בגריל לתחילת השבוע

JULI4561

New member
../images/Emo32.gif בגריל לתחילת השבוע

מסקרים ושאלונים
1.שמך בישראל הוא: 2.וגילך: 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? 5.האם התרמת אי פעם? 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? 11.האם את/ה מעשנ/ת? 12.האם את/ה שותה? 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? 16.באיזו כיתה את/ה? 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? 18.האם אפשר לסמוך עלייך? 19.האם את/ה תלותי/ת? 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? 21.האם את/ה תמימ/ה? 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת? 27.האם את/ה רומנטי/ת? 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? 33.האם יש לך מודל לחיקוי? 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? 35.האם את/ה סלחנ/ית? 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? 37.האם את/ה יצירתית? 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? 50.מהו הגובה שלך? 51.האם את/ה מרוצה ממנו? 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? 56.האם את/ה ביקורתי/ת? 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? 60.האם נהנת מהשאלון?

randu

New member
ואו,שאלות מעניינות!!!!!!11../images/Emo99.gif

1.שמך בישראל הוא:
2.וגילך:14 עוד מעט ב"ה.
3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?לא הבנתי.
4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא שידוע לי.
5.האם התרמת אי פעם?
6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?מה השאלה!? ברור!
7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?לא!
8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?שאלות הזויות.
,אבל כן.
9.האם שברת פעם את הרגל/יים?
10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?לאאאאאאאא!!!
11.האם את/ה מעשנ/ת?
12.האם את/ה שותה?בטח,נסטי שליטע!
13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?
ממש לא. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?אוהב כן,אבל לא מתאמץ יותר מדי.
15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?לחוד.
16.באיזו כיתה את/ה?ט'. 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?
ב"ה. 18.האם אפשר לסמוך עלייך?
19.האם את/ה תלותי/ת?
לא ממש. 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?
מאוד מהר! 21.האם את/ה תמימ/ה?
22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?
שיילך להזדיין,חושב שהוא ידוף לי מה שהוא רוצה לשקית?|ירייה| 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?
24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?
טפו טפו. 25.כמה מהם פגשת?
אפ'חד. 26.האם את/ה ספונטני/ת?
27.האם את/ה רומנטי/ת?לא יודע. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד,שור.
29.האם את/ה יודע/ת לבשל?חביתה נחשב?
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?
31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?לא הייתי בחיים בהופעה. 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?כן,עפר.
33.האם יש לך מודל לחיקוי?עפר.
34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?מאוד מהר.
35.האם את/ה סלחנ/ית?
36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?שאלה טובה.|סחתיין|,צריך לחשוב על זה. 37.האם את/ה יצירתית?
38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?משהו צנוע,המשפחה עם נס ועוגה. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?
...לרוב אני המלווה.
40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?
תלוי איך ייראה. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?משחק ושירה,ואלו בהחלט אומנויות!
42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?לא מבין.
43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?
44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר.
45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מתעלם,ודופק מבט שלרוב נהיים נבוכים ממנו.
|כפרעליי| 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?|כן\מאוד. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?לפני שבועיים בערך.
49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?לא לעיתים קרובות
50.מהו הגובה שלך?1.69 בערך.
51.האם את/ה מרוצה ממנו?
52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?בטח!
להוריד.
53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?תלוי באיזה מקרה. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?רני לא מבין.
55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?אם הוא חשוב לי,אני בהחלט אנסה לשנות אותו!
56.האם את/ה ביקורתי/ת?
מאוד מאווווד!! 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?יש בי משהו מיוחד,לא יודע אם לטובה או לרעה,אבל מיוחד.
60.האם נהנת מהשאלון?מאוד!

אני

1.שמך בישראל הוא: עדי 2.וגילך: 17 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? עבודה זה נחשב? 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? כבר לא, הייתי בהתנדבות בסיפריה ובתנועות נוער. 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כן, במיוחד כאלה עם אגמים 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? כן 11.האם את/ה מעשנ/ת? כן 12.האם את/ה שותה? ככה ככה 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? צוות 16.באיזו כיתה את/ה? י"ב 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן 21.האם את/ה תמימ/ה? כן בערך 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?בהתחלה 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא יודעת אם זה נחשב הרבה אבל יש 25.כמה מהם פגשת? כמעט כולם 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? לא 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? כן בטח! אני ממש אוהבת גם!! 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? קצת 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? אביב גפן 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? מזה מושא? 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? יש כמה 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? מכונית 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן מידי פעם, רק לחברים טובים ומשפחה 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? משוררת 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? כן 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן ולא 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מתעלמת 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? יום חמישי 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? הרבה זמן 50.מהו הגובה שלך? 1.60 51.האם את/ה מרוצה ממנו? אין לי בעיה אבל לא הייתי מתנגדת לעוד 5 ס"מ 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? יש לי לפעמים קטעים כאלה. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לא יודעת 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן 60.האם נהנת מהשאלון? כן

