועברנו את כל התהליכים של מכירת הדירה וקניית הבית. אמרנו למתווך שאם נצליח לקנות את הבית, נמכור את הדירה. אם לא נצליח אז נרצה להשאר בדירה שלנו ולא למכור אותה. אחרי שחתמנו הכל ואז מוכרי הבית התחילו לעשות בעיות. הם התחילו להעלות את המחיר עוד ועוד עד למחיר שלא יכלנו לעמוד בו, ואז ביטלנו את קניית הבית. ואז רצינו לבטל במקביל את מכירת הדירה. המתווך והעורך דין אמרו שאנו לא יכולים לבטל את מכירת הדירה שלנו. אז שאלתי, אז למה מוכרי הבית כן יכולים לבטל ואנו לא? והם התחמקו מתשובה ברורה וניסו למרוח אותנו באמירות כמו: אנו מבינים את הכאב שלך, אל תדאגו תמצאו בית אחר. מצאנו בית אחר של זוג זקנים שרצו לעבור למערב (לקליפורניה) ואז ברגע האחרון האשה נהייתה חולה והרופאים אסרו עליה לעבור דירה, ואז הם - ביטלו את מכירת הבית שלהם. שוב פעם התקוממתי מול האי צדק המקומם: למה הם יכולים לבטל ואנו לא? לאיפה נעבור בשבוע הבא כאשר הקונים ירצו לעבור לדירה שלנו? אמא שלי אמרה לי ברוחב לב שאנו יכולים לעבור אליה זמנית. אבל בכל זאת הייתי מתוסכלת מאד למול הביטול הבית השני וזה שאנו לא יכולים לבטל. אז ביררנו למה הם יכולים לבטל ואנו לא? הרגשתי שהעורך דין מתחמק מתשובה ברורה. ואז מצאנו משרד תיווך דירות אחר ואז הם הסבירו לנו את הפלונטר: פשוט בגלל שהעורך דין שלנו והעורך דין של הקונה חתמו אז אנו לא יכולים להתחרט בעוד שהעורך דין של מוכרי הבתים עדיין לא חתם.. אז העורך דין שלנו פשוט דחה ודחה את החתימה שלו כך שדברים באמצע יכלו להשתבש. התעצבנו מאד אז החלפנו עורך דין והמשכנו לחפש בית בקדחנות. אנו צריכים לעזוב את הדירה שלנו בשבוע הבא!!! עברו עלי לילות ללא שינה שבהם בכיתי לתוך הכרית. איך נוכל לשכור דירה כאשר שווי הכסף יורד ומחירי הבתים מאמירים, כך שבעתיד נהייה תקועים ולא נוכל לקנות בית בעתיד?!! מחירי הדירות גם בשמיים.. דירת חדר אחד עולה לשכירות משהו מעל אלף דולר.. אחת כמה וכמה דירת שני חדרים מעל אלף ארבע מאות דולר. וגם כן הם לא מוכנים לשכור את הדירות לזמן מוגבל שבו נחפש בית.. הם רוצים שנתחייב לפחות על חצי שנה. כל הדירות הזולות נחטפות על ידי הפנויים שבאים בהמוניהם לשכונה שלנו למצוא שידוך. לפחות אמא שלי אמרה לנו שנוכל להיות אצלה זמנית עד שנמצא בית. ואז נחתה עלי הפצצה ההכי גדולה: לפני יומיים אמא שלי שולחת אלי אימיל ואומרת לי: החלטתי שאני לא יכולה לתת לכם לבוא אלינו הביתה. אין לי כוח. אני לא נהיית צעירה מיום ליום. זה מדי קשה לי. תמצאי לך מקום אחר. תמצאי מקום אצל השכנים שהם יודעים להיות כל כך נחמדים אליכם ולהזמין אותכם לשבתות. אני כל כך פגועה! בזמן מצוקה אמיתית שאני כל כך זקוקה לאמפתיה ועזרה, אמא שלי מפנה אלי עורף וסוגרת את ביתה בפנינו ועוד מאשימה אותי באנוכיות שאני מבקשת כזה דבר ממנה. אני פגועה ובוכיה!

rnati

New member
../images/Emo24.gif

וסליחה שאין לי יותר מזה איך לעזור

../images/Emo201.gif שולחת חיבוק מפה...

