וואי גירלס תודה (: (: למרות שאינלי מושג מה זה נצל''ש .. שיהיה P: מלכות אחת אחת ! D:
ל ליאור Oo New member 4/2/08 #70 וואי גירלס תודה למרות שאינלי מושג מה זה נצל''ש .. שיהיה P: מלכות אחת אחת ! D:
L Little McMickey New member 4/2/08 #71 ../images/Emo28.gifנצלש זה "ניצול שרשור" שרשור כלשהו שאת מנצלת אותו לשאלות על מקפליי וכאלה
R rox love BSM New member 3/2/08 #3 XDD נשארתי היום בבית כי אני חולה ואיך התלהבתי שראיתי שיש מקפליי זה התחיל ב 12.
W white in Angel New member 5/2/08 #249 גם אני... אני ידעתי שיש ואני ניסיתי לחזור מהרופא כדי לראות את זה.. וראיתי את זה עם אחותי היה ממש מצחיק.. תכנית ראינו את זה 100 פעם בערך בחלקים של היוטיוב
גם אני... אני ידעתי שיש ואני ניסיתי לחזור מהרופא כדי לראות את זה.. וראיתי את זה עם אחותי היה ממש מצחיק.. תכנית ראינו את זה 100 פעם בערך בחלקים של היוטיוב
L Little McMickey New member 3/2/08 #5 קשה לכתוב את זה בשרשור שפתחתי ליום ראשון? בשביל עשיתי את השרשורים האלה שזה יפחית מהשימוש בתפוז אנשים אבל לא נגיד לעשות שם נצלשים... לספר דברים..
קשה לכתוב את זה בשרשור שפתחתי ליום ראשון? בשביל עשיתי את השרשורים האלה שזה יפחית מהשימוש בתפוז אנשים אבל לא נגיד לעשות שם נצלשים... לספר דברים..
K kelly7i New member 3/2/08 #6 הייתי בבאטרף, זה הראשון ששמתי לב אליו=| רק אחר כך קלטתי שהיה גם שירשור של יום ראשון =\
ג גרבע New member 3/2/08 #4 ../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifאוה גאד../images/Emo12.gif../images/Emo36.gif נאמנאמ זה דורש כניסה איזה מהמם זה!!! איזה כישרוני מי שעשה,ואיזה יפים האלה של הארי!ויש שם מלאמלא! ושל שניהם ביחד
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifאוה גאד../images/Emo12.gif../images/Emo36.gif נאמנאמ זה דורש כניסה איזה מהמם זה!!! איזה כישרוני מי שעשה,ואיזה יפים האלה של הארי!ויש שם מלאמלא! ושל שניהם ביחד
ג גרבע New member 5/2/08 #248 אני לא מאמינה!שכחתי את האתר!!!! XD איזה מטומטמת אני XD http://community.livejournal.com/xiridescencex/847.html
אני לא מאמינה!שכחתי את האתר!!!! XD איזה מטומטמת אני XD http://community.livejournal.com/xiridescencex/847.html
R RAVeN 57 New member 3/2/08 #7 ../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo27.gif../images/Emo95.gifמאומץ חדש!!! כבר נמאס לי והכוכבית והאקשן הזה.. אז אני אחזור לילדות ואקח לי מוצץ
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo27.gif../images/Emo95.gifמאומץ חדש!!! כבר נמאס לי והכוכבית והאקשן הזה.. אז אני אחזור לילדות ואקח לי מוצץ
M McFly rullz New member 3/2/08 #9 ../images/Emo192.gifכל פעם משו אחר../images/Emo6.gif*גמני אחליף בקרוב*../images/Emo9.gif
D DoLi it is Me New member 3/2/08 #34 ../images/Emo222.gif חח בהצלחה אני ככה בקטנה אימצתי לי את הגלובוס המקורי ולמה ? כי לאפדח אין אותו וגם כי הוא ציבעוני שכזה ויפה
../images/Emo222.gif חח בהצלחה אני ככה בקטנה אימצתי לי את הגלובוס המקורי ולמה ? כי לאפדח אין אותו וגם כי הוא ציבעוני שכזה ויפה
L Little McMickey New member 3/2/08 #35 ../images/Emo207.gifגם לי יש מאומץ חדש והוא../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif אולי אני אוסיף משהו בהמשך חחח רוב הסיכויים שאני לא ממש אשתמש בו XDD
../images/Emo207.gifגם לי יש מאומץ חדש והוא../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif אולי אני אוסיף משהו בהמשך חחח רוב הסיכויים שאני לא ממש אשתמש בו XDD
S sweet shir New member 4/2/08 #45 יו אני זוכרת שפעם היה לך פטרייהXDD ~איזה סטוקרית ולא קשורה יצאתי ~
L Little McMickey New member 4/2/08 #63 ../images/Emo28.gifXDD היה לי את זה../images/Emo26.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif אבל זה יותר מדיי לרשום
../images/Emo28.gifXDD היה לי את זה../images/Emo26.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif אבל זה יותר מדיי לרשום
L Little McMickey New member 4/2/08 #64 ../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifבעצם בא לי עכשיו על הפטריה חחחח
L Little McMickey New member 4/2/08 #68 ../images/Emo28.gifהיי הוא היה שלי קודם! תשאלי את שיר../images/Emo6.gif וחוץ מזה שזה לא רק תות כמו שלך, זה גם יש הבדל XDD יש לי בעלות
../images/Emo28.gifהיי הוא היה שלי קודם! תשאלי את שיר../images/Emo6.gif וחוץ מזה שזה לא רק תות כמו שלך, זה גם יש הבדל XDD יש לי בעלות
L Little McMickey New member 4/2/08 #72 ../images/Emo28.gifaww את עושה לי מצפון XD או איך שלא קוראים לזה, להרגיש רע בקיצר... תתעודדי! אני כבר לא עם התות!! XDDDDD אני עם ארנב בתוך כובע שקוראים לו ג'ייסי!! XDD
../images/Emo28.gifaww את עושה לי מצפון XD או איך שלא קוראים לזה, להרגיש רע בקיצר... תתעודדי! אני כבר לא עם התות!! XDDDDD אני עם ארנב בתוך כובע שקוראים לו ג'ייסי!! XDD