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifהמושא../images/Emo132.gif

המושא הוא השלמת חובה של פועל, בלעדיו לא יהיה המשפט שלם, הוא עונה על השאלות מי או מה+ מילת יחס, כלומר: במי, את מי, את מה לפעמים הוא מתקשר אל הפועל באמצעות שום מילת יחס. ניתן להוסיף בין הפועל לבין העצם את הצירוף "את ה-" יש לזכור שמילת היחס "את" והטיותיה היא תמיד מושא גם ההטיות של מילות היחס ב-, ל-, על וכ'ו נחשבות כמושא לדוגמא: חשבתי עלייך

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo3.gif

אני יודעת שהכוונה פה היא לא למושא הזה.. סתם רציתי להתלהב מהידע (אעעלק) שלי

Fergie7

New member
שאלון../images/Emo99.gif

1.שמך בישראל הוא: עד כמה שידוע לי דרינה. 2.וגילך: 14. 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? אימונים נחשב? 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא בקטע. 5.האם התרמת אי פעם? כן, מהבצפר וזה. 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן. 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? תלוי איפה, בדרום לא, בצפון לפעמים נחמד. 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא חושבת, למרות שהלכנו שעות. XD 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא. טפו טפו טפו. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? אהבתי, אבל עכשיו אני שונאת בגלל המורה. 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא. 12.האם את/ה שותה? לא. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא יודעת. -_-' 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לפעמים. 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לפעמים ולפעמים. 16.באיזו כיתה את/ה? ט'. 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן ולא.
18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן. 19.האם את/ה תלותי/ת? לא חושבת. 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא. 21.האם את/ה תמימ/ה? כן. 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? נראה לי שכן. 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לפעמים ולפעמים. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? כן. 25.כמה מהם פגשת? מממ... 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן. 27.האם את/ה רומנטי/ת? יש מצב. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לא יודעת
29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא.
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? לא. 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכרת. O: 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? MCR. 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא ממש. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? תלוי בסיטואציה. 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? לא ממש. 37.האם את/ה יצירתית? כן. 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? כסף או גיטרה. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מוזיקה, אופנה, בשבילי זאת אומנות. 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? מעירכה, אבל לא מתחברת לזה. 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? מוזיאון השעווה? XD נמ לא. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר. 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? או מתעלמת או זורקת איזה קטילה או משהו. לא משהו רציני. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? היום. XD 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? שיניים, כל כמה חודשים. 50.מהו הגובה שלך? 168-70 משהו כזה. 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן. 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד. 10 ק'. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? יש מצב. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? לא יודעת. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? אם לטובה, יכול להיות. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? מאוד. יותר מידי אפילו. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן. 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן. 60.האם נהנת מהשאלון? כן.

נקודונת

New member
../images/Emo110.gif

1.שמך בישראל הוא: שיר (בקרוב שיר אלכסנדרה) 2.וגילך: 15 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כן (כרגע אני מוצפת בהן) 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? בקרוב (מחויבות אישית..) 5.האם התרמת אי פעם? או, כן. 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כמובן
7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? תלוי איזה. 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? פיכס, לא. זה כמו אוגרים על גלגל - מריצים אותנו בלי מטרה. 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא. 12.האם את/ה שותה? מעט מאוד. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? אמ.. לפעמים. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא. 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? תלוי מתי ועל מה. 16.באיזו כיתה את/ה? י' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כנראה שכן. אם לא בטוח אעשה שנת שירות. 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן. 19.האם את/ה תלותי/ת? תלוי מתי ובמי
20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן 21.האם את/ה תמימ/ה? כן
22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? מה?
23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? אמ.. לפעמים. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא ממש. 25.כמה מהם פגשת? שניים-שלושה. 26.האם את/ה ספונטני/ת? לפעמים 27.האם את/ה רומנטי/ת? יש לי נטיה לרומנטיות, אכן. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? תלוי איזו מחויבות 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? אוי, לא. 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן, והרבה. 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכרת.. נראה לי קורין אלאל (ממש מזמן..) 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? מושא הערצה? לא, לא ממש. 33.האם יש לך מודל לחיקוי? כל מיני. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא. 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן (צמחונות למשל) 37.האם את/ה יצירתית? כן!
38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? כבשה!
39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן
40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא
41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? תיאטרון, כמובן!
42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן. אני אוהבת מוזיקה, אומנות פלסטית, קולנוע, מחול.. הכל! 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? מאוד 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר. בערך. נו, גבעתיים. 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מתעלמת 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לפעמים 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לפני יומיים 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? לא הרבה. 50.מהו הגובה שלך? 1.67 בערך 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד, כמו כולם. נו, אני בחורה, מה לעשות. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? ממש לא. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לפעמים.. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לפעמים..
58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? תסמונת רוקדי ההורה! או תסמונת השרים ברחובות! או תסמונת אוכלי הגזר!
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן
60.האם נהנת מהשאלון? היה נחמד.

