בגריל לתחילת השבוע

randu

New member
שאלה 34.../images/Emo122.gif

יש דברים שלא צריך להגיד מותק.. חחח סתם.

randu

New member
חחחחחחח ג'ול יש לי וידוי

שאמרתי לי שפרמיטיב זה זקן אני אמרתי לעצמי: "איזו סתומה מה קשור זקן?!" ואז שאלתי את דנה כדי להשוות תשובות. אז היא עושה לי: "ישן,עתיק כזה..." ואנ כזה: פשש וואלה חכמות הילדות..{טמבל| סליחה שפקפקתי בחוכמתך ג'ול.

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

.שמך בישראל הוא:אילנה:\\
2.וגילך:15
3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?לקחתי כבר:)
4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא
5.האם התרמת אי פעם?לא שזכור לי
6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?כן
7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?אין יל בעיה איתם
8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?לא רעדו, כאבו
9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא
10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?לא
11.האם את/ה מעשנ/ת?לאא
12.האם את/ה שותה?לא
13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?לא
14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?השאלה הזו היתה הרגע לא?
15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?לא יודעת
16.באיזו כיתה את/ה?י'
17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?לא
18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן
19.האם את/ה תלותי/ת?לא יודעת
20.האם את/ה נקשר/ת מהר?ניראה לי שכן..
21.האם את/ה תמימ/ה?נידמה לי חח
22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לא הבנתי..אז אני יגיד שלא
23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?תלוי
24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?לא
25.כמה מהם פגשת?
26.האם את/ה ספונטני/ת?לא יודעת אולי
27.האם את/ה רומנטי/ת?לא
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?אני חושבת שלהתמודד
29.האם את/ה יודע/ת לבשל?לא
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?נדיר
31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?מופע מחול..גוד נייט אמדאוסD::
32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?לא
33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא
34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?לא
35.האם את/ה סלחנ/ית?כן
36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן
37.האם את/ה יצירתית?מקווה
38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?כלום
39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?אין עליי כסף אז לא
40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?אני אביא לו את מה שהוא צריך נגיד לחם או מים ולא כסף, כי הוא ילך לקנות עם הכסף סגריות\בירה\סמים דברים הוא לא צריך
41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?מחול
42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?בטח
43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?אף פעם לא הייתי
44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר
45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?לא חח..עכשיו אנשים יעופו עליי
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי
47.האם את/ה נפגע/ת מהר?פעם הייתי נפגעת ממש בקלות היום לא
48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?אין גשם באילת
49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?שנתיים?
50.מהו הגובה שלך?1.63/1.64
51.האם את/ה מרוצה ממנו?כן ..שיהיה
52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?הייתי רוצה לרדת כי עליתי שתי קילוגרם ביומיים האחרונים
53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא ניראה לי
54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן
55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?ממש לא
56.האם את/ה ביקורתי/ת?לא
57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כן ניראה לי
58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?טמטום
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?לא
60.האם נהנת מהשאלון?לא

../images/Emo3.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

1.שמך בישראל הוא:ירדן 2.וגילך:14 בקרוב 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כן
4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא
5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן
גם של ביה"ס וגם של הצופים
7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? אממממ תלוי מה האורך שלהם ועד כמה הם מאתגרים 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא[כאילו יצא לי פה ושם אבל בדוגרי-לא] 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לפעמים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? צוות 16.באיזו כיתה את/ה? ח' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? יש לי ברירה? 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?לא 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?כן 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן 25.כמה מהם פגשת?2 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת?כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?מתמודדת...אבל יש גם בריחות לפעמים 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? בהחלט 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? אמממ לפני כמה ימים של שי גבסו... 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי זה..)? יש אנשים שאני מעריצה...נגיד מירי מסיקה,עפר שכטר,מיה דגן,עברי לידר,אביב גפן,קרן פלס ועוד... 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? אמממ כן 35.האם את/ה סלחנ/ית? לא ממש 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?לא..היו לי אבל עברתי עליהם 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לא יודעת...לא עקרוני 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?כן...רוב הפעם אני מלווה 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? תלוי...אם זה מישהו זקן-אז כן...אם זה מישהו צעיר אז לא...כי באותו זמן הוא יכול ללכת למצוא עבודה או משהו. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? תיאטרון. 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?אממממ כן... 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר.[חיפההההההההההההההההה
] 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן...לפעמים. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן.מאוד. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?בפעם האחרונה שהיה גשם 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?פעם ב-100 שנה בערך 50.מהו הגובה שלך?1.62 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?קצת 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? שו? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? אממממממ אולי 60.האם נהנת מהשאלון? בערך.סתם.כן.

IkMfNiY

New member
יש לי חשק.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1.שמך בישראל הוא: יעל 2.וגילך: 18 וחצי ויותר 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? אני לא לומדת בבית ספר... 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? אני עושה שנת שירות, אז כן. 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? נהגתי... 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כן/לא 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא אהבתי אותם במיוחד... 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? כן 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? כן 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? בצוות 16.באיזו כיתה את/ה? אף כיתה 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? לא כ"כ 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? קצת 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא 21.האם את/ה תמימ/ה? כן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא, בעצם אולי כן 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? כן 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? כן 25.כמה מהם פגשת? הרבה מהם 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? מנסה להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? של נעם רותם בפסטיבל הפסנתר 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? כן 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן 37.האם את/ה יצירתית? לא, קצת P: 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? הופעה. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לפעמים לא 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מוזיקה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? כן 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מנסה להתעלם 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לא זוכרת... 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? לא יוצא לי לבקר הרבה 50.מהו הגובה שלך? אני לא גבוהה 51.האם את/ה מרוצה ממנו? לא 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? כן 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? מנסה שלא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? תלוי במה 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לא יודעת P: 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן 60.האם נהנת מהשאלון? כן יעל

למעלה