אוי שרה, המצב לא פשוט. מאז ההודעה הראשונה שלך על הסיפור אני חושבת עלייך , אני לא יכולה לעזור פיזית, אבל תמיכה וירטואלית אולי קצת תנחם?? ניסית לבדוק עם אמא שלך פנים מול פנים מה הביא פתאום לשינוי? נשמע שמשהו מסויים פגע בה (אולי קשר חם שלכם במיוחד עם השכנים שהיא מרגישה שהוא "על חשבונה" ?), אולי היא תרגע ושיחה מפוייסת תעזור? מאחלת לכם למצוא דירה במהרה!!!!!!! יש הפתעות נעימות לפעמים...

vashti72

New member
הלוואי ויכלתי לעזור../images/Emo4.gif

אבל אני פה ואת שם. חוץ מלהגיד לך שיש תקופות כאלה בחיים ושבסוף כמעט תמיד נמצא הפתרון, אין הרבה מה לעשות. תנסי שוב לדבר עם אמא שלך, גם אם את כועסת ופגועה. שולחת לך חיבוק וירטואלי

ס ו ל ה

New member
שרה שרה ממש עצוב לי לשמוע את

כל התלאות האלה. ובאמת הכי קשה זו ההתיחסות של אמא שלך. נשמע שהיא מנסה להחזיר על משהו או אולי שהיא פגועה? או שבאמת כמה שקשה להבין ולעקל פשוט אין לה כח. מה אומר ? אני הייתי פשוט מדברת עם אמא שלי אחרי כזו התנהגות ומבהירה לה כמה פגעה בי במצב כזה רגיש וקשה. אלוהים לא מזמן ילדת.... אולי שבעלך ישוחח עימה כך בשקט אם זה טעון לך מידי. אולי לכתוב לה מכתב ולפרוש בו את כל שאת עוברת ומרגישה. שרה יש כאלה תקופות שהכל נראה בלתי אפשרי מאיים ומפחיד. ושכל היקום משום מה מתנגד לתהליכים שאנחנו עושים. אני יודעת שזה לא מנחם תמיד אבל בחיי, מנסיון דברים לא קורים סתם. ייתכן מאד שהדירות שאתם כמעט קניתם היוו דבר לא טוב עבורכם. ייתכן שהדירה שממנה את "מגורשת" מביאה מזל רע, ייתכן שאם היית הולכת לאימך בלי שהייתה מביאה את דברה הייתן רבות באופן כזה שלא היה ניתן לגישור. לכי תדעי מה הסיבות למה שקורה. בסוף הדברים יסתדרו כי זה פשוט ככה. וביינתים לחיות מיום ליום לצוף על פני המיים, לשמוח שיש לך שלשה ילדים מקסימים, בעל תומך, הלוואי והיית בארץ הייתי קופצת לעשות לך קצת שמח, נשיקות תחזיקי מעמד ותעדכני!

debby12

New member
מנהל
אוי. נשמע קשה ../images/Emo4.gif

שוב שואלת, בעדינות, האם *אתם* חתמתם? האם כבר היה closing? עורכי הדין לא יכולים למכור את הדירה שלכם מאחורי גבכם - האם אתם חתמתם כבר על המכירה? [כי אם לא - זה יכול להוריד מהלחץ]. מצטערת לשמוע על אמא שלך. לי נשמע שהיא נלחצה מלארח אתכם עם 3 ילדים קטנים. לא קראתי ממה שכתבת שהיא מאשימה אותך באנוכיות. אולי תנסי לדבר איתה שוב ולהבטיח לה שהטיפול בילדים ייעשה רק על ידיך? (כי ממה שכתבת נראה לי שזה מה שמטריד אותה) וגם, אולי, מציעה שוב לבקש עזרה בקהילה שלכם (אם מבינה נכון - אתם שומרי מצוות?)

../images/Emo201.gif אוי שרה...

