אני שווה בטירוף

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאההההההה אההה אהה

אז למה לא אמרת XDD אגב צ'אטים אנחנו צריכות שוב להכנס
stop it now! i dont wanna fight anymore it's all in vain.. im sorry but.. danny..danny I S D E A D
oh god.. i finally let it out.. XDD

butbut

New member
no you stol my line!!../images/Emo69.gif

XDD נאממ... נו, זוכרת שהבאת לי צ'אט שצריך להירשם וזה?\ קירצ היה שם ילד מפגר..שאמר שוהא "ישראלי"..ודיברנו שם בעבריתXDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכן../images/Emo99.gif אוו דני בעלי../images/Emo6.gif

אבל מצד שני זה לא רעיון טוב כי אם זה היה אמיתי ושניים היו נישאים אחד לשני סתם ככה איזהגבר חתיך ופתאם הוא מגלה שהוא נשוי לאישה זקנה ומכוערת
[כמוך בוט
סתם כפרעלייך חיים את הילדה הכי יפה בעולם
] אז זה לא רעיון טוב
אבל אם אני אשתו של דני אז כן

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo28.gifהיה פיגוע בדימונה../images/Emo7.gif

אי מרגישה כאילו כל השנים הקודמות יחזרו
אני רואה את הערבים החראים האלה שמחים ומחלקים פרחים וממתקים ברחובות!! חראים!!!! אררררררר מה הם חשיםםםםם בכלללל *אין בתולות אין פיגועים*
אני מקווה שזה לא יחמיר ושכל הפצועים יחלימו, ויהי זכרה ברוך של ההרוגה האחת

purple floyd

New member
זה חצי שעה מערד. [אולי אפילו פחות]

בכל מקרה, יש כאן מלא אנשים שיש להם שם משפחה, היינו כולם בתירצוצים בטלפון, זה דיי היה מפחיד.

Mcfly for ever

New member
ואיי זה היה מפחיד

אני גרה בדימונה ובשיעור מתמטיקה המחנכת נכנסה ואמרה לנו שהיה פיגוע במרכז.. כולם התחילו להילחץ ולהתקשר וכל מיני אנשים אבל בגלל העומס לא היו קויים... זה היה מפחיד אני עדיין מפחדת ללכת למרכז

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo192.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gifדחוף דחוף כאן!../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אמאלהההההOOOO= האייסי שלי מוזר פתאווום אני לא יכולה פתאום ללחוץ על האנשים וזה...ופתאום התנתק לי...אז שהתחברתי שוב ראיתי שהכתב שלי השתנה והגודל של חלון ההודעות שונה... ואני מפחדת שפרצו ליי.... אולי זה למחשב בכלל ולא לאייסי??כי זה כבר ככה מאחרי הצהריים... אם מישי מבינה בזה...בבקשהה תעזרוו ליייי לא באלי שעכשיו מישו יפרוץ לי למחשב או משוווו:O
ווירד>< אני לחוצהה אמאלהההההה חחחחחחח

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDDהדלקתי!אבל זה עשה שוב...זה היה מפחי

ד
אני מקווה שעעכשיו הוא יהיה בסדר...

O0NoNi0O

New member
../images/Emo32.gifאני שווה בטירוף../images/Emo7.gif

חחחח סתםXDD יאללה שרשור אוף..כי כול הפורום הזה כזה חחח אז צריך אחד רישמי.. אז אמ..יאללה..מה אתןן שומעו? אני שומעת את איי וויל אולוויז לאב יו של וויטני יוסטון אבל הוא מעצבן אני יעביר
העברתי לאיירוניק של אלאניסט מורסיט=]

Sharon Kez

New member
חחחח סוף סוף הכרתי להקה חדשה

- Sum 41
ולא הלכתי לבצפר כי אני חולה אז חפרתי על כמעט כל השירים שלהם חחחחחחחחחח ועכשיו אני שומעת את In Too Deep

Sharon Kez

New member
כן שמעתי.

באמת שיר יפה. גם Pieces וWith Me
אני מתחברת לשירים היותר רגועים שלהם חחחח

למעלה