אנשים! אני ממש צריכה עצה

balcony

New member
../images/Emo32.gif אנשים! אני ממש צריכה עצה

אוקי, מכיוון יש לי עו מלא זמן לגיוס, החלטתי לעשות קורס פסיכומטרי. מרוב הצתעות לא רואים את היער. ובקיצור: על איזה קורס אתם ממליצים (מנסיון או ממה ששמעתם) יואל גבע, קידום, או כל דבר אחר?

balcony

New member
תודה רבה

את יודעת למה היא בחרה דווקא בקידום ולא ביוואל גבע.??

טל עדתו

New member
אז ככה...

דבר ראשון - בחיים שלי לא שמעתי על הקורס הזה של יואל משהו...וגם חברה שלי לא שמעה עליו. דבר שני הקורס שהיא עושה מתקיים בבית ספר שלנו...אופס...בעצם בבית ספר שהיה שלנו...אנחנו בוגרות כבר...שיהיה...ולכן הוא גם קרוב לבית וגם אני יודעת שהוא במחיר מוזל - נדמה לי חצי, כי הוא כעקרון מטעם בית ספר. אם אתה רוצה עוד מידע שאלי - בכיף אני אענה.
טל.

newman

New member
תקשיבי טוב טוב...

אם את רוצה לבזבז את הכסף שלך ושל ההורים שלך - לכי לקורס. עשיתי את הבחינה לפני חצי שנה וקיבלתי ציון מעולה. עכשיו תקשיבי טוב טוב ... המכונים לא שווים כלום. מה שהם עושים זה נותנים לך מסגרת עם שעורי בית וכו´ שמאפשרים לך לשבת בבית ולעשות בדיוק מה שה"מורה" אומר לך לעשות. אם תקחי ספר (אני קניתי של קידום) ותעברי על כולו את תעשי בדיוק מה שהקורס המלא עושה רק במקום לשלם 1000 ש"ח תשלמי 150 ש"ח (www.books4u.co.il), או 250 ש"ח (סטימצקי). בקיצור, אם את חושבת שאת יכולה לשבת וללמוד תקני ספר, אם את לא מסוגלת לקצת משמעת אז כדאי לך ללכת לקורס. אם יש לך שאלות אני חושב שאני מתמצא המון בכל התחום ואת מוזמנת לשאול.

balcony

New member
אני הבנתי שהקורסים נותנים קצת יותר

הם גם מלמדים שיטות וכו´. ומה אם אני לא הכי מדהימה במתימטיקה למשל? לא שווה לי לקחת את הקורס???. יש סיבה שרוב האנשים לוקחים קורסים,לא?

crazy tal

New member
כל השיטות מפורטות בספרים

הכל זה עניין של תרגול... וזה סתם בזבוז כסף קורס מה גם שזה מסגרת מלחיצה וזה לא טוב.. וחוץ מזה אחרי שתתחילי ללמוד רציני לפסיכו תביני שכל ה"שיטות" זה ממש שטויות וזה בכלל לא רלוונטי

one1

New member
לא נותר לי אלא להסכים במאה אחוז

עם כל מילה של crazy tal

liorz1984

New member
אתה טועה בגדול!!!

קורס נותן לך יתרון אדיר, מלמד שיטות שונות לחשיבה, אם אתה לא עשית קורס אתה לא יכול לדעת אני בלי קורס הוצאתי משהו כמו 550 ועם הקורס הוצאתי 733. הקורס שווה אין מה לדבר לכי על זה - אבל רק אם את מתכוונת להשקיע ולעשות את השיעורים ואת המטלות

liorz1984

New member
קודם כל אני בן

דבר שני אני הייתי בקורס של קידום, ולפני שהייתי שם עשיתי בחינה פסיכומטרית אמיתית כמה מועדים לפני רק כדי לראות את ההרגשה, וקיבלתי ציון די נמוך. כשנכנסתי לקורס למדו אותי כל מיני שיטות וטריקים בהגיון חשיבה כמותית וכו´.. אבל שוב, אפשר ללמוד לבד, אבל קורס לפי סטטיסטיקה מוסיף בממוצע 15% לציון המקורי, כלומר לציון ללא הקורס אם זה מאוד חשוב לך וזה לא סתם בשביל השעמום אז תשקיעי בקורס

newman

New member
הטעייה מכוונת של המכונים!

