"אקזיטים שירו איתי"

Cm 2004

New member
../images/Emo32.gif"אקזיטים שירו איתי"../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

מה השיר שהכי עשה לכם את זה
הכי אהבתם
הכי נגע בכם
זמר..
(מהארץ ומחו"ל) זמרת..
(מהארץ ומחו"ל) להקה
.. (מהארץ ומחו"ל) דיסק הכי אהוב..
הופעה אחרונה שהייתי..
"אני לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד".. איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות
ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה

Cm 2004

New member
שלי(לי לי לי לי לי לי לי)...

הכי עשה את זה.. "אהבה קטנה". לא משנה מאיזה צד תסתכלו על זה זה אחד השירים ההורסים שהיו. (לא כי זאת שירי). הכי נגע.. יש מלא שירים שקטים שנגעו אבל ממה שעולה לי לראש כרגע זה.. "איי וויל אולוויס לאב יו" של וויטני יוסטון. זמר: (בארץ) - עמיר בניון (השירים,המילים). הראל מויאל (יוצר גדול,המילים,השירים,הרגש,החום). אין אצלנו בארץ המון זמרים ככה שהרשימה לא גדולה במיוחד. וממי שיש אני אישית לא אוה ולא מתחבר כמו.. (שלמה ארצי,שלום חנוך,אהוד בנאי וכו'...) לכן רק 2 השמות שהזכרתי מקודם הם אלו שעלו לי בראש. (בחו"ל) - (אין). זמרת: (בארץ) - שירי מימון,נינט טייב,מירי מסיקה.. 3 זמרות איכותיות מיוחדות ומוכשרות שכל מילה אחרת כאן מיותרת. יש עוד כמה זה בטוח (אבל אתם בטח מנחשים - לא עולה לי עוד) :) (בחו"ל) - אין. להקה: (בארץ) - היהודים. (בחו"ל) - אין. איזה זמר הייתי רוצה להיות? אם כבר אז נראה לי שהראל סקעת. אין סיבה מיוחדת. השיר מתחת לחופה יהיה.. אני רוצה הביתה אני והגיטרה או.. אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת או.. אז בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד או.. אין אין אין חגיגה בלי עוגה. סתם בואו נהיה רציניים השיר שהכי הייתי רוצה שיהיה מתחת לחופה הוא: טיף וטף אף אל אף טיף וטף כף אל כף... חחחחח סתם.. וואלה לא יודע,בחירה קשה! :)

אתה שומע רק שירים בעברית?../images/Emo90.gif

כי כל ה'חו"ל' שלך היה 'אין'
ולמה אתה רוצה להיות הראל סקעת

Cm 2004

New member
תיקן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo187.gif

הכי עשה את זה.. "אהבה קטנה". לא משנה מאיזה צד תסתכלו על זה זה אחד השירים ההורסים שהיו. (לא כי זאת שירי). הכי נגע.. יש מלא! אבל ממה שעולה לי לראש כרגע זה.. "איי וויל אולוויס לאב יו" של וויטני יוסטון. זמר: (בארץ) - עמיר בניון (השירים,המילים). הראל מויאל (יוצר גדול,המילים,השירים,הרגש,החום). אין אצלנו בארץ המון זמרים ככה שהרשימה לא גדולה במיוחד. וממי שיש אני אישית לא אוה ולא מתחבר כמו.. (שלמה ארצי,שלום חנוך,אהוד בנאי וכו'...) לכן רק 2 השמות שהזכרתי מקודם הם אלו שעלו לי בראש. (בחו"ל) - (אין). זמרת: (בארץ) - שירי מימון,נינט טייב,מירי מסיקה.. 3 זמרות איכותיות מיוחדות ומוכשרות שכל מילה אחרת כאן מיותרת. יש עוד כמה זה בטוח (אבל אתם בטח מנחשים - לא עולה לי עוד) :) (בחו"ל) - אין. להקה: (בארץ)- היהודים. (בחו"ל) - אין. איזה זמר הייתי רוצה להיות? אם כבר אז נראה לי שהראל סקעת. אין סיבה מיוחדת. חוץ מהעובדה שתמיד רציתי ותמיד טוב וכיף להיות אליל הבנות :). דיסק אחרון: הראל מויאל. (מומלץ). הופעה אחרונה: לא זוכר. השיר מתחת לחופה יהיה.. אני רוצה הביתה אני והגיטרה או.. אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת או.. אז בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד או.. אין אין אין חגיגה בלי עוגה. סתם בואו נהיה רציניים השיר שהכי הייתי רוצה שיהיה מתחת לחופה הוא: טיף וטף אף אל אף טיף וטף כף אל כף... חחחחח סתם.. וואלה לא יודע,בחירה קשה! :)