AsSaf tHe kinG

New member
וופס.. עכשיו באמת עונה

1.שמך בישראל הוא: אסף 2.וגילך: 13 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם?כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? מידי פעם 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא חס ושלום 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא 11.האם את/ה מעשנ/ת? חס וחלילה 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? כן 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? בצוות 16.באיזו כיתה את/ה? ח 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן 21.האם את/ה תמימ/ה? לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? כן 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? -_-" 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? לא יצא לי אף פעם לבדוק 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? אמ.. מזמן 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? שו
33.האם יש לך מודל לחיקוי? אמ.. לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? לא 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לא יודע.. יש הרבה 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לא! פרסיייי 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? כל דבר מוזר אני יתחבר אליו :) 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן ולא 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מתעלם ומגיב 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן :( 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? שנה שעברה 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? בעיקר בחורף 50.מהו הגובה שלך? 143 51.האם את/ה מרוצה ממנו? לא 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? כן.. גדלה לי כרס לאחרונה 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? משתדל שלא. אבל בדרך כלל לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? אני טיפש.. "תסמונת"
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא 60.האם נהנת מהשאלון? לא

SummerNightCity

New member
יאללה

3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כן 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? לא 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? לא 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? תלוי 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? חחח כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא תודה לאל 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? כןן הלוואי והיו לי
11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? כן 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? גם וגם 16.באיזו כיתה את/ה? 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? לא ממש לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לפעמים 21.האם את/ה תמימ/ה? לפעמים 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? מה זאת אומרת? אם קרה לי פעם שרציתי לקנות משהו והמחיר לא היה נראלי לא קניתי! 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת? כןןן
27.האם את/ה רומנטי/ת? לא.. לא חושבת לפחות 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? להתמודד אבל לפעמים מותר לברוח (כמו מלא להכין עבודות
) 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא חחח אבל זה כיף 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? לא כל כך 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? חחח 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? 33.האם יש לך מודל לחיקוי? 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן! 37.האם את/ה יצירתית? מקווה 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? מישהו ): 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לפעמים 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? אם יש לי מצב רוח באותו רגע 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? הא? 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? ככה 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלוי במצב רוח 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? אויש מתי זכרתי לקחת מטריה תשאלו
49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? כל כמה זמן שאני לא מרגישה טוב 50.מהו הגובה שלך? 1.65 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד אבל ממש קצת 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? די 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לעיתים רחוקות 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? זה זה שדורש לשלמות? אז לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לא הבנתי 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? יכול להיות 60.האם נהנת מהשאלון? ככה

SummerNightCity

New member
../images/Emo4.gif

רן, ג'ולי שאלה כבר פעם אחת, אני לא עיוורת, אני נמצאת הרבה יותר ממה שאתה חושב, ואם לא פתחתי עדיין סימן שיש סיבה ושיש לי את השיקולים שלי.

randu

New member
וואוו וואווווו מה הקטע!?

כולה שאלתי ובכלל לא ראיתי שהיא שאלה.. את שמה לב שתמיד שאני אומר איזה שמהו את חייבת להעיר איזו הערה או משהו כזה?! פשוט תגידי שאת תפתחי כשתרצי וזה הכל.

