אנשים תתחילו לפתוח שרשור

Charmed by love

New member
אהה מה דעתכם מחרתיים?

מחר כנראה יש מפגש של פורום מכושפות אז אני לא יכולה (ובקשר לאיתמר וניצן אני לא יודעת)

Dror Lavie

New member
שישי בערב

בטח כולם יוצאים אני אהיה פה, גם ככה אין מה לראות בטלויזיה

Adrienne

New member
אם אני לא אקבל התקפת מחלות וכאבים

אני לא אהיה פה... ד"א מישהו פה אי פעם היה בשברולט?

p i x i e

New member
אני אני אני אני

וואי והיה פשוט כיף!!!! הייתי בערב להקות צעירות ו....זהו אבל תלך אם לא הלכת כי זה כ-י-ף!!!

Adrienne

New member
הייתי שם פעם אחת, אני מת לפגוש

אנשים שממש היו שם ובא להם להעביר חוויות, ויש לי אחת בפורום!

MadonnaFan

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

קפצתי לכא לביקור קצרצר בתקווה שתוכלו לישב וויכוח לבין חברתי- היא טוענת שיש לו גבות מושלמות, אני טוענת שהוא עושה גבות. בחיאת, בקליפ של Wherever You Will Go זה ממש ברור... מישהו? תודה מראש
מעיין- מנהלת פורום מדונה
95

MadonnaFan

New member
מישהו?../images/Emo10.gif

אולי אתם לא יודעים, כנראה שיש לכם יותר חיים ממני, אין לכם מושג לאיזה פרטים על מדונה יורדים בפורום שלי...XD אגב איתמר- גם את נדבקת ב"שולת" מ"עין-הדג"?

שלום לכולם

ברוצוני להודיע שהיום ה-9-10 יום רביעי יש לניקי ביירן מלהקת ווסטלייף יום הולדת למרות שאין לכם קשר עליו או עליהם יעודד אותי קצת שירשור קטן לברכות מזל טוב אני יודה לכם ולכן מאוד אז ניקי מזל טוב ושתחיי חיים מאושרים וטובים

Adrienne

New member
למה להגיב ככה? דרור לא ציפיתי את זה

ממך... אני הולך לשרשר את זה לשרשור האוף, בבקשה תקרא את החוקים לפני שאתה מפרסם הודעות...

מאיה Ms

New member
אם לא שמת ../images/Emo23.gif

זה פורום של דה קולינג לא של ווסלייף למרות שאין לי בעיה עם ווסטלייף ואני אפילו מתכתבת עם חברה שלי שם, אבל בכל זאת.....

Dror Lavie

New member
אווווווו איתמר! ../images/Emo60.gif

אתה יכול לשיר לי i though i knew you
הא הא? גדול אני :) סתם, אני לא אוהב אנשים שמשבחים את עצמם אז אני לא אשבח את עצמי לה לה לה אגב ווסטלייף פעם היו בסדר אבל הסינגלים מהתקליט האחרון שלהם היו גרועים אז הם שווים ל.... תחת!!!!

Adrienne

New member
זוכר את השיחה שלנו באסק../images/Emo35.gif סתם...

Dror, I thought I knew u Once again, U used me used me Dror, I should have lefy U, Long before, U used me used me up ת´אמת, ווסטלייף לא משהו, הם לעולם לא היו...

Dror Lavie

New member
איתמר! עכשיו אתה זה שנשמע הומו

I SHOULD´VE LEFT YOU ??? חחחחחח אני יודע שזה חלק משיר אבל.......
!

Charmed 4ever.

New member
ארררררררררר!!!!!!!! אנשים! ../images/Emo54.gif

מה הולך איתכם?!?! ממתי אלכס הומו?!?!?! נפלתם על הראש?!?! אלכס רולז!!!!!!!!!!! אלכס סטרייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איי הייט יו גייז...
הודעה זו נכתבה אחרי שראיתי את התוצאות העכשיויות של הסקר... ואני מעוצבנת על זה.. כי אלכס לא הומו ובהחלט לא נראה הומו.. ואני יודעת שהומו זו לא קללה או משהו אני פשוט מעדיפה סטרייטים.. אז זה מציק לי! אנד... יו נואו איי לאב יו אול..

Dror Lavie

New member
את אמרת שאת מעדיפה סטרייטים ../images/Emo60.gif

כאילו הומו היה מסתכל עלייך! חחחחחחחחחחחחח

למעלה