קפצתי לכא לביקור קצרצר בתקווה שתוכלו לישב וויכוח לבין חברתי- היא טוענת שיש לו גבות מושלמות, אני טוענת שהוא עושה גבות. בחיאת, בקליפ של Wherever You Will Go זה ממש ברור... מישהו? תודה מראש
ברוצוני להודיע שהיום ה-9-10 יום רביעי יש לניקי ביירן מלהקת ווסטלייף יום הולדת למרות שאין לכם קשר עליו או עליהם יעודד אותי קצת שירשור קטן לברכות מזל טוב אני יודה לכם ולכן מאוד אז ניקי מזל טוב ושתחיי חיים מאושרים וטובים
הא הא? גדול אני סתם, אני לא אוהב אנשים שמשבחים את עצמם אז אני לא אשבח את עצמי לה לה לה אגב ווסטלייף פעם היו בסדר אבל הסינגלים מהתקליט האחרון שלהם היו גרועים אז הם שווים ל.... תחת!!!!
Dror, I thought I knew u Once again, U used me used me Dror, I should have lefy U, Long before, U used me used me up ת´אמת, ווסטלייף לא משהו, הם לעולם לא היו...
מה הולך איתכם?!?! ממתי אלכס הומו?!?!?! נפלתם על הראש?!?! אלכס רולז!!!!!!!!!!! אלכס סטרייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איי הייט יו גייז...
הודעה זו נכתבה אחרי שראיתי את התוצאות העכשיויות של הסקר... ואני מעוצבנת על זה.. כי אלכס לא הומו ובהחלט לא נראה הומו.. ואני יודעת שהומו זו לא קללה או משהו אני פשוט מעדיפה סטרייטים.. אז זה מציק לי! אנד... יו נואו איי לאב יו אול..