../images/Emo123.gifאתה מעתיק מפורום לפורום?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב אני מעתיקה את מה שכתבתי שמה זה במילא אותו דבר... מה השיר שהכי עשה לכם את זה
יש המון שירים יפים בעולם
האמת היא שאני כל הזמן שומעת שירים חדשים ונדבקת אליהם אבל אחר כך זה משתנה בינתיים: של שירי- בעיקר תברח וכבר לא שלך לא של שירי- כרגע נדבקתי לשירים של קלי קלרקסון אז because of you, a moment like this הכי אהבתם
כמו בשאלה הראשונה... הכי נגע בכם
של שירי- זמן של חסד לא של שירי- שני השירים של קלי קלרקסון זמר
אין...
זמרת
ישראלי- שירי
וגם מירי מסיקה טובה בינלאומי- קלי קלרקסון ואבריל לאבין להקה
לא אוהבת
דיסק הכי אהוב
הדיסקים של הזמרים שאני אוהבת.... לא ברור? הופעה אחרונה שהייתי
לא הולכת להופעות
אין מצב שההורים שלי יסכימו (גם לא יהיו הופעות קרוב לאיפה שאני גרה
) איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות
לא רוצה להיות זמרת.... מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה
WTF???? מאיפה לעזאזל הקרצת חתונה עכשיו???

Cm 2004

New member
למה לא להעתיק את התשובה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

ולכתוב אותה שוב מחדש? במקום לעשות את זה בדרך הכי פשוטה (העתק הדבק) אני לא מבין על מה יש לכעוס פה שעשית את הפרצוף הזה.

לא הבנת אותי.מה פתאום כועסת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא התכוונתי לתשובה כתבתי לפני שראיתי את התשובה שלך התכוונתי לשאלון... וגם אני העתקתי את התשובה שלי סתם צחקתי איתך....
ורק שתדע שזה
לא פרצוף כועס זה
פרצוף כועס גם הוא פחות כתום/אדום וגם הפה שלו מחייך (יענו כלפי מעלה) קיצר אני ממש ממש לא כועסת על כלום ותמשיך לעשות לנו הפעלות נחמדות ולהעיר את הפורום זה מאוד נחמד

אם לא הבנת את המשפט הראשון../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

קראתי את מה שכתבתי וראיתי שקשה להבין התכוונתי שתקרא את זה ככה: לא התכוונתי לתשובה, כתבתי לפני שראיתי את התשובה שלך, התכוונתי לשאלון... ואז כל מה שכתבתי לך אחרי זה...

טוב יאללה גם אני עונה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

מה השיר שהכי עשה לכם את זה-אהבה קטנה..מדהים אה וגם השקט שנשאר נורא קשה לי לבחור! הכי אהבתם-אממ...אהבה קטנה הכי נגע בכם-יש לך אותי חחחחחחח זמר.. (מהארץ ומחו"ל)-מהארץ-עיברי לידר מחול-אין זמרת.. (מהארץ ומחו"ל)-ארץ-שירי מימון
חול-אין להקה.. (מהארץ ומחו"ל)-ארץ-שייגעצ חול-גרין די דיסק הכי אהוב..-שירי מימון...אין מה לעשות חחחחחחח שירי זאת שירי הופעה אחרונה שהייתי..-לא ההיתי...ניראה לי אהההה רוק עצמאות "אני לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד".. איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות-אממ שירי היא סוג של דוגמה בשבילי... ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה-אממ יו יש לי אני לא זוכרת פאקק משהו שDO עשת לו חידוש..פאק שחכתי...:-|

nitzan969

New member
עונה../images/Emo70.gif

זמר: עברי לידר
זמרת:שירי מימון, מלי לוי ורונה קינן
להקה: אין משהו מיוחד... פעם זה היה "היי פייב"
...
דיסק הכי אהוב: שירי מימון
וכל הדיסקים של עברי לידר
הופעה אחרונה שהייתי: גידי גוב - בקצה ההר
איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות? שירי מימון
ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה? יש שני שירים שאני ממש אוהבת..: How deep is your love - Bee Gees
I want it that way - BSB

nitzan969

New member
שכחתי שאלה..

ללא ספק.. אהבה קטנה

חח זה היה בצחוק פשוט שכחתי את זה

בונא גל אתה עושה סקרים רק מה שקשור לאקזיט אבל לגבי המוזיקה אחי אני לא יודע אם זה כללי או לא כי תראה המוזיקה פה עצמה ממש כל אחד והסגנונות אני לא כל כך הבנתי את זה את מה שניסית להגיד במה שאתה עושה

crazy cottage

New member
אננננננננננננננני../images/Emo163.gif

פאק שחכתי איך כותבים את השם
אבל זה של HIM הכי אהבתם
דנשה-מה שבא לי הכי נגע בכם
לבכותלך-אביב גפן זמר.. (מהארץ ומחו"ל) מהארץ:יוני בלוך מחו"ל:ווילי ואלה נדמה לי.. זמרת.. (מהארץ ומחו"ל) מהארץ:מיכל אמדורסקי ואפרת גוש מחו"ל:קלי אוסבורן
להקה.. (מהארץ ומחו"ל) מהארץ:קסססספר
מחו"ל: HIM וגרין דיי דיסק הכי אהוב..מופע הארנבות של ד"ר ספק-הו הו הופעה אחרונה שהייתי..משינה
ויכלה להיות ד"ר קספר "אני לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד".. איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות
אורית שחף/קלי אוסבורן ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה
או אביב גפן-השיר שלנו או אסף אמדורסקי-יקירתי

