אני לא יודעת מה איתכם,

Paranoid Eyes

New member
אז תגיד לי אתה

כל בנאדם שיתגרה בך, תרביץ לו? או יותר מזה? כאילו, מה שאני ראיתי... זו התנהגות ילדותית וטיפשה של זיזו. ועזוב את מטארצי בצד, אלוקים יודע מה הוא אמר לו.. אם בכלל. זה משחק גורלי, זיזו יודע את זה.. משחק אחרון שלו... בלהט הרגע הוא החליט להתנהג כמו טמבל? מגיע לו מה שקיבל.

מי תותח של אמא...מי...

זה שבעט את הפנדל הרביעי היום.. והוכיח לכל העולם שהוא לא לוזר..!! אלכס דל פיירו.. יש כאן אנשים ערים אולי..?...

g a z

New member
גם אני.. ../images/Emo13.gif

צריכה להספיק לרכבת של 6:05... בוקר טוב שיהיה

mass

New member
סתם בא לי לספר...

שמחר אני עושה את הצניחה הראשונה שלי (ואז רק עוד 19 בשביל לסיים רישיון), ואני הולך להשתין במכנסיים. יום טוב!

נועם m

New member
חחח בהצלחה!

אבא היה בצנחנים אז יש לי חולשה אליכם... אני גדלתי על המיתוס של נעליים אדומות (בתקופה שעוד רק לצנחנים היו...)

נועם m

New member
אופס, רגע-

פתאום חשבתי על זה, אתה צונח סתם או שאתה בצנחנים בצבא? כי אם זה "סתם", קבל ביטול של ההודעה הקודמת...

Piren

New member
חחח

בהתחשב בזה שהוא בן 21, רוצה לעשות "רשיון" ועוד מתכנן על 20 צניחות כאשר הסמכה צביאית היא רק 3 צניחות... אני מניח שהוא לא צנחן צה"לי :)

mass

New member
רק רציתי לעדכן..

קפצתי בסוף ביום חמישי 2 קפיצות וישר אחרי זה חזרתי לבסיס (ורק לפני דקות מעטות חזרתי הביתה). היה מדהים, מפחיד, מלחיץ, והכל משולב יחד. חובה לכל אחד לנסות! אני מקווה לקפוץ שוב יום רביעי :)

Paranoid Eyes

New member
אני מקפיצה... נצל"ש

הזמר וגיטריסט להקת הפינק פלויד לשעבר הלך לעולמו בסוף השבוע האחרון בעקבות סיבוכים של מחלת הסוכרת. הוא היה בן 60 במותו
אחד הכותבים והמלחינים הגדולים של עולם הרוק. Shine on you crazy diamond העוצמות של השיר הזה , והרגשות שעולים כשמאזינים לו רק מתעצמים אחרי ידיעה כזו.

למעלה