אין דבר כזה להוציא 550 בבחינה של המכון ואחר כך 733 בבחינה האמיתית. דבר ראשון רציתי להגיד שבמקריות גדולה (נשבע באלוהים) גם אני קיבלתי בדיוק 733 בפסיכומטרי. אם מישהו בא וטוען שהציון המקורי שלו היה 550 אני לא יכול להתווכח עם זה, אבל כמו שלומדים בהכנה לפסיכומטרי אני יכול להחליש את המסקנה המתבקשת. כאשר באים לקורס של מכון הכנה לפסיכומטרי, עוד לפני שיודעים דבר וחצי דבר על מהות הבחינה, האורך שלה, סוג השאלות וכו´ האנשים המפגרים מהמכונים מביאים לך מבחן ואז "מעריכים" את הציון שלך. אני רוצה לספר שבארבעת מבחני המתכונת של קידום שעשיתי כשבוע לפני הבחינה האמיתית יום אחר יום קיבלתי 620!, וכאמור שבוע לאחר מכן, עם אותו יודע אבל עם הרבה יותר לחץ קיבלתי 733! ממש מפתיע. אז קידום שיפרו לי את הציון ב 113 נק´ בלי שלמדתי שנייה, עכשיו כדאי שאני אלך ואספר לכולם כמה הם טובים. עכשיו המקרה שלי עוד סולידי יחסי כי לפני שעשיתי את הבחינות של קידום ידעתי בדיוק מה הולך להיות בבחינה והתכוננתי לבד עוד הרבה קודם, אבל במקרה שלך את ה 550 קיבלת בפעם הראשונה שראית את המבחן, ככה שזה ממש לא נותן אינדיקציה לגבי הציון האמיתי, זה עבודה בעיניים. המבני מתכונת של החברות השונות הם קשים מאוד מאוד מאוד ביחס לבחינה האמיתית. בקשר לעניין השיטות שמלמדים שם - פשוט אין כזה דבר. מה שהם מכנים שיטות זה בסה"כ אופציה לעובדה, והיא כתובה במלואה בספרים ככה שאין שום טעם לבזבז כסף על זה שמישהו יסביר את זה בע"פ. אגב, במקרה שלי השיטות מאוד מעכבות אותי - הן ממש דפוקות וגורמות לביזבוז זמן יקר. הצעה שלי - תקני ספר לימוד של חברה שאת לא מתכוונת ללמוד בה. תעברי במשך שבועיים על החומר ותעשי מבחן אחד לדוגמה, תוסיפי בסביבות ה - 150 - 100 נק´ לתוצאה (תסמכי עלי זה בדוק) ותראי כמה בערך תקבלי במבחן האמיתי. אם הציון לא יספק אותך לכי למכון ותלמדי שם והספר שקנית ישמש אותך לתירגול נוסף. בכל אופן, המון בהצלחה!.

balcony

New member
המממ...

ביואל גבע אין הערכות ראשוניות וחלוקה לרמות- הם אומרים שזו שיטה מיושנת.

ibi

New member
אני לא כ"כ ממליצה קידום...

אני אישית לא עשיתי פסיכומטרי אבל אנשים שאני מכירה שעשו היו ממש לא מרוצים. הם אומרים שזה על הפנים. המחיר המוזל של קידום בבתי ספר (לפחות בשלנו) הוא ממש ממש מוזל כלומר 800שקל...שזה באמת מחיר שקשה להתחרות איתו אבל אנשים שעשו את הקורס ממש לא היו מרוצים. אצלנו עושים את זה בין י"א לי"ב, ואף אחד מהשכבה לא עבר את ה-700...היו כאלה שהיו ב-690 וכו´, אבל לא עברו את ה-700, ומדובר בילדים שלפי דעתי יכולים להגיע ל-750, פשוט לא מימשו את כל הפוטנציאל שלהם בקידום. שמעתי דברים טובים על זיו כספי ועל יואל גבע. יש לך מספיק זמן לשאול אנשים לדעתם, לברר מחירים. אל תלכי למקום מסויים רק כי הוא יותר זול, עדיף לעשות את זה טוב בפעם הראשונה (למרות שרוב האנשים עושים לפחות שני פסיכומטרי) מאשר לחזור על זה כי הקורס לא היה טוב. מקווה שעזרתי ענבל

balcony

New member
תודה רבה

רק שהשאלה היא אם אפשר להשוות בין הקורס לתיכוניסטים לבין הקורס הרגיל, שהוא שונה... Anyway´ אני חושבת שאלך על יואל גבע.

0ren

New member
אללללל תעשההה שחר !!!

הם הרסו לחברים שלי את כול הפסיכומטרי ולי וכלחבר שלי את כל הבגרות במתמטיקה !! אל תלך אליהם !

למעלה