אפרופו עיינים לכותל על סמויים

שונית 7

New member
../images/Emo32.gif אפרופו עיינים לכותל על סמויים

למינהם שקוראים בפורום........ שמיים העלתה לפורום מכתב כתב אביב גפן למעריציו.היום החלקים המענינים ממנו:על אבהות איה כורם וכו"מופיעים בעלוקה. לפי דבריו המכתב פורסם באתר של אביב.לא משנה מהיכן נלקח החומר אבל יופי של חומרי רכילות נלקחים מהפורומים ומהאתרים של האומנים עצמם.ממש עבודה קשה ומפרכת

kapit5

New member
מי אם לא "המעריצים"

יודעים מה קורה,מתי ולמה.כל הפורומים מהווים כר פורה לחיטוט לכל מי שמחפש לכתוב על סלבס.

juanes

New member
זה דבר ידוע

וידוע עוד יותר ששלומי לאופר עושה את זה באופן קבוע.

דורית41

New member
נכון-לפני מס' ימים

נכתב בעלוקה שעברי לידר הסתכסך עם הפורום של עצמו,וכנראה שהדרך להשגת מידע כזה היתה בבילוש/ציטוט בפורום עצמו.

שונית 7

New member
אבל אם זה נכון אז רע מאד בשביל

עברי לידר.הפורום שלך זה הבית החם והמקום הכי חשוב בשבילך.ממש לא רצוי להסתכסך איתו.נראה לי שג'קו למד יפה מאד מה כוחם וחשיבותם של תומכים ומעריצים במיוחד בתקופה קשה כמו שהוא עבר.

דורית41

New member
הי שונית

גם אני לא מבינה איך עברי לידר הגיע למצב הזה,אני משוכנעת/מאמינה שג'קו ואנחנו ממש ממש לא מסוגלים להגיע לסכסוך. מאידך,כזכור,מדובר במדור רכילות,ויש להם כשרון להפוך עכבר לפיל (או להר?..לא זוכרת למה הופכים עכברים...חחח)

שונית 7

New member
הי דוריתוש מקנאה בך מתה על אילתוש

נדבקתי קצת מרותמוש החמודה.לגבי ג'קו ,אפשר לחלק את המצב לגבי תגובותיו ל-2תקופות:עד הפסק זמן לא כל כך הבין בעניני הערצה תמיכה,אחרי החרם היה נראה שממש הופתע ולא הבין מאיפה בים של קטילות והשמצות צץ לו גוף תומך וחם כל כך.לא נראה לי שהוא ישכח את זה אף פעם וטוב שכך.

Nova5

New member
שונית, אנחנו בסיטואציה שונה לגמרי

אנחנו בקושי סיימנו עם הנשוא שלנו ירח דבש. יהיה לנו זכות להטיף מורל לעברי ופורום שלו רק אחרי כמה שנים טובות.

שונית 7

New member
נכון אבל כמה שאני צינית בעניני

נישואים נראה לי שפה אני תמימה ואופטימית להפליא:וחיו באושר ועושר עד עצם היום ההוא
נובוש לשלח אותך ללמוד או שעשית קצת פסק דמן לצרך התנצלות נעימה בפורום???

Nova5

New member
בנות, אני רוצה לצאת מהארון

אני לא מזמן נמצאת בפורום של עברי לידר כי "קוראת סמויה" ויכולה לספר ת'סיפור ממקור ראשון. לפני שבוע אחת מהמנהלות של הפורום יצאה עם מכתב מאוד כן במרגש כלפי עברי, היא שאלה את עצמה : מה הביא אותה לשמור במשך מספר שנים כל פרט שקשור אליו - בעיקר ווידיאו, אם מצב כל כך השתנה לאחרונה: הופעות דומות אחת לשניה, אין הרגשה של נתינה לקהל ואין בכלל קשר עם הפורום. מכתב כן וכועב. כשקראתי את זה, רציתי לספר עליו גם כאן, ולאחל לעצמנו מכל הלב שזה לא יקרה לנו, שזה לא נהיה בסרט הזה... אבל בהחלט נושא מעניין ונקודה למחשבה לא קטנה. הייתה שם תגובה בספק של עברי, תגובה לא ממש יפה, ואחר כך מנהלים שלו ונציגים של "הליקון" פנו למנהלים של הפורום ובקשו למחוק את השרשור.