mikmikonet

New member
באלי גם לענות ../images/Emo9.gif

1.שמך בישראל הוא: למה בישראל?
זה שמי בכל מקום. 2.וגילך: 15.9 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? אין לי כל-כך כמו חוגים וכאלה, חוץ מפיתוח קול. הייתי רוצה חוגים אבל יש לי בכללי קצת פחד מזה. 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא ממש 5.האם התרמת אי פעם?
יאפ. היה מצחיק 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? ברור 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? נסבלים, לא משהו שאני ממש מטורפת עליו 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן! 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?
10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא במיוחד, אבל השנה יש לנו אחלה מורה, שלא כמו כל המורות הקודמות. 11.האם את/ה מעשנ/ת? חלילה! הדבר האחרון שאני אעשה (למה נדמה לי שבכל שאלון אני עונה את זה מחדש?) 12.האם את/ה שותה? לא ממש. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? תלוי אם יש לי כוח. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כנ"ל הקודם, למרות שלא נראה לי. 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? תלוי מה המשימה 16.באיזו כיתה את/ה? י'
17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? דה... כמו כולם
18.האם אפשר לסמוך עלייך? תלוי במה. בכלליות, כן. 19.האם את/ה תלותי/ת? לא ממש. קנאית כן. 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא יודעת לענות על זה, לא חושבת שיותר מדי. במידה. 21.האם את/ה תמימ/ה?
22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? יכול להיות
23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?
תלוי במה העניין שאני צריכה להתבייש בו
24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?
יאפ. 25.כמה מהם פגשת? הרבה. בעיקר מהפורומים של שירלי לילו ושיר ביטון, ונטקינגס ז"ל
כלומר, ז"ל על נטקינגס, כן? 26.האם את/ה ספונטני/ת? תלוי מה הרגע ואם אני לא אפסיד הרבה מהספונטניות שלי. אוף, די עם ה"תלוי" שלי... אני ממש תלותית. 27.האם את/ה רומנטי/ת? יאפ. לא שיצא לי להוכיח את זה
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לא יודעת. להתמודד, אני חושבת...
29.האם את/ה יודע/ת לבשל? חביתה נחשב?
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?
ברווווווור! מלך
31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? אביב גפן 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? זה די משתנה עם הזמן, כרגע אני נעולה חזק על ורד פלדמן
השחקנית המדהימה, וקרן פלס
היוצרת המוכשרת. ויש עוד המון שאני אוהבת ומעריכה. 33.האם יש לך מודל לחיקוי? משתנה עם הזמן. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?
ממש לא. 35.האם את/ה סלחנ/ית? נראלי שכן. אני סולחת, אבל אם יש משהו פוגע אני מהאלו שנוטרים, וזה רע. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? בינתיים לא קרה משהו מיוחד כזה, אבל אמ... להצטלם בעירום או משהו? סתם, לודעת!!! 37.האם את/ה יצירתית?
אין הנחתום מעיד על עיסתו... (אני אוהבת את הפתגם!) 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? הרגשה ממש ממש טובה. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? ש"ח עד 10 ש"ח, בכיתה וכאלה. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? אם יהיה עלי כסף, ועם הוא יהיה ממש ליידי. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? משחק ושירה
42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? ברור
43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? אם הם מעניינים ומאתגרים, ולא סתם תמונות על קיר ופסלים. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? בעיר קטנה *ואיכותית. ok, הו אמ איי קידינג.* 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? דה
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? בוכה. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? ^
48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לא זוכרת, מה שבטוח זה שזה היה כייף!!! 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? לא הרבה בכלל. 50.מהו הגובה שלך? 1.60 51.האם את/ה מרוצה ממנו? האמת שכן. 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא ממש. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?
הכי לא. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? מאד. למשל, אני בכלל לא מבינה את האלו שנגד מצעד הגאווה. אפילו בכיתה שלי יש בנות שמעקמות את האף בגללו, וזה לא מובן לי פשוט. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? חלילה. אלא אם כן הסלידה שלי ממעשנים כלולה בלכפות על אדם להשתנות... כלומר, אןם אני ממש חשובה לאדם הזה
נברמיינד
56.האם את/ה ביקורתי/ת? תלוי (או, כמה זמן לא כתבתי "תלוי"...) 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? הכי לא
58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? תסמונת ההזויים, בהחלט... יותר מזה אני לא יכולה לתאר את עצמי. 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? ושוב, הפתגם עם הנחתום והעיסה, וזה. 60.האם נהנת מהשאלון? הוא היה בהחלט מגוון יותר מאחרים. תודה ג'ולי!

