הטעייה מכוונת של המכונים!
אין דבר כזה להוציא 550 בבחינה של המכון ואחר כך 733 בבחינה האמיתית. דבר ראשון רציתי להגיד שבמקריות גדולה (נשבע באלוהים) גם אני קיבלתי בדיוק 733 בפסיכומטרי. אם מישהו בא וטוען שהציון המקורי שלו היה 550 אני לא יכול להתווכח עם זה, אבל כמו שלומדים בהכנה לפסיכומטרי אני יכול להחליש את המסקנה המתבקשת. כאשר באים לקורס של מכון הכנה לפסיכומטרי, עוד לפני שיודעים דבר וחצי דבר על מהות הבחינה, האורך שלה, סוג השאלות וכו´ האנשים המפגרים מהמכונים מביאים לך מבחן ואז "מעריכים" את הציון שלך. אני רוצה לספר שבארבעת מבחני המתכונת של קידום שעשיתי כשבוע לפני הבחינה האמיתית יום אחר יום קיבלתי 620!, וכאמור שבוע לאחר מכן, עם אותו יודע אבל עם הרבה יותר לחץ קיבלתי 733! ממש מפתיע. אז קידום שיפרו לי את הציון ב 113 נק´ בלי שלמדתי שנייה, עכשיו כדאי שאני אלך ואספר לכולם כמה הם טובים. עכשיו המקרה שלי עוד סולידי יחסי כי לפני שעשיתי את הבחינות של קידום ידעתי בדיוק מה הולך להיות בבחינה והתכוננתי לבד עוד הרבה קודם, אבל במקרה שלך את ה 550 קיבלת בפעם הראשונה שראית את המבחן, ככה שזה ממש לא נותן אינדיקציה לגבי הציון האמיתי, זה עבודה בעיניים. המבני מתכונת של החברות השונות הם קשים מאוד מאוד מאוד ביחס לבחינה האמיתית. בקשר לעניין השיטות שמלמדים שם - פשוט אין כזה דבר. מה שהם מכנים שיטות זה בסה"כ אופציה לעובדה, והיא כתובה במלואה בספרים ככה שאין שום טעם לבזבז כסף על זה שמישהו יסביר את זה בע"פ. אגב, במקרה שלי השיטות מאוד מעכבות אותי - הן ממש דפוקות וגורמות לביזבוז זמן יקר. הצעה שלי - תקני ספר לימוד של חברה שאת לא מתכוונת ללמוד בה. תעברי במשך שבועיים על החומר ותעשי מבחן אחד לדוגמה, תוסיפי בסביבות ה - 150 - 100 נק´ לתוצאה (תסמכי עלי זה בדוק) ותראי כמה בערך תקבלי במבחן האמיתי. אם הציון לא יספק אותך לכי למכון ותלמדי שם והספר שקנית ישמש אותך לתירגול נוסף. בכל אופן, המון בהצלחה!.