../images/Emo41.gifטוב בא לי לענות../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo188.gif
מה השיר שהכי עשה לכם את זה
אממ "אהבה קטנה" של שירי, "stronger" של בריטני ו"behind these hazel eyes" של קלי קלרקסון
הכי אהבתם
אממ שוב "אהבה קטנה" ואממ "לאן שלא תלכי" וכל הדיסק החדש של RBD וגם fighter של כריסטינה- יש בו המון עוצמה!
הכי נגע בכם
"salvame" של RBD וגם "born to make you happy " של בריטני ואממ לא יודע יש הרבה... |שמש
זמר.. (מהארץ ומחו"ל)
אממ אני לא ממש אוהב זמרים. אני מעריך את הראל מויאל ואוהב את "אמצע הלילה בכפר"...לא עולים לי עוד בראש כרגע! לשלמה ארצי יש מלא שירים טובים!
זמרת.. (מהארץ ומחו"ל)
אוקיי: -שירי מימון-הדיווה של ישראל-יש לה אלבום מעווולה! במיוחד-"לאן שלא תלכי" "אהבה קטנה" "השקט שנשאר" "אותך" ו"עד שתבין אותי" -מירי מסיקה-היא שרה ממש יפה וגם השירים שלה ממש יפים במיוחד"טיפה טיפה" ו"באה אליכם" -נינט טייב-אני אישית מת על נינט והקול שלה. היא זמרת מהמשובחות בארצנו, רק חבל שהיא לא מוציאה אלבום! -בריטני ספירס-פעם אהבתי אותה והיום כבר לא, אבל השירים שלה גדולים מהחיים ובמיוחד-"toxic" "stronger" "born to make you happy" "my prerogative" "crazy" & "can't make you love me" -קלי קלרקסון-היא פשוט שיחקה אותה באלבום הזה-"ברייקאווי" אחד מהאלבומים של זמרות הכי טובים ששמעתי. -אנסטסיה-זמרת עם קול יוצא דופן ומעולה באותו הזמן. רוב השירים שלה הם פשוט מעולים!
להקה.. (מהארץ ומחו"ל)
אממ מהארץ: -משינה להקה מצויינת ואני מת על השירים שלהם! -אתניקס-אחת הלהקות הכי מצויינות שהיו בארץ והשירים שלהם להיט, אחד אחד! -מופע הארנבות של ד"ר קספר -מוניקה סקס -מטרופולין מחו"ל: -green day-אחת להקות הרוק הכי טובות בכל העולם. למרות שבשנים האחרונות הם קצת היו חלשים, בשנה שעברה הם חזרו ובגדול! -black eyed peas-אני מת על השירים שלהם! שירים מהטובים ששמעתי! -RBD-הלהקה היא להקת "רבלדה" של הסידרה המקסיקנית, אבל זה ממש יותר מזה. RBD הם להקה מעולה וכל שיר שלהם מדליק ומושך יותר מהקודם. אני מתחבר למוסיקה שלהם וזה שאני מבין ספרדית זה רק בונוס! הם הוציאו לפני פחות מחודש אלבום שלישי-"nuestro amor"(האהבה שלנו) ואני חייב להגיד שזה האלבום הכי טוב ששמעתי מזה המון זמן של להקה!
דיסק הכי אהוב..
-"שירי מימון"-אלבום מהפנט ומושך. שירים מעולים וזמרת עם קול אדיר! וגם זה שיש לי חתימה מלהיב! -RBD-Nuestro Amor-שמעתי אותו פעם ראשונה לפני 3 ימים ופשוט התאהבתי. אלבום נהדר ומשובך!
הופעה אחרונה שהייתי..
אממ של שירי מימון ב"פסטיבל החומוס"...ואם "המצעד" נחשב אז כן חח!
איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות
סורי...אני זה אני ולא הייתי רוצה להיות אף אחד אחר גם אם ישלמו לי
ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה
נמרוד לב ואורלי פרל-זה כל הקסם Whitney Houston - I Will Always Love You Celine Dion-Beauty and The beast/My Heart Will Go On דניאל סלומון-אהבה