אנשים

jingle bell

New member
../images/Emo32.gif אנשים ../images/Emo6.gif

היום היהודים היו בבצפר שלי והיה ענקקק

רותמיקה

New member
כנסי שניה...../images/Emo29.gif

המורה ללשון בבית ספר שלך זאת לבנה זעיר נכון?? כי היום בבצפר של אמא של חברה שלי(לבנה..) אז הם היו שם.. וחברות שלי (אדווה-הבת של לבנה ואירית-חיברה שלה) אז הם גם היו שם...

DrKasperrrr

New member
אוקיי תקשיבו. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

יש כאילו את שני התיכונים ה-גדולים של ראשון. אחד שנקרא הגימנסיה הריאלית, והשני עמית עמל לעמית עמל מביאים את היהודים השנה. ולנו מביאים את הדורבנים!#%)!#* אה שכחתי לציין את ההבדלים עמית עמל - בצפר של ערסים גימנסיה - (לפי הסטיגמה) בצפר של פריקים, ואני לא יכול להגיד שהסטיגמה לא נכונה. איזה בעעעע!@#%(*! ואל תגידו לי וואי איזה כיף לכם הדורבנים טוביםםם כי אני אהרוג אתכם!!

MiToOsH

New member
יש לי משו אחד להגיד. ../images/Emo104.gif

זדיינו כולכם. לנו לפני שנתיים הביאו את מוניקה סקס אבל לא הייתי עוד בתיכון [אני עכשיו בי"א] ולפני שנה הביאו את סאבלימינל..

אוווףףףףףףףףףףףףף../images/Emo163.gif

כיסוף את חצופה... ואני הצלחתי להשיג ת'חולצה של המקיף שלכם ואחד הילדים בכיתה שלי נתן לי חולצה של המקיף שלכם .. אבל התחלתי ב10:00 חבל שאין לי חלון בין 10:00 -12:00 קיצר רציתי לצאת ... ואז אמא שלי שאלה אותי לאן זה ? אז אני עושה לה אה שכחתי להגיד לך יש הופעה של היהודים במקיף ד' אז אני הולכת חחחחחחחחחחחח אז היא אמרה לא לא את לא הולכת וכל מיני שטיות כאלה של אמא אות את יודעת אך זו אמא שלי.. חחח איזה באסה שאמא שלי מורה במקיף שלי.. יאללה אני עוברת למקיף שלך!!!

jingle bell

New member
הודעה לרותמיקה../images/Emo6.gif

כן היא המורה שלי ואנחנו שונאים אותהההההה היא עושה הכל להפך ממה שרוצים ומבקשים ממנה(היא מורה של דווקא...) חחח עד שפעם אחת אמרו לה שקר והיא הדליקה את המזגן בכוונה ואז מישו הכניס אבקה של גירים למזגן ושהיא פתחה אותו כל האבק היה עליה(_אוי כמה חבל.) חחח אבל זה היה מתוכנן ........

jingle bell

New member
ומצטערת שזאת אמא של חברה שלך

אבל לא אוהבים אותה בבצפר (אני אישית אין לי כלום נגדה) אבל סיפרו לי מלא סיפוריםםםםם

fushi e

New member
מה נסגר?!?!?!!?!../images/Emo95.gif

תגידו תודה שמביאים לכם אומנים!!!1 הייתי מאושרת גם עם מושיק עפיה:) אבל היום לקחו אותנו למופע טררם שזה כמו מיומנה משהו בנננננזווונהההה

למעלה