תראו, אחרי כל המקרה המטורף
שקרה ג'קו זקוק לכל מעריץ ומעריצה ואני בטוחה שהוא הכי מכבד אותנו בעולם מפני שכל הפורום (אני קצת יותר מאוחר...) הזה עמד מאחוריו ונתן לו את נשמתו (שליחת מיילים לכל מני גופים תקשורתיים,מתנת יומהולדת הליכה הופעות בקצה השני של הארץ בשעות לילה קטנות) ועל זה אני בטוחה שג'קו מברך. השאלה הנשאלת היא, האם המצב יהיה דומה אם נגיד בעוד כמה שנים לג'קו יהיו הררי מעריצים כמו שיש לעברי (הלוואי
)??? לצערי אנחנו לא יכולים לדעת...אני מאוד מקווה שהוא עדיין יעריך אותנו ויזכור. אנחנו כמובן לא יכולים לצפות ממנו שיהיה מושלם ויצה את כולם מפני שזה בלתי אפשרי אבל אני מקווה שיזכור לאורך זמן שהוא צריך לתת כמו שאנחנו נותנים לו. אסור גם לשכוח, ובואו נהיה רגע מציאותיים, שלאחר "שכוכב נולד" נגמר כל עניין הערצה והטירוף קצת עלו לו לראש הוא והיה בטוח שהוא צבר מספיק מעריצים בכדי לומר את כל העולה על ליבו, ושכולם ילכו אחריו באש ובמים ולא משנה מה הוא ייעשה או יגיד... ואני בטוחה שעכשיו הוא למד את הלקח. בקשר לעברי, זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת שהוא מאכזב מעריצים שלו שהיו לצידו מההתחלה והלכו לכל הופעה שלו בכדי לתמוך בו. אחת ממעריצתיו הוותיקות סיפרה פעם שבמהלך הופעה (בפורום קטן יחסי) הוא העיר לה, בפני קהל של 300 איש, שהוא לא מצליח לשמוע את עצמו שר ורק אותה הוא שומע... היא סיפרה שלאחר סיום ההופעה הוא התנצל בפניה באופן אישי אבל היא ציפתה שכמו שהוא העיר לה לפני 300 איש הוא גם יתנצל באותה צורה... היא טוענת שהיא תשוב כמובן להופעות שלו אבל היא לעולם לא תשיר את השיר הזה... חבל. אומן צריך לזכור שבלעדי מריציו הוא לא שווה הרבה...