../images/Emo3.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif
1.שמך בישראל הוא:ירדן 2.וגילך:14 בקרוב 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כן
4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא
5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן
גם של ביה"ס וגם של הצופים
7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? אממממ תלוי מה האורך שלהם ועד כמה הם מאתגרים 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא[כאילו יצא לי פה ושם אבל בדוגרי-לא] 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לפעמים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? צוות 16.באיזו כיתה את/ה? ח' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? יש לי ברירה? 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?לא 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?כן 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן 25.כמה מהם פגשת?2 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת?כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?מתמודדת...אבל יש גם בריחות לפעמים 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? בהחלט 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? אמממ לפני כמה ימים של שי גבסו... 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי זה..)? יש אנשים שאני מעריצה...נגיד מירי מסיקה,עפר שכטר,מיה דגן,עברי לידר,אביב גפן,קרן פלס ועוד... 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? אמממ כן 35.האם את/ה סלחנ/ית? לא ממש 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?לא..היו לי אבל עברתי עליהם 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לא יודעת...לא עקרוני 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?כן...רוב הפעם אני מלווה 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? תלוי...אם זה מישהו זקן-אז כן...אם זה מישהו צעיר אז לא...כי באותו זמן הוא יכול ללכת למצוא עבודה או משהו. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? תיאטרון. 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?אממממ כן... 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר.[חיפההההההההההההההההה
] 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן...לפעמים. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן.מאוד. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?בפעם האחרונה שהיה גשם 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?פעם ב-100 שנה בערך 50.מהו הגובה שלך?1.62 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?קצת 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? שו? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? אממממממ אולי 60.האם נהנת מהשאלון? בערך.סתם.כן.