אפרופו עיינים לכותל על סמויים

rifkin1

New member
תראו, אחרי כל המקרה המטורף

שקרה ג'קו זקוק לכל מעריץ ומעריצה ואני בטוחה שהוא הכי מכבד אותנו בעולם מפני שכל הפורום (אני קצת יותר מאוחר...) הזה עמד מאחוריו ונתן לו את נשמתו (שליחת מיילים לכל מני גופים תקשורתיים,מתנת יומהולדת הליכה הופעות בקצה השני של הארץ בשעות לילה קטנות) ועל זה אני בטוחה שג'קו מברך. השאלה הנשאלת היא, האם המצב יהיה דומה אם נגיד בעוד כמה שנים לג'קו יהיו הררי מעריצים כמו שיש לעברי (הלוואי
)??? לצערי אנחנו לא יכולים לדעת...אני מאוד מקווה שהוא עדיין יעריך אותנו ויזכור. אנחנו כמובן לא יכולים לצפות ממנו שיהיה מושלם ויצה את כולם מפני שזה בלתי אפשרי אבל אני מקווה שיזכור לאורך זמן שהוא צריך לתת כמו שאנחנו נותנים לו. אסור גם לשכוח, ובואו נהיה רגע מציאותיים, שלאחר "שכוכב נולד" נגמר כל עניין הערצה והטירוף קצת עלו לו לראש הוא והיה בטוח שהוא צבר מספיק מעריצים בכדי לומר את כל העולה על ליבו, ושכולם ילכו אחריו באש ובמים ולא משנה מה הוא ייעשה או יגיד... ואני בטוחה שעכשיו הוא למד את הלקח. בקשר לעברי, זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת שהוא מאכזב מעריצים שלו שהיו לצידו מההתחלה והלכו לכל הופעה שלו בכדי לתמוך בו. אחת ממעריצתיו הוותיקות סיפרה פעם שבמהלך הופעה (בפורום קטן יחסי) הוא העיר לה, בפני קהל של 300 איש, שהוא לא מצליח לשמוע את עצמו שר ורק אותה הוא שומע... היא סיפרה שלאחר סיום ההופעה הוא התנצל בפניה באופן אישי אבל היא ציפתה שכמו שהוא העיר לה לפני 300 איש הוא גם יתנצל באותה צורה... היא טוענת שהיא תשוב כמובן להופעות שלו אבל היא לעולם לא תשיר את השיר הזה... חבל. אומן צריך לזכור שבלעדי מריציו הוא לא שווה הרבה...

שונית 7

New member
נכון מאד ואני מאמינה שג'קו למד לקח

שהוא לא ישכח אף פעם. נכון שמעריצים יכולים להיות גם קרציות לא קטנות ןצריך ללמד את האיזון הנכון ביחסי אמן ומערימיו. לגבי עברי גם לי נראה שהוא התחרפן קצת בזמן האחרוןץקראתי כל מיני דברים משונים נוספים

אגב נובה, זו לא פעם ראשונה אני רואה

לא מזמן הייתה כתבה על הערצה בפנאי פלוס וראיינו מעריצים שונים על ' מה הם עושים בשביל מושא הערצתם', בין המעריצים של הזמרים השונים הייתה בחורה בת 20+ שמאוד אוהבת את עברי והייתה בכל ההופעות והביאה לו עוגת יומולדת ומתנות ומה לא, ואז יום אחד באחת ההופעות היא ישבה קרוב ושרה בקול ומישו השתיק אותה ועברי צידד והעליב אותה לפני הקהל על שירתה.. היא מאוד נעלבה והוא ידע (ומכיר אותה ) וגם דיבר איתה אח"כ וניסה לומר משהו, לא בדיוק התנצלל לפי מה שהבנתי אבל היא המשיכה לתמוך וכתוב שהיא מצפה ממנו להתנצלות לפני כל הקהל בהופעה הבאה (לא יודעת אם קרה) בקיצור לא נעים.. ו לשמחתנו.. ממש לא המקרה שלנו (ואני עדה שהליווי שלנו בהופעה שהייתי היה קצת עדת
אבל ג'קו קיבל בחיוך, ואהבה

rifkin1

New member
איזו טלפטייה, שמיים !!!!

שתינו כתבנו כל אותו מקרה...חחחח

../images/Emo6.gif הפורום הזה משהו בטלפתיות ואני

בכלל נולדתי בתאריך לועזי כמו אורי גלר (20.12) אז מי יודע, אולי גם לי יש כוחות... חחח אחת שתיים שְלוששששששששש