אני../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif

מה השיר שהכי עשה לכם את זה: Christina Aguilera - Keep On Singin' My Song הכי אהבתם: Christina Aguilera - Fighter הכי נגע בכם: Christina aguilera - I'm OK זמר: מהארץ - עברי לידר מחו"ל - Eminam זמרת: מהארץ - שירי מימון מחו"ל - Chriastina Aguilera להקה: מהארץ - היהודים מחו"ל - The Black Eyed Peas & Backstreet Boys דיסק הכי אהוב: Christina Aguilera - Stripped הופעה אחרונה שהייתי: של שירי מימון - בגני התערוכה איזה זמר/ת כן הייתי רוצה להיות: Christina Aguilera מהו השיר שיתנגן בחתונה שלי מתחת לחופה: Celine Dion - Cause I'm Your Lady Whitney Houston - I Will Always Love You Bryan Adams - I Do It For You

ToXic BoY17

New member
../images/Emo41.gifטוב בא לי לענות../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo188.gif

אממ "אהבה קטנה" של שירי, "stronger" של בריטני ו"behind these hazel eyes" של קלי קלרקסון
הכי אהבתם
אממ שוב "אהבה קטנה" ואממ "לאן שלא תלכי" וכל הדיסק החדש של RBD וגם fighter של כריסטינה- יש בו המון עוצמה!
הכי נגע בכם
"salvame" של RBD וגם "born to make you happy " של בריטני ואממ לא יודע יש הרבה... |שמשזמר.. (מהארץ ומחו"ל)
אממ אני לא ממש אוהב זמרים. אני מעריך את הראל מויאל ואוהב את "אמצע הלילה בכפר"...לא עולים לי עוד בראש כרגע! לשלמה ארצי יש מלא שירים טובים!
זמרת.. (מהארץ ומחו"ל)
אוקיי: -שירי מימון-הדיווה של ישראל-יש לה אלבום מעווולה! במיוחד-"לאן שלא תלכי" "אהבה קטנה" "השקט שנשאר" "אותך" ו"עד שתבין אותי" -מירי מסיקה-היא שרה ממש יפה וגם השירים שלה ממש יפים במיוחד"טיפה טיפה" ו"באה אליכם" -נינט טייב-אני אישית מת על נינט והקול שלה. היא זמרת מהמשובחות בארצנו, רק חבל שהיא לא מוציאה אלבום! -בריטני ספירס-פעם אהבתי אותה והיום כבר לא, אבל השירים שלה גדולים מהחיים ובמיוחד-"toxic" "stronger" "born to make you happy" "my prerogative" "crazy" & "can't make you love me" -קלי קלרקסון-היא פשוט שיחקה אותה באלבום הזה-"ברייקאווי" אחד מהאלבומים של זמרות הכי טובים ששמעתי. -אנסטסיה-זמרת עם קול יוצא דופן ומעולה באותו הזמן. רוב השירים שלה הם פשוט מעולים!
להקה.. (מהארץ ומחו"ל)
אממ מהארץ: -משינה להקה מצויינת ואני מת על השירים שלהם! -אתניקס-אחת הלהקות הכי מצויינות שהיו בארץ והשירים שלהם להיט, אחד אחד! -מופע הארנבות של ד"ר קספר -מוניקה סקס -מטרופולין מחו"ל: -green day-אחת להקות הרוק הכי טובות בכל העולם. למרות שבשנים האחרונות הם קצת היו חלשים, בשנה שעברה הם חזרו ובגדול! -black eyed peas-אני מת על השירים שלהם! שירים מהטובים ששמעתי! -RBD-הלהקה היא להקת "רבלדה" של הסידרה המקסיקנית, אבל זה ממש יותר מזה. RBD הם להקה מעולה וכל שיר שלהם מדליק ומושך יותר מהקודם. אני מתחבר למוסיקה שלהם וזה שאני מבין ספרדית זה רק בונוס! הם הוציאו לפני פחות מחודש אלבום שלישי-"nuestro amor"(האהבה שלנו) ואני חייב להגיד שזה האלבום הכי טוב ששמעתי מזה המון זמן של להקה!
דיסק הכי אהוב..
-"שירי מימון"-אלבום מהפנט ומושך. שירים מעולים וזמרת עם קול אדיר! וגם זה שיש לי חתימה מלהיב! -RBD-Nuestro Amor-שמעתי אותו פעם ראשונה לפני 3 ימים ופשוט התאהבתי. אלבום נהדר ומשובך!
הופעה אחרונה שהייתי..
אממ של שירי מימון ב"פסטיבל החומוס"...ואם "המצעד" נחשב אז כן חח!
איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות
סורי...אני זה אני ולא הייתי רוצה להיות אף אחד אחר גם אם ישלמו לי
ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה
נמרוד לב ואורלי פרל-זה כל הקסם Whitney Houston - I Will Always Love You Celine Dion-Beauty and The beast/My Heart Will Go On דניאל סלומון-אהבה

למעלה