היה לי יום חרא ויש לי מצברוח חרא והכל חרא!! שני דפוקים מיב' גנבו לי את ארתותר ובאסטר המחזיקי מפתחות שלי והם לא רוצים להחזיר לי, מעצבנים ומטומטמים!! וקיבלתי בסוציולוגיה 55 ועוד חשבתי שהלך לי טוב.. אוףףףףף אין לי כח יותר לבצפרר..
דבר ראשון מה זה לא רוצים להחזיר לך? לכי תלשיני עליהם או משו..אם את יודעת מי הם.. (כי להחטיף מכות זה לא רעיון טוב כמו שדודי אמר..) או שתשלחי מישו שייקח את זה.. וקרן זה מה זה לא נורא! חפיף..מבחן אחד..זה רק מבחן..למגן ולבגרות תתכונניי יותר טוב ותעברי על כל הטעויות שלך.. ותתנחמי בזה שלאף אחד אין כוח לביצפר.. ושיש לי מחר מתכונת בהיסטוריה ולא התחלתי בובה אני אוהבת אותך! אל תהיי עצובה..
הלוואי ויכולתי לקחת את זה בחזרה אבל הם שני טיפשים ולא היה לי כח להתעסק בזה יותר מדי כי יש לי מצברוח חרא גם ככה ואני לא מרגישה טוב ועכשיו בנוסף לכל ידיד שלי עושה לי סרטי מריבות ואין לי כחחחחחחחחחחחח!!! פריקת מטען: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה :-\
אל תיהי עצובה אני ארצח אותה בדם קר על זה שהם חיללו את ארתור!!|(וגם בגלל שהם הציקו לך כמובן כמובן) ומבחנים זה כלום זה סתם דף עם מספר ואם לא התלחת הפעם תצליחי פעם הבאה אנחנו אוהבים אותך!!
מזה הם לא רוצים להחזיר לך? הם בטוח יחזירו לך, הם סתם מנסים להרגיז תראי שלא אכפת לך, ובסוףפ הם יחזירו לך כי לא נראה לי שיש להם מה לעשות עם זה... ומבחן הבא יהיה יותר טוב... עליי.