שבת שלום לכולם..!
T TheBlackFairy New member 1/8/05 #36 ../images/Emo32.gif בגריל../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום, שרשרו לכאן .
../images/Emo32.gif בגריל../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום, שרשרו לכאן .
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/8/05 #46 -בעזרתך אבא- מהההההההההההה?????....!!!!!..... אפילו לא אמר לי???? בבון שכמותו...
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/8/05 #49 -בעזרתך אבא- חחח... הוא ניסה להתקשר?? אין לי מושג איפה שמתי ת'פלאפון שלי!!!
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/8/05 #51 -בעזרתך אבא- חחח... מי שמדבר על חוסר אחריות!! איך אני יתקשר??? החלפתי מספר ואני לא זוכרת אותו!!
מ מטוס סילון New member 1/8/05 #52 וואיי... כמה שאת מוזרה.... מה זאת אומרת לא זוכרת ת'מספר???? חכי רגע, אני יתקשר אליך, תעשי סיבוב בבית ותחפשי אותו.. (בטח יקח שעות לחפש אותו בכל הבית שלך)
וואיי... כמה שאת מוזרה.... מה זאת אומרת לא זוכרת ת'מספר???? חכי רגע, אני יתקשר אליך, תעשי סיבוב בבית ותחפשי אותו.. (בטח יקח שעות לחפש אותו בכל הבית שלך)
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/8/05 #53 -בעזרתך אבא- חחח... תודה רבה! מצאתי אותו.......... וואיי.... 13 הודעות חדשות! 61 שיחות שלא נענו! וכל זה בשבוע!!!!!!!!!!! (ואתה בטח יודע מי שלח והתקשר! )
-בעזרתך אבא- חחח... תודה רבה! מצאתי אותו.......... וואיי.... 13 הודעות חדשות! 61 שיחות שלא נענו! וכל זה בשבוע!!!!!!!!!!! (ואתה בטח יודע מי שלח והתקשר! )
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/8/05 #54 אמממ.... תני לי לנחש!! הודעות: 1-מאור 3-ירון! 2-אופיר! 5-תמיר! 2-החתן המיועד (לא זוכרת איך קוראים לו!!) שיחות: 9-אני בכבודי ובעצמי! וכל השאר מתמיר, מאור, גל, ירון, אופיר, החתן המיועד, זיו, אדיר,אבשלום וכל שאר המדרשיסטים!!
אמממ.... תני לי לנחש!! הודעות: 1-מאור 3-ירון! 2-אופיר! 5-תמיר! 2-החתן המיועד (לא זוכרת איך קוראים לו!!) שיחות: 9-אני בכבודי ובעצמי! וכל השאר מתמיר, מאור, גל, ירון, אופיר, החתן המיועד, זיו, אדיר,אבשלום וכל שאר המדרשיסטים!!
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/8/05 #55 -בעזרתך אבא- איזה זבל!!! נכנסת לניק שלי!!!!!!!!!!!!! איך בדיוק אתה יודע ת'סיסמא???
מ מטוס סילון New member 1/8/05 #56 שיט!!!!!!!!!!!!!!! יודע, יודע.... אל תשאלי איך..... מה תעשי לי עכשיו????? את בקושי מזיזה ת'יד... (מה עם היד שלך???)
שיט!!!!!!!!!!!!!!! יודע, יודע.... אל תשאלי איך..... מה תעשי לי עכשיו????? את בקושי מזיזה ת'יד... (מה עם היד שלך???)
י ירדנוש היחידה 2 New member 1/8/05 #57 -בעזרתך אבא- חחח... אל תדאג! גם אם הייתי יכולה להזיז אותה לא הייתי מתעסקת איתך, י'בבון!! מה עם היד? טו שאתה נזכר לשאול אחרי שהרסת לי אותה!! היא אותו דבר! אתה פשוט לא בנאדם! י'חיה!!
-בעזרתך אבא- חחח... אל תדאג! גם אם הייתי יכולה להזיז אותה לא הייתי מתעסקת איתך, י'בבון!! מה עם היד? טו שאתה נזכר לשאול אחרי שהרסת לי אותה!! היא אותו דבר! אתה פשוט לא בנאדם! י'חיה!!
ה הדרושקה 22 New member 3/8/05 #58 תסתכלו... זאת מלכת היופי של השומרון. היא הוצבה בצומת הרחובות ארלוזורוב ודרך נמיר כדי לדגמן את ההתנתקות !!!
תסתכלו... זאת מלכת היופי של השומרון. היא הוצבה בצומת הרחובות ארלוזורוב ודרך נמיר כדי לדגמן את ההתנתקות !!!
ה הדרושקה 22 New member 3/8/05 #59 תסתכלו... זאת מלכת היופי של השומרון. היא הוצבה בצומת הרחובות ארלוזורוב ודרך נמיר כדי לדגמן את ההתנתקות !!!
תסתכלו... זאת מלכת היופי של השומרון. היא הוצבה בצומת הרחובות ארלוזורוב ודרך נמיר כדי לדגמן את ההתנתקות !!!