juanes

New member
הכל פונקציה של הדדיות

למעריצים של אומן יש רצון לפתח איתו סוג של הדדיות. יש אומנים שמשתפים עם זה פעולה, ויש כאלו שלא. אומן יכול לשדר ולהתנהג כאילו המעריצים שלו הם החברים הכי טובים שלו, ובצד בשני של הסקאלה - לא לתת להם תשומת לב בכלל: להופיע וללכת הביתה. העניין החשוב כאן הוא לשמור על המינון הנכון מצידו של האומן, לדעת לא לפגוע, לדעת לתת תשומת לב, להיות פתוח, אבל לשמור את הקלפים, לדעת להשתמש בפורום רשמי כפלפורמה נכונה להעברת מסרים, אבל לזכור שקוראים אותו כל מני חולרות. לדעת שכמה שתרצה לרצות את כולם, לא תצליח, תמיד יהיה מי שיכעס, אולי בצדק, ואולי לא. זה מורכב, ואני מקווה שג'קו יידע להתנהל נכון.

שונית 7

New member
ברור שג'קו ידע להתנהל נכון!! הוא

קיבל קורס מזורז וכואב בהתנהלות בחודשים האחרונים!!!

juanes

New member
הלוואי

כמו שראינו, כבר חיכו לו בכל פינה, ואני מקווה שעכשיו יתנו לו באמת צ'אנס אמיתי. אני הכי מקווה שהוא יראה שהוא רץ למרחקים ארוכים, שהוא מיישם את "לקחי הקורס המזורז"...

שונית 7

New member
הי נובוש :נדמה לי שאני יודעת מה

עשית בפורום של עברי כי אני גם ניסיתי קצת לעשות אותו דבר.אני לא מאמינה בחיים שזה יקרה אצלינו אחרי מה שקרה לג'קו הוא בטוח יודע להעריך מה זה תמיכה ודווקא בים שלהשמצות ובדעת מיעוט,רואים את הפליאה שלו על האבה והתמיכה שהוא מקבל. לא נראה לי כמו שכתבתי לדורית שהוא ישכח את זה אי פעם ורואים שהוא מחזיר אהבה.

דורית41

New member
גם אני הייתי כמה ימים-בפורום של אסף

אמדורסקי,אחרי שהוא התראיין בידיעות בנושא ג'קו -זוכרות?ורציתי לראות אם הוא מגיב חזרה למה שכתבתי בפורום (נדמה לי שגם את,שונית,הצטרפת אלי בתגובה לאסף אז). ממה שהספקתי להתרשם,ויתכן שאני טועה ומס' ימים אינם מדגם מייצג,אנחנו במעט הזמן יחסית שחברות בפורום,הגענו לקרבה וסימפטיה הדדית עם ג'קו ,וגם בינינו לבין עצמנו, ושם לא כ"כ ראיתי את זה. יתכן שנובה צודקת ואנחנו בשלב ה"ירח דבש",אך אל תשכחי שלפעמים השלב הזה נמשך גם עד לחתונת הכסף....

שונית 7

New member
אמן ןאמן לו יהי רצון../images/Emo13.gifאסף אמדורסקי

ידוע כציני וחסר סבלנותלמרות שאני מוכרחה להתוודות שאני די אוהבת אותו ואת סוג המיסיקה שלו.אהבה שלמעשה התחילה עם אבא שלו ז"ל .למרות הסגנון השונה של בני אמדורסקי ממש אהבתי אותו

דורית41

New member
ימים יגידו האם אכן

יש שיתוף פעולה מקצועי בין אסף אמדורסקי לג'קו בהפקת הדיסק,מקווה שכן. היה משהו שכן אהבתי בפורום של אסף אמדורסקי,הוא אישית כותב עדכונים על הופעות שלו. (ואגב,גם הוא מופיע בעיקר במועדונים),מקווה שגם ג'קוש יחקה את המודל הזה,זה נחמד, לפחות עד שנעבור להופעות בקיסריה שיפורסמו בריש גלי.

דורית41

New member
בנות,לילה טוב../images/Emo199.gif

גלין גלין,עוד 3 דקות מתחלף תאריך..... חלומות טובים לכולן.

למעלה