אנשים תאחלו לי בהצלחה קיבלתי

../images/Emo141.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo134.gif

פורום מארון 5 חוגג את צאת ה-DVD החדש של הלהקה ומתכונן ליום שישי ה-13... רוצים להשתתף בחגיגה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=41779
בואו להציל חיים בתאריך ה-15.01 יתקיים מופע התרמה למען הצלת חייו של איתי הלוי. במופע יקחו חלק להקת אתניקס, ישראל קטורזה ועוד. לפרטים נוספים בקרו בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=473&msgid=69274646

keeeren

New member
נצל"ש- ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

היה לי יום חרא ויש לי מצברוח חרא והכל חרא!! שני דפוקים מיב' גנבו לי את ארתותר ובאסטר המחזיקי מפתחות שלי והם לא רוצים להחזיר לי, מעצבנים ומטומטמים!! וקיבלתי בסוציולוגיה 55 ועוד חשבתי שהלך לי טוב.. אוףףףףף אין לי כח יותר לבצפרר..

dsol

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif גנבים ! ../images/Emo46.gif

לכי תביאי להם מכות ! תתלונני עד שיחזירו ! וקחי
לשיפור המצב רוח וגם

מותק!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

דבר ראשון מה זה לא רוצים להחזיר לך? לכי תלשיני עליהם או משו..אם את יודעת מי הם.. (כי להחטיף מכות זה לא רעיון טוב כמו שדודי אמר..) או שתשלחי מישו שייקח את זה.. וקרן זה מה זה לא נורא! חפיף..מבחן אחד..זה רק מבחן..למגן ולבגרות תתכונניי יותר טוב ותעברי על כל הטעויות שלך.. ותתנחמי בזה שלאף אחד אין כוח לביצפר.. ושיש לי מחר מתכונת בהיסטוריה ולא התחלתי :) בובה אני אוהבת אותך! אל תהיי עצובה..

keeeren

New member
תודה חמודים!

הלוואי ויכולתי לקחת את זה בחזרה אבל הם שני טיפשים ולא היה לי כח להתעסק בזה יותר מדי כי יש לי מצברוח חרא גם ככה ואני לא מרגישה טוב ועכשיו בנוסף לכל ידיד שלי עושה לי סרטי מריבות ואין לי כחחחחחחחחחחחח!!! פריקת מטען: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה :-\

קרןןן../images/Emo24.gif

אל תיהי עצובה אני ארצח אותה בדם קר על זה שהם חיללו את ארתור!!|(וגם בגלל שהם הציקו לך כמובן כמובן) ומבחנים זה כלום זה סתם דף עם מספר ואם לא התלחת הפעם תצליחי פעם הבאה אנחנו אוהבים אותך!!

כוסאמם../images/Emo46.gif

מזה הם לא רוצים להחזיר לך? הם בטוח יחזירו לך, הם סתם מנסים להרגיז תראי שלא אכפת לך, ובסוףפ הם יחזירו לך כי לא נראה לי שיש להם מה לעשות עם זה... ומבחן הבא יהיה יותר טוב... עליי.

למעלה