אתם שואלים והמומחים עונים

דללה

New member
../images/Emo32.gif אתם שואלים והמומחים עונים

בפורום לימודים וש"ב יתקיים ב 1/5 בשעות הערב אירוח של מומחים ממכון טלי שיענו על שאלות בתחומים רבים : 1. הפרעות קשב וריכוז אצל ילדים ובוגרים 2. אבחון פסיכודידאקטי- מה זה? מתי עושים? מה כולל ועוד... 3. הוראה מתקנת + אסטרטגיות למידה 4. קשיים בארגון וסדר- כולל התארגנות לתקופת בחינות. 5. חרדת בחינות- על התופעה והטיפול בה 6.מוכנות לכיתה א´ ועוד נושאים רבים מתחום החינוך, הקשב והאבחון..... אתם מוזמנים כבר מהיום לשרשר שאלות רלוונטיות לאירוח בפורום לימודים ושיעורי בית. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים

../images/Emo207.gif חשוב !

תגידו, מי מכאן עשה פסיכמטרי ? באמת צריך לחרוש כל כך
זה קשה
אתם חושבים שכדאי לעשות
או פשוט ללכת ללמוד באונביסיטה הפתוחה
כמו שאתם יודעים אני מאוד מתלבטת מה ללמוד אבל אני גם חושבת איפה אם אני ארצה ללמוד באונביסטה/מכללה רגילים, אני אצרך גם ככה פסיכומטרי ואז יש לי עוד 3 חודשים להחליט, אבל לפחות אני יעשה בהם משהו .... מה אתם אומרים

RichardSmith

New member
שמעי...

תלוי מי את. יש כאלו שזה בא להם בקלות יחסית ויש כאלה שצריכים ללמוד יותר. אני לקחתי קורס ולא הצלחתי ממש לשבת וללמוד
אבל בסוף הצלחתי להוציא ציון יחסית סביר לכל הדעות. כל החבר'ה מהקורס וכל החברים בכללי שלמדו שיננו את המילים. גם אני ניסיתי! הגעתי עד לאות ה' ונשברתי... (אף פעם לא הייתי חזק באמונה.
) כדאי לעשות? אם את רוצה להכנס לאונ' לרוב צריך... אלא אם את הולכת ללמוד משהו שלא מצריך פסיכו (אולי אם יש לך בגרות מספיק גבוהה). 3 חודשים? למה?

../images/Emo45.gif

אני מכיר מישהי חרשה אבל חרשה (4 ספרים גדולים 1000 עמודים כל אחד) קיבלה יחסית טוב (שואף ל-700), אך אני מכיר אנשים שפחות למדו וקבלו 740, 760 ואפילו אחד 800 אבל אני לא יודע כמה הוא התכונן.

RichardSmith

New member
אני כמו משה,

זוכה להביט בארץ המובטחת אבל לא להגיע אליה... הייתי נותן כל כך הרבה בצבא להיות ביחידות אויר מיוחדות אבל שוב זכיתי רק להביט מבחוץ... אני רוצה לעמוד על... איך נקראת הבמה שעליה מחולקים המדליות? אז אני רוצה לעמוד סוף סוף על המקום הראשון.

RichardSmith

New member
הכל יחסי...

אילו הייתי מוציא עוד 50 נקודות... בגלגול הבא אולי נלמד לפני...

3 חודשים זה הקורס

ואני כן צריכה ללמוד... ואני שנאת שאני צריכה ללמוד ולוותר על דברים
אבל אני משוחררת ואני יכולה לעשות פסיכו' ב- 1500..... אז עדיף לעשות עכשיו כי מתישהו אני אצטרך תואר לא
או שאני אלמד בפתוחה
או שאני סתם אלמד בבית ספר לפרסום
שנותן רק תעודה בלי תואר

RichardSmith

New member
המממ

הפתוחה יקרה יותר מאונ' רגילה ועבור אנשים שיכולים... לא מתאים לכל אחד. הלימוד שם יותר בודד. לוותר על דברים? ע"י זה את מקבלת דברים... אפשרויות... תואר זה בהחלט דבר נחמד שיהיה.

RichardSmith

New member
את חייבת לוותר...

400 שח על הבחינה פחות או יותר ומשהו כמו 5 שעות מחייך (כולל נסיעות לשם ובחזרה) מלבד זה, את לא צריכה לוותר על כלום... אבל כדאי שתוותרי על זמן להתכונן.

אני מאוד ממליץ על פסיכומטרי

במיוחד אם את רוצה תואר.האוניברסיטה הפתוחה יקרה מאוד- אאז"נ מחירים את יכולה לכסות שנה של לימודים באוניברסיטה רגילה במחיר שעולים 5 קורסים בפתוחה. אני אישית עשיתי קורס ולא חרשתי חזק במיוחד(שעה ביום, גג) וקיבלתי כמעט 750.ואם את מחליטה לעשות אני ממש ממליץ על קורס- בלי הקורס יש מצב טוב שהייתי מקבל בסביבות ה600 ומטה.

למעלה