shongold

New member
תחושותי לגבי כל הדיון הנוכחי

חושבת שהעגלה נמצאת עכשיו לפני הסוסים. עוד נכונה לנו דרך ארוכה בכדי להגיע לתרחיש כפי שהועלה כאן, מקווה שיגיע ומהר. מה שכן עכשיו ולבאות אנו היינו הפורום הוא כמו שתיל רך שהתחיל להצמיח שורשים אבל צריך דשן השקיה עקירת עשבים שוטים, על מנת שימשיך לצמוח ולגדול. אפשר להמשיל לבני זוג - הדדיות בנתינה לא לקבל שום דבר כמובן מאליו, וכבוד הדדי לכל אורך הדרך. לעולם יהיו עליות ומורדות כך דברים זורמים בטבע, אך האיתנות בהמשך היחסים תיהיה בגלל איכות נפלאה שמצאו שני הצדדים זה בזה והיא הגורם המקשר לאורך זמן. ומכאן המסר שיוצא עם כל הלב לך ג'קו בכדי שתיהיה הרץ למרחקים ארוכים עבורנו ובראש וראשונה עבורך - ודווקא הנסיון הקשה שעמו נאלצת להתמודד ועדיין לא הסתיים לדאבוננו, יביא לך את החוסן הבגרות והתבונה שכולנו זקוקים להם תמיד. האמפטיה והאהבה שהחזרת צרכים להיות נר לרגליך. אנחנו פורום די קטן נכון לעכשיו אם תדע לכלכל את מעשיך נכונה הוא יעלה ויגדל פלאים כמו כל הקריירה שלך ובידך הדבר.

קניה 1

New member
היי בנות.. עכשיו חזרתי מהעבודה../images/Emo80.gif

אשמח אם מישהי תוכל לשלוח לי את המסר המדובר והסודי ביותר!!! בתודה מראש!

אני העליתי לפורום?רק נתתי קישור קטן

את לא באמת חושבת שה'עלוקה' לקח את המידע את זה ממני?
הרי זה ברור שהוא שורץ כל היום באתרי אינטרנט ופורומים בשביל לדלות מידע לטור רכילות שלו.. והפעם המכתב של אביב שאכן פורסם בפורום המעריצים הרישמי הגיע אליו..לא נראה לי דרכי, בטח דרך הפורום של אביב בתפוז.. בעצם לכל אחד יש גישה יש לכל אתר ולכן כל דבר שנכתוב הוא לא בגדר 'סודי' ואין מניעה שמחר נקרא על זה בעיתון.. זה אולי המינוס בפורומים ציבוריים לעומת זאת באתרי מעריצים הרשמיים (כמו שהיה לג'קו פעם ונסגר) מה שטוב היה שהיה שם סיסמת כניסה אישית , באתר החדש שיבנו לג'קו ב"ה הפורום גם יהיה כנראה כך וזה יקנה לנו יותר פרטיות.. נקווה

juanes

New member
מה שעשו אצל נינט

יש שם פורום 18+ שבשביל להרשם, צריך לשלוח אליהם תעודת זהות.

talytal

New member
גם בפורום של ג'קו היה 17+

ואפשר לקוות שגם בפורום החדש יהיה. אפילו שאם נודה על האמת, לא זה מה שיעצור את מי שבאמת רוצה להיכנס. ואני מדברת על עיתונאים, לא על סתם משועממים. אבל זה נכון שהפורום כאן סופר חשוף, ואני יכולה להבטיח שיש כאן לא פחות קוראים סמויים משיש כאן גלויים. ברובם הגדול מדובר פשוט על אנשים שמסתפקים בלקרוא מה שאחרים כותבים ולא לשתף בעצמם, ולא בגורמים שליליים או במחפשי רכילויות.

juanes

New member
17 +...

החזרת אותי אחורה... אני מכירה את הפורמט הזה מפורומים אחרים -כצופה וכמשתתפת. זה לא פורום סגור ונעול לגמרי, אבל ניתן לדבר שם בצורה יותר חופשית, ודברים בד"כ לא זולגים החוצה. תלוי מה הם הקריטיונים לחברות בפורום, ואיזו בקרה תהיה על זה. אני מניחה שבפורום של ג'קו יהיה כזה פורום.

שונית 7

New member
שמיים לא הבנת אותי ברור שהוא לקח

את המידע מהאתר של אביב אבל לא הייתי יודעת על המכתב אם לא היית נותנת את הקישור.עם כל האהבה שלי למוסיקה של אביב אין סיכוי גדול שהייתי נכנסת ככה סתם לאתר שלו.

אז הנה אבהיר לך מה קרה..

אביב הוא יוצר מאוד מיוחד ואני אוהבת את שיריו מילדות .. לפעמים גם מתעדכנת עליו, על הופעות (רק שעכשיו הוא כבר ילד גדול ומרשה לעצמו לגבות 150 ש"ח להופעה קרובה ) וידעתי שיקארין גם מתעניינת אז העברתי לה מסר כאן במקום במסג' המקולקל.. אין מהל דאוג, אביב יודע שהפורום שלו נקרא וציבורי והוא דווקא אוהב לדעתי את הפרסום הזה, בעצם אם חושבים על זה, האמנים בסך הכל לא סולדים מזה שמדברים עליהם וכותבים עליהם .. יש כאלו שאפילו משלמים לכתבי רכילות העיקר שיכניסו את שמם בעיתון אז אולי זה אפילו משרת אותם.. (בתנאי שזו לא רכילות זולה ושקרית, כן)

שונית 7

New member
רק במקרה שלנו אנחנו רגישות כי

כתבו על ג'קו בעיקר דברים מרושעים. מקווה שבעתיד יהיה אחרת.ד"א את מודעת לעובדה שלפני כמה שנים קלטו את אביב מכנה את המעריצים שלו בבונים?והם סלחו לו ץץץלא יאומן!!

למעלה