אנשים תתחילו לפתוח שרשור

כאילו, הלו ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

היום בשעה 17:00 יתארח דני סגל מחברת סוני אריקסון בפורום סלולארי. דני הוא מנהל מותג סוני אריקסון, שהוא שילוב של שתי החברות, במסגרתן יצאו לשוק דגמי הטלפון הסלולארי: T200, T300, P800 והדגם החדש שנחנך לפני מספר ימים: T68i. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול שאלות בנושא.

מאיה Ms

New member
למישהו במקרה

יש את האקורדים של השירים adrienne וwherever you will go בפסנתר או אורגן??

Adrienne

New member
../images/Emo32.gif אנשים תתחילו לפתוח שרשור

כזה אם יש לכם הודעה אוף טופיקית ולא קיים שרשור כזה בעמוד.. זה כבר מתסכל ובמיוחד שאני חולה ובקושי יכול להסתכל על המחשב או לרשום בגלל הכוויה אז תתחשבו בי קצת... Love U All

Charmed by love

New member
זה לא ממש ../images/Emo32.gif אבל לא ידעתי לאן

לשרשר... אתמול גרמתי למשהי ששנאה את TC לאהוב אותם
*מחייכת חיוך ענקי* (אתם מאמינים שיש אנשים שכל כך מטומטמים לשנוא את TC
)

Dror Lavie

New member
אנשים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך עבר היום שלכם? איך היה בבצפר?

Adrienne

New member
רע, ממש רע, היום הכי רע בחיים שלי!

והנה פירוט: אתם ממש לא רוצים לדעת אני ממש לא רוצה לספר

Adrienne

New member
בוא נגיד שהיום גיליתי כמה דברים

שאני ממש לא רציתי לדעת אותם, הוא לפחות הכחשתי אותם... שלא נדבר על הכאבי ראש הבלתי פוסקים, והכוייה העצבנת הזאת שאני הולך לשרוף אותה!

Dror Lavie

New member
וווואי גם לי כואב מהבוקר הראש

איך שהגתי לבצפר (שעה שבע ועשרים בדיוק) ועליתי לכיתה התחיל לכאוב לי הראש והתחלתי לחפש כדורי אקמול או אקסטזי לחילופין. בקשר לכוויה: עזובבב אותך היא כבר שרופה
יאללה דבר, אנחנו כאן בשבילך מה גילית?

Adrienne

New member
Love sucks

Is it good 4 u? אנשים אל תכעסו עלי, אני ממש לא מאופס, אני ממש לא פה ואני ממש בדיכי... זה יעבור בעוד כמה ימים, זה חייב לא?

../images/Emo56.gif קונקטינג פיפל ../images/Emo56.gif

אירה כהן מחברת יורוקום תקשורת יבואנית נוקיה לישראל, יתארח היום בשעה 17:00 בפורום סלולארי. אירה מכהן כבר למעלה מ-3 שנים כמנהל פיתוח עסקי, מוצרים ויישומים בחברת יורוקום תקשורת סלולרית נציגת NOKIA MOBILE PHONES בישראל. כמו כן נמנה בין המייסדים של IMIF , הפורום הישראלי לאינטרנט נייד, ומשמש כבר 3 שנים כיושב ראש של הפורום. אירה ישוחח עם הגולשים בפורום על תקשורת הסלולאר, עבר הווה עתיד, יישומים עתידיים, "הדור השלישי" בסלולאר, מוצרים ושירותים. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר הודעות כבר עכשיו!!!

Adrienne

New member
מפגש פורום~!~~!~~!~~!~~!~../images/Emo168.gif

בצ´אט... חשבתי על זה ולמרות כל ההודעות שיש בפורום, לעולם לא דיברנו אחד עם השני בזמן אמת, חוץ מהאיי סי קיו שבו דיברתי עם חלק מהאנשים... אז אולי נעשה מפגש בצ´אט? נקבע זמן מסויים? תגידו מה אתם חושבים...

Charmed by love

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יש חוקים שבלב העונה החדשה ב9 ורבע!!! אולי ב-8 וחצי???

למעלה