אני לא יודעת מה איתכם,

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo32.gifאני לא יודעת מה איתכם,

אבל פאקינג גמר גביע העולם! עם פנדל שלא הגיע לצרפת!
אוח!!!
לא מעניין אותי שזיזו פורש! אין גביע! אני בעד טוטי, מי איתי?

pain is MY love

New member
טוטייייייייי

ודל פיירו! ולוקה טוני ונסטה ואפילו בופון! עד כאן החתיכים

מיטללל

New member
אני לא יודעת מי זה טוטי

ותאכלס- לא כזה אכפת לי מי תיקח
לא דיברנו על לשרשור שרשורי
אנשים תפנימו
:)

Paranoid Eyes

New member
נו מה הבעיה טול?

לא ראיתי שנפתח שרשור אוף היום.... יכולים לשרשר לפה מה שרוצים....

מיטללל

New member
אין כזו בעיה :)

לא צריך לרדת למקלטים או משהו בסגנון
פשוט אני באמת רוצה שתפנימו ע"מ שאני אפסיק לבלות כל יום שניות ארוכות במלאכת השרשורים :) אני אשמח אם במקום שיהיה שרשור אוף יומי, יהיו 2-3 שרשורים שכאלה בעמוד. (שיפתח שרשור חדש, כל פעם שהשרשור הקודם כבר לא יכול לקפוץ) בכ"מ, שתפי אותנו בתמונת המצב הנוכחית, כמה כמה? ומי אנחנו בעצם רוצים שתנצח?

Paranoid Eyes

New member
בשביל זה שמתי את אייקון האוף טופיק.

ויותר מזה בדקתי ביומיים האחרונים, היה שרשור אוף אחד על חלומות..:/ ועוד לא פתחתי פה שרשור אוף אף פעם! מותר לי :) אני לא ספאמריתP: חוצמזה, אנחנו בעד טוטי, איטליה! ועכשיו 1:1! דקה 27 :)

pain is MY love

New member
אויש נו

אנחנו גם בעד דל פיירו ולוקה טוני!!!!!! איך את כל פעם שוכחת?!

Paranoid Eyes

New member
מקפיצה צה צה

זיזו עם כרטיס אדום... זה מעניין מישהו מפה בכלל? איך אין לו בושה .. מגיע לו!

RVD18

New member
איזה דפוק הוא...

משחק אחרון...לא יכל לסיים יפה?... והגיע לאיטליה!!

lb22

New member
להוריד את הכובע בפניך

על זה שאת מבינה כ"כ טוב בכדורגל. מה שזיזו עשה ממש לא יפה ומכוער אבל אני נוטה למה שאיציק זוהר אמר בשידור בערוץ 2. השחקן שנגחו בו הוא לא תלית שכולה תכלת ויש לו עבר די מפוקפק בדברים מסוג זה וכנראה הוא אמר שם משהו שבאמת שבר את זיזו. הרי 80 אלף צופים 30 מצלמות טלויזיה ועוד מאות אלפי מצלמות ביציע הוא לא סתם יעשה את זה. הוא עדיין אחד השחקנים הגדולים ששיחקו את המשחק הזה רק חבל שככה נגמרה הקריירה שלו.

Paranoid Eyes

New member
זיזו

גם לא משחק מהיום.. ואני בטוחה שלא פעם היו לו קטעים כאלה... משחק אחרון שלו!! שיחשוב קצת!

lb22

New member
שיחשוב קצת...

לא יודע מה אבל תחושת הבטן שלי אומרת לי ש.... מטארצי אמר לו שם משהו לא יפה... השחקן הכי טוב בעולם לא מגיב ככה סתם כי בא לו. וגם לך אם היו אומרים איזה משהו שהיה מאוד פוגע בך את לא היית שותקת. ויותר גרוע מזה מטארצי ידוע בזה שהוא פרובוקטור... וזה עוד סיבה לשנאה האישית שלי של נבחרת איטליה יש שם יותר מידי שחקנים שעושים פרובוקציות...

למעלה