בחיי שאני לא מבינה את אמא שלך - את הילדה שלה! מה היא מעדיפה, לשלוח אותך לרחוב? או שתתחנני בפניה?
את יודעת מה, כאלו אנרגיות את ממילא לא צריכה. יש לכם בינתיים לאן ללכת?

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מקומם לשמוע שאמא שלך התחרטה. אולי זה שווה איזו שיחה להתרפסות לפחות כדי שתגורו שם כמה שבועות? הרי אתם לא תמקמו שם לנצח... שולחת הרבה אנרגיות חיוביות. לפעמים דברים מסתדרים בדקה ה-90.

שָׂרָה

New member
מה לא ניסיתי

ניסיתי לדבר עם אמא שלי אבל היא רק מתרגזת. היא אומרת: שרה, אני לא יכולה. בעלי אמר לה שאני אפילו אבשל לה ארוחות 5 כוכבים וכולי אבל היא לא רוצה ודי. היא אומרת: שרה, שלא תחשבי שאני לא אוהבת אותך, אבל את זה אני לא מסוגלת. תמצאי לך בייסמנט (דירת מרתף) תלכי לשכנים. אני מוכנה שתהיי אצלי יום יומיים, אבל לא שבועיים רצופים. כאשר אירחתי אותכם בשבת, הייתי גמורה וחולה 3 ימים. אז אני חושבת: יפה מאד, אז אמא שלי חושבת שאני מחליאה אותה
אני לא יודעת מה נכנס בה. אולי היא כועסת עלי שילדתי לבד? זה הרגיז אותה מאד שילדתי פעמיים לבד ללא מיילדת ואולי היא שומרת לי טינה על זה? אין לי מושג למה היא לא רוצה שאהיה אצלה. היא רוצה לעזור לי בדרך שהיא רוצה, ורוצה שאבקר אותה. הרבה פעמים היא אומרת: למה את לא מבקרת את אמא שלך, את יודעת שאין לי עוד ילדים, ויש לי רק בת אחת, והבת הזאת לא באה אלי? אז כאשר אמא שלי רוצה אותי כאשר היא צריכה אותי, אבל כאשר אני במצוקה היא מפנה אלי עורף. אמא שלי עוזרת לי כמו לשלוח לנו מוצרי חלב, או לשלם לגן של ציפי אז היא 'בסדר' אבל מצד שני לא פותחת את ביתה.. אוף אני לא יודעת למה. אנו נפנה לרב של הקהילה שלנו ונקווה שהוא יעזור. ואם באמת נהייה ברחוב, אני כבר לא אתחשב באמא שלי יותר, ואם נרצה לגור באזור רחוק, כמו בארץ או באיזה מדינה במרכז ארה"ב, נגור איפה שנרצה בלי להתחשב בבדידות של אמא שלי. נמאס לי!!!

אשכר ש

New member
פולניה אמיתית אמא שלך...

בשבילך. אני ממש מקווה שהדברים יסתדרו ותמצאו משהו בדקה ה-90. ואם לא, שאלה היפוטתית- מה יקרה אם פשוט לא תפנו את הדירה?

אשכר ש

New member
ואין מצב למשוך זמן

ע"י ברור משפטי של כשירות מהלכי עורך הדין שלכם?

tonti

New member
אוי שרה../images/Emo10.gif

אני מבינה כמה קשה לך ואת מתוסכלת אבל אני חושבת שאת משקיעה יותר מדי אנרגיות בלכעוס על אמא שלך. אמא שלי גם כזאת לפעמים (שאני אתחיל עכשיו? ממש לא בא לי
) זה לא נותן לך כלום ולא נראה שזה יגרום לה לשנות את דעתה. יש לכם שכנים טובים? קרובים אחרים? (ולמה את כ"כ רחוקה בכלל? את יודעת כמה מאיתנו היו מקבלות אתכם בשמחה?)

אשכר ש

New member
שבוע זה מספיק זמן להחליט, לא? ../images/Emo8.gif

איך שאתם נוחתים, ישר לבית של tonti
<אה, איך נידבתי אותך?>

tonti

New member
ממש לא מפחדת../images/Emo13.gif

נזבעת שאתם מוזמנים. (אפילו כשר אצלינו).

למעלה