"אקזיטים שירו איתי"

אני אני אני אני ../images/Emo183.gif

מה השיר שהכי עשה לכם את זה
: השבוע זה השיר עבדים של ברי סחרוף!
הכי אהבתם
: קרול של הזבובים! הכי נגע בכם
: יומן מסע - אביב גפן זמר.. (מהארץ ומחו"ל)
מהארץ פיטר רוט איך לא?!!! מחו"ל.. אין .. זמרת.. (מהארץ ומחו"ל)
חח ממש אין!! חח בעעע להקה.. (מהארץ ומחו"ל)
מהראץ.. מוניקה סקס מוניקה סקס!! או הקספרים! ומחו"ל גרין די או רד הוט! דיסק הכי אהוב
.. וואי קשה.. אבל פצעים ונשיקות של מוניקה סקס והדיסק ההופעה החייה של הקספר.. (נאמ קרן הביאו לי אותו מקורי בנתיים :p) הופעה אחרונה שהייתי.. "אני לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד".. איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות
או ברי סחרוף או יהלי סובול או ירמי קפלןאו פיט רוט..~! ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה
: כבר עכשיו = ירמי קפךן

או לא עניתי על אחד..

הופעה אחרונה שהייתי
: של פיטר רוט בבארבי כפר סבא אבל אולי יש הופעה של יהלי סובול ביום שישי אז יאי!!

אני../images/Emo187.gif

מה השיר שהכי עשה לכם את זה?אהבה קטנה
הכי אהבתם? שוב אהבה קטנה וEverytime של בריטני הכי נגע בכם?ימון מסע-אביב גפן
זמר.. (מהארץ ומחו"ל)מהארץ-אביב גפן,עמיר בניון,דניאל סולומון מחו"ל-אין זמרת.. (מהארץ ומחו"ל)מהארץ-אפרת גוש,שירי מימון מחו"ל:בריטני ספירס,אבריל לאבין להקה.. (מהארץ ומחו"ל)מהארץ-משינה מחו"ל-אמ לא זוכרת את השם. דיסק הכי אהוב..:שירי מימון הופעה אחרונה שהייתי..?כוכב נולד "אני לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד".. איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות?לא רוצה להיות זמרת חח
ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה? דניאל סולומון-אהבה

שלי..@@@

מה השיר שהכי עשה לכם את זה? "אהבה","כבר לא שלך" ו-"אהבה קטנה" הכי אהבתם? "לאן שלא תלכי","לשם","אהבה","אמצע הלילה בכפר","רק אותך רוצה"ו-"מלאכים" הכי נגע בכם?"זכיתי לאהוב","כשאת עצובה","השקט שנשאר","שלכת","ניצחת איתי הכל" "מכל ההאהבות",ממעמקים","לא אומרת כלום" זמר..! (מהארץ ומחו"ל) מהארץ:עברי לידר,עידן רייכל ועמיר בניון מחול: אני לא אוהבת אבל אהבתי את השיר של דאדי יאנקי GAZOZLINA זמרת..! (מהארץ ומחו"ל) מהארץ: שירי מימון,מאיה בוסקילה ומירי מסיקה מחו"ל:מריה קארי שהאלבום שיצא לה מהמם ואבריל לאבין להקה..! (מהארץ ומחו"ל) מהארץ: היהודים מחו"ל: גרין דיי דיסק הכי אהוב..! שירי מימון,מירי מסיקה,עברי לידר-כל הדיסקים,עידן רייכל -הפרוייקט אחרונה שהייתי.. הראל מויאל,שירלי לילו ולירון לב-שפיים "אני לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד".. איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות? אני לא יהיה זמרת מה זה משנה? ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה ? ארמגדון

nofar cohen

New member
שליייי

מה השיר שהכי עשה לכם את זה: אהבה קטנה ברוררר הכי אהבתם: Behind These Hazel Eyes ו- all about us הכי נגע בכם: השקט שנשאר זמר..!(מהארץ ומחו"ל) : מהארץ- עברי לידר מחו"ל- סנופ דוג זמרת.. (מהארץ ומחו"ל): מהארץ- שירי מימון מחו"ל- אבריל לאבין, וקלי קלרקסון להקה.. (מהארץ ומחו"ל): מהארץ- אממ שייגעצ מחו"ל- בלאק אייד פיס דיסק הכי אהוב: שירי מימון ושל אבריל לאבין הופעה אחרונה שהייתי: אממ של שירי מימון בעפולה "אני לא עמיר בניון אין לי כזה מנעד אני לא שירי גבסו או נינט לא אף פעם לא הייתי בכוכב נולד".. איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות: לא רוצה להיות זמרת ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה: אממ לא יודעת..

שששששללללללייייייייי =]]]]]]] ../images/Emo13.gif

מה השיר שהכי עשה לכם את זה? אהבה קטנננננננה בארוררררררררר...... =]] הכי אהבתם : אהבה קטנה , כבר לא שלך , תברח , וכו' =] הכי נגע בכם : אהבה קטננננננהההה =] חחחחח זמר.. (מהארץ ומחו"ל) : מהארץ : הראל מויאל =/ .. חח נראה לי שכן .. אני תמיד שוכחתתתת! חחחחח ... ומחו"ל : אמינםםםםםםם @(+$*!)( , ו - 50 סנטט =]] חוחו... זמרת.. (מהארץ ומחו"ל) : מהארץ : אמממ לא זוכרת .. חחחחחחח סתםםםםםםםם שירי ש=י=ר=י ש-י-ר-י המללללללכה שללללללליייייייי!!!!!! ומלללי גם =] חחחח ... מחו"ל : אממ בריטנייייי , כריסטטטינננננה אגילרה , אחחח איזה קול... ו.. אממ אני מתה גם על הילארי דאףףף יו .. על השירים שלה יותר מאשר עליה חח =] להקה.. (מהארץ ומחו"ל) : מהארץ ... אמממ קשההה .. וואלהה .. אני פשוט לא מפסיקה לשמוע תשיר "הזדמנות שנייה" של גיים בויז , אז נגיד אני אוהבת אותם חחחחחח .. ומחו"ל : בקסטריט בויז!! לא היה , ולא יהיה עליהם א=ף פ=ע=ם=! =] דיסק הכי אהוב.. : בוא נחשוב חחח שירי המושלמתתתתתתתתת!!!!!!!! =]] הופעה אחרונה שהייתי.. : ש=י=ר=י !! P: לפני יומיים בערך חחח או שלושה ימים חחחחיחי =] איזה זמר/זמרת כן היית רוצה להיות : שייייירייייייי !! חח ולסיום מהו השיר שיתנגן בחתונה שלכם מתחת לחופה : אהבה קטנה חחחחחחחחח , ועוד שיר ... ממ של הילארי דאף : Someone's Watching Over Me פשוט חובההההה להוריד תשיר הזה חחחח קיצוור זהו =]]

למעלה