עונה

1.שמך בישראל הוא: נחשו 2.וגילך: 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? רק חוגים 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? הייתי רוצה,אבל אין לי זמן ואיפה כרגע 5.האם התרמת אי פעם? למתרימים 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? תלוי כמה הם ארוכים,ומה מידת השמש 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? יאפ 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? בלי עין הרע 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לפעמים 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לפעמים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד 16.באיזו כיתה את/ה? 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך? לפעמים :O 19.האם את/ה תלותי/ת? לא'דעת 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא הבנתי 21.האם את/ה תמימ/ה? לפעמים 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא..פחח לו צריך להיות לא נעים שהוא נותן לי מחיר גבוה 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לפעמים 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? יאפ 25.כמה מהם פגשת? לא הרבה 26.האם את/ה ספונטני/ת? לפעמים 27.האם את/ה רומנטי/ת? לפעמים 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? פכם ככה פעם ככה 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא ממש 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? פחחח.לא זוכרת 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? :| 33.האם יש לך מודל לחיקוי? :| 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לפעמים 35.האם את/ה סלחנ/ית? בד"כ 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? לא'דעת 37.האם את/ה יצירתית? קצת 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? טיסה לחו"ל! 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לא תמיד 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא. הם משתמשים בזה לסגריות וחלקם לסמים. שקודם יפסיקו להתשמש בסיגריות ואז נדבר. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? שירה ומשחק 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? לא כ"כ 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא..תלוי של מה בעצם.. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? יאפ 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לא זוכרת.. בע"ה 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? 50.מהו הגובה שלך? 51.האם את/ה מרוצה ממנו? 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? פולניות חחח 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא'דעת 60.האם נהנת מהשאלון? לא ממש

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בא לי גם

1.שמך בישראל הוא:מונטי 2.וגילך:17 וחצי 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?כן 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 5.האם התרמת אי פעם?כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?לא 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?לא 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?אתם יודעיםכמה זמן לא הייתי שם?! 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?כבר לא,אחרי ניתוח עצבני בבטן. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?לפעמים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לפעמים 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?תלוי בצוות 16.באיזו כיתה את/ה?י"ב 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?אממ..תלוי באיזה תפקיד
18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?לפעמים 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?תלוי למי 21.האם את/ה תמימ/ה?גם 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?חחחח יכול להיות 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן 25.כמה מהם פגשת?המון 26.האם את/ה ספונטני/ת?לפעמים 27.האם את/ה רומנטי/ת?לפעמים
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?תלוי 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?לשרוף את הבית אני יודע 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?אממ..נראה לי בקוקה קולה 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?ג'ונידפ 33.האם יש לך מודל לחיקוי?ג'וני 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?כן 35.האם את/ה סלחנ/ית?כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?לעולם אל תגידי לעולם
37.האם את/ה יצירתית?גם 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?טיסה לחו"ל 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?למי שמגיע חחח 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?תלוי למי
41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?תאטרון 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?כן 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?שאלה קשה 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי זה
47.האם את/ה נפגע/ת מהר?לא אבל גם תלוי ממי 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?אתמול? 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?בזמן האחרון הרבה /: 50.מהו הגובה שלך?1.75 51.האם את/ה מרוצה ממנו?לא 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לרוב לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לפעמים 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?אה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?יש שיגידו ככה 60.האם נהנת מהשאלון?לא.

JULI4561

New member
../images/Emo73.gif

.שמך בישראל הוא: JUL
2.וגילך: בינואר 15 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? מזתומרת כמו חוגים וזה?אז כן ! 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?סוג של .. 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? בטחח הכי כיף! 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? תלוי איזה ,מתי ואיפה
8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?כן שברתי את הרגל .. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לאאא אני שוננאת רצחחח ! 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? כן 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? תלוי מתי ובמה .. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? תלוי מי הקבוצה 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד 16.באיזו כיתה את/ה? ט 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? בטח 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? לא אני שונאת להיות תלויה באחרים 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא 21.האם את/ה תמימ/ה? לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא חחחחחח 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? תלוי מי אלה 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? עד לפני כמה זמן היו לי מלא חברים מאיזה פורום ופגשתי אותם במפגש .. 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? אהה.. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?
29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא חחחח 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? של אביב גפן 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? - 33.האם יש לך מודל לחיקוי? - 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? תלוי מתי , עם אני קמה עצבנית או לפני מחזור אז כן אבל בתכלס אני דיי רגועה חחח 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? יש כמה .. 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? מתנות שוות ברור חחח 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? תלוי מי וכמה.. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? פעם היתי תורמת היום כבר לא יוצא לי חחח 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? קוביזם [?] חחח סתם זה הדבר היחיד שאני זוכרת מאומנות ... לא מתה על אומנות 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? מוזיקה למשל :] 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? תלוי איזה 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? - 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלוי למי 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? תלוי ממי 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? אתמול 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? טפו טפו טפו לא הרבה .. 50.מהו הגובה שלך? 1.50 -1.55 משהו באמצע 51.האם את/ה מרוצה ממנו? לאאאא 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד , אבל 3,2 קילו לא יותר 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? אמממ תלוי בכמה הוא שונה חחחחחח 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן פעם היתי נוראאא בצורה זוועתית היום עוד אני מוותרת לעצמי הרבה ... 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? מזתומרת? חחח 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? מאוד =] 60.האם נהנת מהשאלון? כן נחמד

למעלה