שלחתי.. שמעתי על התחרות, מה זה בדיוק?
S Sheygets16 New member 20/2/05 #27 למה שמישהו יחזיר דיסקים? אצלנו לפני חודש גנבו בביצפר דיסקמן יחד עם איזה 50 דיסקים, מתסכל.
נ ניו יורק רפיח New member 21/2/05 #32 כי זה נפל באוטובוס ביום שישי ולא נוסעים הרבה אז חשבתי שהנהג מצא ונן לאבדות
S Sheygets16 New member 21/2/05 #34 אחח אוטובוסים אם היו נותנים לי שקל על כמה פעם שאיבדתי משהו באוטובוס הייתי יכולה לקנות את כל הדברים שיאבדתי בחזרה :]
אחח אוטובוסים אם היו נותנים לי שקל על כמה פעם שאיבדתי משהו באוטובוס הייתי יכולה לקנות את כל הדברים שיאבדתי בחזרה :]
א אבוד טיפ טיפ New member 22/2/05 #37 ../images/Emo71.gifרק אם כל דבר שאיבדת באוטובוסים שווה שקל כל אחד... כי אם כל פעם שאת מאבדת משהו, את מקבלת שקל, ואז את יכולה לקנות אותו חזרה זה אומר שהוא עלה גג שקל
../images/Emo71.gifרק אם כל דבר שאיבדת באוטובוסים שווה שקל כל אחד... כי אם כל פעם שאת מאבדת משהו, את מקבלת שקל, ואז את יכולה לקנות אותו חזרה זה אומר שהוא עלה גג שקל
S Sheygets16 New member 22/2/05 #38 ../images/Emo6.gif האמת ששמתי לב לזה בדיוק שנייה אחרי ששלחתי את ההודעה אבל העיקר הכוונה
ת תות15 New member 20/2/05 #28 ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gifכנסו לצ'אט!../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif
D Dj SuNsHiNe New member 21/2/05 #30 ../images/Emo42.gif אנשים חזרתי אליכם הישר מבית החולים... אחרי יומיים של אישפוז אני שוב כאן! =) התגעגעתי
../images/Emo42.gif אנשים חזרתי אליכם הישר מבית החולים... אחרי יומיים של אישפוז אני שוב כאן! =) התגעגעתי
D Dj SuNsHiNe New member 22/2/05 #39 ../images/Emo42.gif אושפזתי בגלל חשש לדלקת בתוספתן אבל מצאו שיש לי משו אחר אבל זה בסדר, אמרו לי כמה ימי מנוחה בבית ואני ארגיש יותר טוב. =) תודה לכולם על הדאגה!
../images/Emo42.gif אושפזתי בגלל חשש לדלקת בתוספתן אבל מצאו שיש לי משו אחר אבל זה בסדר, אמרו לי כמה ימי מנוחה בבית ואני ארגיש יותר טוב. =) תודה לכולם על הדאגה!
נ ניו יורק רפיח New member 21/2/05 #33 הדיסק החד של עיברי לידר כל כך טובבבבבבבבב הוא מומלץ, למרות שכולו אקוסטי....
ר רק אור הירח New member 21/2/05 #36 ../images/Emo45.gif אבל ממש ממש לא כולו אקוסטי מטייל אוסטרלי? פלרמו? ניסים? כשאתה לבד? בקיצור לא אקוסטי
../images/Emo45.gif אבל ממש ממש לא כולו אקוסטי מטייל אוסטרלי? פלרמו? ניסים? כשאתה לבד? בקיצור לא אקוסטי
נ ניו יורק רפיח New member 22/2/05 #42 למה אם אתה שם לב הוא הכל אקוסטי התופים נותנים קצת אפקט של דיסטורשיין, וחשמלית.....אבל הרוב זה כינורות, פסנטר גיטרה אקוסטית וכו'
למה אם אתה שם לב הוא הכל אקוסטי התופים נותנים קצת אפקט של דיסטורשיין, וחשמלית.....אבל הרוב זה כינורות, פסנטר גיטרה אקוסטית וכו'
נ ניו יורק רפיח New member 22/2/05 #45 טעות שלי יש כמה שירים עם חשמלית....פשוט לא שמתי לב קודם לכן....צדקת....אבל יש מלא אקוסטים...