אתם שואלים והמומחים עונים

pieceofmadness

New member
שעה ביום - לא חזק? זה לשבת המון! המון!!!

איזה ג'בזנים... הלוואי הייתי מסוגלת לשבת על לימודים שעה ביום... אבל פסיכומטרי זה משהו מגניב וכיפי, שממש נחמד לעשות אפילו בשעות הפנאי. לא הייתי צריכה לעשות פסיכו כי כבר היה לי תואר, אבל עשיתי סימולציות בשביל הכיף וממש נהניתי מסוג השאלות הזה!

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif

ממש לא. יש שם חידות נחמדות. וזה כיף מבחינה סדיסטית להתרווח בכיסא, להסתכל על כולם מזיעים ואתה מסיים כל פרק בנחת בחצי מהזמן.
(בלי יותר מדי להשתחצן, הא?)

אח שלי עשה,

היה לו די קל, ואפילו אני הצלחתי את הבעיות בחשבון (שזה אומר הרבה)... היו שם שאלות דביליות, למשל: "למשפחת כהן יש חלום להגיע לממוצע גילאים 60. האמא בת ארבעים, האבא בן 42, הילד בן 10 והילדה בת 15. באיזה גיל יצטרך להיות הילד שיאמצו?"
חוץ מזה, הוא התקין במחשב שלנו תוכנה ששואלת שאלות בנושאי עברית, אנגלית וחשבון, ועד היום זה המשחק החביב של כל המשפחה... אבל זה מה שאני יודעת. מן הסתם יש חלקים יותר קשים (מה אני מול כל הגדולים האלה?
).. בהצלחה!!

MelodicTruth

New member
הממ..כמה הצעות:

1. מה אתה מתכנן ללמוד? אם אתה רוצה ללמוד במסלול פחות אטרקטיבי, כמו מתמטיקה או פילוסופיה, תוכל להסתפק בציון פסיכומטרי נמוך למדי. 2. נסה מבחן לדוגמה. סביר כי הציון שתקבל יצביע על רמת המוכנות שלך. כמו כן, תוכל להעריך את כמות הזמן שנדרשת להכנה ראויה למבחן, ותוכל לאתר את הנקודות החלשות שלך. בכל אופן, אם נתעלם לרגע ממסע הצלב של המכונים להכנה לפסיכו', נראה שההיסטריה סביב המבחן יצאה מכלל פרופורציה. המבחן במתכונתו הנוכחית לא מודד אינטליגנציה, או כל תכונה אחרת שאינה ניתנת לשינוי. המבחן מודד יכולות טכניות מסויימות. כל עוד אתה מכיר את הטריקים, לא צריכה להיות בעיה. את הפסיכו' שלי עשיתי בתיכון. במצב של ייאוש ואי-ודאות, כאשר אין לי מושג מה צופן לי העתיד (והצבא בדיוק חסם לי את כל האפשרויות המעניינות עקב זימון לקב"ן). למדתי במשך יומיים למבחן (אני עדיין מנסה למצוא שימוש לכל ספרי הפסיכומטרי החדשים לגמרי בבית שלי), וקיבלתי 732. הציון בהחלט מספיק עבור המסלולים שמעניינים אותי, ואני לא מתלונן לרגע. לא מעניינות אותי ספוקלציות בנוגע לציון שהיה מתקבל לו השקעתי מספר חודשים בהכנה למבחן. יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים, כמו, למשל, להבין את המשפטים של שלח בתורת המודלים.

איפי1

New member
לא נראה לי שאני אעשה

אלא אם אני אהיה חייבת את זה, כי אני ממש שונאת ללמוד... קרובת משפחה שלי קיבלה 800, אבל היא גאונה, אז אין מה להשוות בינה לביני... ^^.

למעלה