אני כל כך מתוסכלת לאחרונה

אום נטע

New member
../images/Emo201.gif איזו מן אמא יש לך.

תעברי לקליפורניה וזהו! הלוואי ויכולתי לעזור באופן ממשי יותר. מחזיקה לך אצבעות שהכל יבוא על מקומו בשלום.
טלילה

אום נטע

New member
באזור שלנו (סן פרנסיסקו) כן

אבל קליפורניה ענקית והרוב לא כל כך יקר. לא יודעת איך זה בלוס אנג'לס. אתם רוצים קהילה דתית, נכון? מה עם שיקגו או מילווקי? יש שם קהילות יהודיות מאוד מפותחות.

שָׂרָה

New member
שוקלים גם מיליווקי

אבל השאלה אם נצליח להשאר כאן בניו ג'רסי. כאן הקהילה חמה ומקסימה!

Manty

New member
../images/Emo24.gif

אין לי עצות (אך התחברתי מאד למה שסולה כתבה). אל תשכחי שגם אם אין לך בית לגור בו, יש לך בית וירטואלי חם ותומך
(לא ממש עוזר
)

צימעס

New member
../images/Emo201.gif

אני מסכימה עם טונטי - אין טעם לכעוס על אמא שלך. אלה היכולות שלה, ודי. חשבתם על לגור באיזור אחר לגמרי? אולי קצת יותר רחוק ממרכז העיר/מהקהילה? המחירים של הבתים שאת מתארת גבוהים כל כך!

mise

New member
../images/Emo24.gif לא פשוט.

אני מקוה שדברים יסתדרו במהרה, אני בטוחה שהם יסתדרו ואני מקוה שעם צריכה מדויקת של האנרגיות להשקעה ולא יותר מזה. הרבה מזה עבודה שלך. לא רוצה להשמע חלילה מבקרת, אבל אני הייתי בודקת את הבחירות שלי ולמה הן מביאות אותי למצב כזה. הדפוס נשמע סמוך מדי ושקוף מדי, משהו שתוכלי לעבוד ולעבד אותו כבר עכשיו. מה שנקרא "להכות על הברזל בעודו חם". שולחת לך את כל הטוב שבעולם, שרה. עד כמה שזה נשמע לא מציאותי ו"קל להגיד, לא קל לעשות", נסי - נסי להתמקד במשה העולל שנולד לא מזמן, להתמקד בילדיך, באושר שלך ומתוך זה לשאוב את הכוחות לעבד את המשבר שנקלעתם לו כרגע, להפיק את הטוב ולנסות לראות את ה"בדיעבד".

למעלה