חחחח תודה! :) גם לך לא חסרררר יא כוסית..
E Extraordinary Girl 8 New member 7/6/05 #61 אוף זה לא הצליח לשלוח אז אני מנסה שוב.. בת דודה שלי המתוקההההה חולה עליה
E Extraordinary Girl 8 New member 7/6/05 #63 איזו מותק תמונה עם אבא שלה, אח של אמא הוא גרוש [מי שמעוניינת - מסר אליי] הוא אחד הדודים החתיכים יותר במשפחה
איזו מותק תמונה עם אבא שלה, אח של אמא הוא גרוש [מי שמעוניינת - מסר אליי] הוא אחד הדודים החתיכים יותר במשפחה
E Extraordinary Girl 8 New member 7/6/05 #64 והנה אחים שלי חחחחחחחחח אחי הדוב [וואלה שם של סרט חחחח] והשני מקלון
Y yardenbm New member 10/6/05 #118 אחים שלך מוכרים לי את מתקומה במקרה? לא שאני משם אבל יש לי שם משפחה
Z ziljian 1234 New member 7/6/05 #65 חחחחחחחחח בדיוק כמוני..!! עוד לא סיימתי לבכות מהקטע שאף אחד לא אוהב אותי ויש לי חרא חברותת אבל פסיידר יהיה טוב
חחחחחחחחח בדיוק כמוני..!! עוד לא סיימתי לבכות מהקטע שאף אחד לא אוהב אותי ויש לי חרא חברותת אבל פסיידר יהיה טוב
E Extraordinary Girl 8 New member 7/6/05 #67 וואלה? גם את? ממממ אצלי זה יותר מסובך ואני בכלל אומללה ברוכה הבאה למועדון עלובי החיים בינתיים רק אני שם....... [טוב נו, עלובים]
וואלה? גם את? ממממ אצלי זה יותר מסובך ואני בכלל אומללה ברוכה הבאה למועדון עלובי החיים בינתיים רק אני שם....... [טוב נו, עלובים]
Z ziljian 1234 New member 7/6/05 #69 חחחח אני רוצה כרטיס חבר!! תכיני לי.. חחח אני מצטרפת למועדון חחחח טוב אנשושים לוב יו אלוט!!! הלכתי לישון צריך לקום מ וקדם מחר אוהבת המוווןןן!!
חחחח אני רוצה כרטיס חבר!! תכיני לי.. חחח אני מצטרפת למועדון חחחח טוב אנשושים לוב יו אלוט!!! הלכתי לישון צריך לקום מ וקדם מחר אוהבת המוווןןן!!
E Extraordinary Girl 8 New member 7/6/05 #74 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif