אנשים

bubaale

New member
שלישיית אדלר...../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

זקיינעלך עם מפוחיות. תגידו תודה ושתקו.

fushi e

New member
מה?!../images/Emo95.gif

אני מתה על שלישיית אדלר!!!!! במיוחד על הסבא עם המפוחית הגדולה:) הוא כזה חמוד

bubaale

New member
אוקי...../images/Emo80.gif

לבית ספר אחר באיזור הביאו את "היהודים". לנו את שלישיית אדלר. תעשי את החשבון...

שתקו כולכם!!!!

לנו את ליאור נרקיס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איכסה! או זמר מזרחי אחר.. שכחתי והיה גם חמי רודנר אבל הערסים זרקו עליו חצילים אז הוא לא הופיע :[

fushi e

New member
מה?!?!?!על חמי???יווו ../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

ערסים מפגרים
איכס היום באוטובוס היה איזה ערס מ-ח' שכל הזמן ירק על אנשים ברחוב ורציתי עוד שנייה להעיף לו ת'בוקס של החיים.. אבל רק אמרתי לו יוו למה אתה כזה ערס מפגר?!!!

חע שמעי את סיפורי הערסיפם שלי..:]

הייתי בטיול שנתי (עד אתמול:]) והכיתה/ שכבה מלאה בערסים אז כל פעם שעברנו (אני וחברותיי) באכסנייה אז היו צועקים לנו "איכס פריקיותתתת" (ועכשיו כדי להביהר ת'נקודה.. אני לא מתקרבת לדימוי של "פריקית" ואני לא תומכת במילה הזאת בכלל למרות שזה נכון שיש קבוצות בחברה.. ויש את הקבוצה של "הפריקים" אבל זה לא מבדיל אותם והם לא "מוזרים" וזה לא שם נכון- הסבר על דעתי:]אבל גם כמו שאני אומרת שפריקים זאת לא מילה יפה ולא צריך לעשות הכללות.. גם זאת הנקודה לגבי ערסים ופרחות אבל אין לי איך לתאר את הקבוצה הזאת עכשיואז אני משתמששת בשמות האלה.. סלחו לי:/) כל פעם היו דופקים לנו על הדלת והיינו פותחות ואז כזה "איכס החדר של הפריקיות" זה היה קצת מבדר אבל מעצבן.. בעודי מחכה בתור לחדר האוכל (חיכיתי חצי שעה לפחות) פרחה אחת באה ועוקפת מימין אני בשיא העצבים " למה?! מה ההבדל ביני לבינך!? אני מחכה פה כבר חצי שעה!" ניסיתי לדחופ אותה אבל לא הלך והיא כזה "וי שתקי יא מפגרת אני יותר טובה ממך" .. אח"כ אני יוצאת מהאכסנייה איזה פרחה מפגרת אחת בכלל חשבה שאני בן .. טוב היא לא חשבה כי לא היה לה כ"כ שכל אבל בגלל שאני לא מדהימה ביופיי והייתי עם קוקו וחולצה רחבה היא ראתה בי דמות גברית.. פרחה 1: "ילד אתה יכול לעזור לה לסחוב את התיק? נועה: תוקעת מבט לא מבין בפרחה 1. פרחה 2: "וואי את לא רואה שזאת בת?" נועה: את מפגרת (עם חיוך מנצח :]) פרחה 1: "אני יודעת שזאת בת אבל היא מכוערת" פשוט לא היה לי מה להגיד לה.. תקעתי מבט של תשתקי יא פרה עם כל הציצי בחוצ והלכתי.. אני מגיעה לאוטובוס ערס אחד שרוע על מקומי הקדוש שכבר התנחלתי בו יומיים רצופים.. ביקשתי ממנו לקום והוא כמו חמור טיפוסי "שתקי שתקי כבר" אבל בגלל שהיה לי חשק לריב עם ערסים באותו יום המשכתי להתווכח.. ונכון שזה טיפשי בגלל מקום ישיבה אבל זה לא היה בגלל המקום.. זה היה העיקרון.. נמאס לי שהערסים שולטים בנו.. והם שולטים.. סופו של הסיפור היה שקיבלתי מין בוקס- סטירה מתחת לעין.. וחברה שלי קיבלה נעל לעין.. מרגש לא? ועכשיו אני רצינית.. נמאס לי מהם.. הם חושבים שכל העולם שייך להם ושמה שהם רוצים הם יקבלו ואם לא הם ילכו לקרוא לאחים הגדולים שלהם מהשכונה.. ש"יזיינו" אותי במכות אני מנסה להפסיק לפחד מהם.. אבל אני מודה.. אני מפחדת.. וזה לא טוב.. לפחות אתם.. האנשים שיש בכם את הכוח .. אל תפחדו.. עד פה היה סיפורי הקורע לבבות.. ואני מצטערת שעשיתי הכללות אבל זאת האמת לדעתי..:/

fushi e

New member
חח מגניב../images/Emo95.gif

שתי תמונות שלי מופיעות באחד האתרים החדשים של מוניקה:) כ-ב-ו-ד אבל זה גניבת זכויות יוצרים

אהההההה איזה כיף../images/Emo163.gif

לא תאמינו אני רותם כן אני הלכתי להצגה עם ההורים שלי ואחי חחחחחח והיה כל כך מצחיקקקקקקק לא יכולתי להפסיק לצחוק... הצגה בת"א.... כולי נקרעת מצחוק והכי מצחיק שהזה די היה על הפוליטיקה ועל איך שהמדינה שלנו נראת ופשוט צחקו על האנשים במדינה ובכלל... ואני פשוט נקרעתייייייי עד עכשיו אני נקעת מצחוק... ואגב אם כבר מדברים על הופעות... שרית חדד הופיעה באשדוד(כמו כל שנה) ומיקי שבע חח בקניון החדש שלנו.. ובדיוק בכניסה אל העיר ראיתי זקוקים .. והיה מאגניב והאבא הסטלן החמוד שלי שם מוש בן ארי והתחלנו לשיר במכונית ואחרי זה אבא שלי ביקש שאני אבי לו את הדיסק של מוניקה סקס והוא אשכרה שמע ונהנה מזה.. וזה היה כזה כיףףף ומצחיק לראות אותו נהנה ממוניקה סקס!!!!חחחחחחחח וזה הסוף... כך נגמר לו יום... נוסף בחיי המלאי חיים (חחחחחחחחח כן בטח)

אתר המעריצים עודכן

כולם מוזמנים להכנס ולהנות מסקרים נוספים טריויה על הלהקה לוח הופעות וכמובן תמונות של החברה נשארו גם המידע והפורום שלנו אז כולם להכנס ולהעיר הערות http://planet.nana.co.il/netaomer/monikasex או http://www.monicasex.kef.li וחג שמח לכולם עמר

monica1212

New member
קלאש

כאן ועכשיו פשוט וקל http://fly.to/monicasex אן www.monicasex.kef.li בפשטות הראשון או השני ?

למעלה