אנשים! אני ממש צריכה עצה

balcony

New member
על שחר אני לא כל כך חושבת...

ההתלבטות העיקרית היא בין קידום ליואל גבע

מגיקל

New member
המממ...

אם את ממש מתעקשת על קורס, אני ממש לא יכולה להמליץ לך... אני למדתי לבד, ידיד שלי שלמד בקידום הביא לי את כל הספרים. הוא עשה כמה חודשים לפנייי, ורצה להסביר לי את ה"שיטות" שלהם, אבל לא היה לו בכלל מה להסביר!!! ה-כ-ל רשום בספרים!!! ככה שלפי דעתי, כמו שמישהו כתב לפניי, כל הקטע של הקורב זה המסגרת שהם נותנים לך. אם את יכולה לשבת ולחרוש בלי שמישהו יגיד לך בדיוק איזה עמוד את צריכה לאיזה יום, אז הקורס הוא בזבוז כסף. דרך אגב: ידיד שלי למד לבד וקיבל 786, אז כנראה אפשר לעשות את זה... מצד שני הוא די גאון, ככה שאין כל כך לאנשים פשוטים כמונו אפשרות להגיע לזה

ולדי

New member
ממליץ על קידום

בקיץ שעבר הייתי, נהניתי, והתוצאה מדברת בעד עצמה!!!

שפירא

New member
שלום מרפסת

אני עושה עכשיו את הקורס של קידום ומאוד ממליץ עליו עד כמה שאני יכול להמליץ בלי שעשיתי קורס אחר

anonymous32

New member
שאלה ל- newman, ומה שיש לי להגיד

{איזו כותרת דוחה} השאלה ל-newman: אם לפי קידום בלי ההכנה הוצאתי 600 (אבל זה לא נכון שבכלל לא הכרתי את המבחן. ידעתי מה השאלות שצריך לענות עליהן, אבל לא עבדתי עם שום שיטה) זה טוב? אתה חושב שאני באמת יכול להגיע בבחינה הקרובה לאזור ה-750 אחרי הקורס והתרגול? ובקשר לנושא הכללי הנידון ב- thread הזה: קודם כל, את בטוחה שקידום נמצאים במצב של לפתוח קורס לקראת ספטמבר? אצלנו הקורס התחיל לפני שבועיים... בכל מקרה, אני בקורס שלהם, והוא בהחלט נחמד. העובדה שעוברים על החומר בכיתה ולאחר מכן עוברים עליו בבית עוזרת להפנים אותו בצורה טובה יותר. אין שום דבר חדש בקורס, אבל עם ההשתתפות בקורס משתתפים בבחינות סימולציה, מקבלים עוד חוברות עבודה, וגישה לאתר של קידום שבו יש המון שאלות, ככה שניתן לומר שיש ערך מוסף של ממש בקורס. נ"ב: היום תרגלתי מהחוברת של הש"ב את השאלות של המילוי משפטים. הרמה שם פשוט לא נורמלית, והם רוצים שאני אפתור שאלה ב- 50 שניות. עוד מישהו קיבל הלם ממה שקורה עם שיבוץ משפטים?

newman

New member
בוא רק נגיד ש...

750 נראה לי קצת מוגזם (אל תנטור טינה) - אלא אם כן תלמד באמת רציני. בכל אופן אם קיבלת 600 אצלהם לפי דעתי בטוח אתה מקבל לפחות 700 בבחינה האמיתית. בקשר לשאלות הקשות שלהם בהשלמת משפטים - ממש אל תתייחס, אמנם כדאי לך ללמוד לפתור גם תרגילים קשים כמו לשהם אבל לתרגילים כאלה אין ממש קשר לבחינה.

crazy tal

New member
אני עשיתי את הקורס של קידום (תיכון)

וזה פשוט מיותר לגמרי... הם כל הזמן נותנים שיעורי בית מהספר זה הכל... המלצה לבלקוני.. תקחי ספר ותגשי לבחינה של דצמבר... בלי לחץ

סתםחח

New member
ההמלצה שלי:

אני עשיתי קורס של קידום, הספרים היו מצויינים ועזרו אבל הקורס עצמו היה ביזבוז זמן, המדריך פשוט לימד מה שכתוב בספר. אם את מצליחה להבין חומר מקריאה ויש לך אפשרות להשיג ספרים מאנשים שעשו את הקורס (אני לא חושבת שיש מישהו שפתר את כ-ו-ל הספר שלו) זה הדבר הכי מומלץ.

XMen

New member
בירורי לגבי הפסיכומטרי

שלום רב, כמישעולה לכיתה יב´ , והיה מעונין לעשות את בחינת הפסיכומטרי ב23-24 בספטמבר אך הבין שלא כדי כרגע, אני יכול לציין כלהלן: לאחר בירור עם חבר בוגר תיכון (וצבא עוד מעט) שעשה כ3 פעמים פסיכומטרי (אולי יותר) והיה בהרבה בתי ספר, הבינותי שישנם רק 2 בתי ספר ברמה גבוהה באמת ולא BS , : 1)יואל גבע- קורס ארוך 4 חודשים, קורס קצר 3.5 חודשים (כמו שאני זוכר). 2)IQ - לא זוכר... בכל אופן הקורס האינטנסיבי לא שווה כלום, אני הייתי מעוניין לעשות את זה של לחמן בכיתה יא-יב´ אך הבינותי שמדובר בעומס רב,ואנני מעונין לעשות פסיכומטרי הרבה פעמים. לעומת זאת, הבנתי שחבר של אחי שסיים צבא ולמד בקידום (אני הבנתי שהם ממש על הפנים) עשה אצלהם קורס(פסיכומטרי בפעם השנייה שלו) ונהנה והוציא 766. כך...שתבחרי מה שתרצי. בברכה, X.

amazon

New member
אנקורי

מה עם אנקורי? עשיתי את הקורס של אנקורי שנה שעברה בתיכון והמדריך שלנו היה מעולה! אני אישית לא הצלחתי להוציא ציון גבוה בגלל שלא השקעתי. אני חושבת שכל קורס שתקחי יהיה טוב אם את מוכנה להשקיע. אני לא ממליצה לעשות את הקורס בזמן התיכון אלא אם את באמת מסוגלת להשקיע גם בקורס וגם בביה"ס בו-זמנית. בהצלחה!

Stick

New member
התחלתי ללמוד לבד

ללא קורס [במטרה לגשת לבחינה בדצמבר]. יש לי את הספרים של אחותי של קידום והם ממש מצויינים. היום הייתי אצל חבר שלי והוא לומד בקורס, בקיצור ראיתי שהטכניקות שמלמדים שם נמצאות בספר. הקורס מיותר. חברים שלי משני הקצוות [עשו ללא ועם] טוענים את הטיעונים הצפויים. אבל שמתי לב שהטיעון הכי חזק של אלה שלוקחים קורס הוא- הקורס נותן לך מסגרת ללמידה [שע"ב], לכן אם יש תחת לא צריך קורס. נ.ב. אני מרגיש די מוזר שאני נהנה ללמוד את זה..

למעלה