בגריל

טומי אלתגר ב-../images/Emo43.gif אנשים

טומי אלתגר מגיע ל-
!
הבחור הברזילאי שכבש את בנות ישראל והצליח לשרוד עד לגמר עם משחק כן ואמיתי, יגיע בשעה 17:00 לפורום הישרדות - אוהדים נגד שורדים ויענה לכל מה שתרצו לשאול אותו. העלו את שאלותיכם אליו כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1935&MessageId=142645038
לטפל בילד קצת אחרת רויטל לב ארי, המתמחה ברפואה סינית לתינוקות וילדים, תשיב לשאלות בנושא טיפול בתינוקות וילדים בגילאי 0-4. האירוח יחל בשעה 20:00 בפורום רפואה סינית. אל תפספסו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2183&MessageId=142555305
הבייבי ליטף את החתול ותפסתם את זה במצלמה? הראו לנו את התמונה ותקבלו עבורה פרס! חלקו איתנו בפורום הורים לתינוקות תמונה של ילדיכם המצולם יחד עם בעל חיים ואולי תזכו בבובות מעודדות זחילה, מתנת חברת Fun Toys: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=142638247
לאיזה כוכב פופ הכי מגיעה תכנית משלו? ספרו לנו מה דעתכם על זה בפורום פופ ואולי נצ'פר אתכם במארז ה-DVD של התכנית "האחים ג'ונאס - העונה הראשונה": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2199&MessageId=142644766

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo32.gif בגריל ../images/Emo69.gif

למי אין כוח ללמוד לביולוגיה? לי אין כוח ללמוד לביולוגיה!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמתי יש לך?

שיהיה בהצלחהD: אני צריכה להתחיל ללמוד לסוציו' אבל אין לי כוח;; טוב נתחיל... אהה... היום.
[זה מה שאמרתי מאז יום ראשון חחח] אגב, דרום קוריאה עלתה לשמינית הגמר! D: איך אני גאה בהם
היה משחק ממש מותח נגד ניגריה
למרות שהניגרים היו קצת סתומים, הם בקלות היו יכולים לנצח חח אבל בסוף הם סיימו בתיקו~ מה שהעלה את קוריאה לשמינית הגמר אז אני שמחה.

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה לשתיכן :) וגם לך בהצלחה!

הבגרויות מחר T__T שלוש בגרויות מעצבנות. וראיתי! הם באמת חמודים, הקוריאנים *-*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאווווווו, המון המון המון בהצלחה!

את תצליחי, אל תדאגיD: אחרי שחשבת שהלך לך חרא במתכונות וקיבלת ציונים מעולים, קטן עלייך
ו- נכון?!
גאד יש לי קראש רציני על השוער שלהם;_; אני כל הזמן שוכחת אבל את השם שלו. הוא כזה חמודי;;

חח זהו, את בעד דרום קוריאה עד הסוף? ../images/Emo223.gif

ומה עם ההפסד המביש של צפון קוריאה נגד פורטוגל?
מסכנים. בכל מקרה, דרום קוריאה אחלה קבוצה דווקא. שיהיה להם בהצלחה, ליבי, בכל מקרה, שמור לגרמניה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהייתי בעדם מההתחלה חח~

ולא ראיתי את המשחק של צפון קוריאה, הם לא ממש מעניינים אותי... D: [נו כי אלו שתי ארצות נפרדות, אני אוהבת את דרום קוריאה לא את צפון קוריאה, הם מלחיצים שכאלה~] וכזה... ברור שאני רוצה שהם ינצחו אבל אם גרמניה ינצחו ברור שאני אשמח3> האמת שממש לא אכפת לי מכל המונדיאל, זו פעם ראשונה בחיים שלי שאני רואה משחקים ומתעניינת וזהO: ככה שזה באמת לא מפריע לי מי ינצח חחח אני רק רואה את זה מדי פעם כשיש משהו שמעניין אותי [בעיקר דרום קוריאה ויפן, אני רוצה אבל לראות משחקים של גרמניה וברזיל כי הן אמורות להיות מעולות ועוד לא יצא לי~] ואני מניחה שבהמשך אני אמשיך לעקוב עד הסוףD:

אה חח ../images/Emo223.gif

אני האמת תמיד אהבתי כדורגל, גם לראות וגם לשחק.. כשהייתי קטנה הייתי משחקת מלא עם אחים שלי ודודים שלי, וגם הלכתי למשחקים של נתניה. <: אבל זו פעם ראשונה שאני רואה מונדיאל וממש עוקבת, וזה כיף לא נורמלי, ים של משחקים, ועוד חוץ. *-*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני בעיקרון לא אוהבת כדורגל...

לשחק בכלל לא, אבל זה כי אני שונאת כל סוג של ספורט
ולראות... טוב, אף פעם לא ניסיתי כי חשבתי שזה פחות או יותר לראות חבורה של אנשים רצים אחרי כדור. וזה בעצם מה שזה
אבל המונדיאל כן נחמד, כי הנבחרות משחקות טוב וזה לא סתם משחק של חבורה של אנשים טיפשים שלא יודעים לשחק כמו שחשבתי שזהO: ו... לא יודעת זה בעיקר לבהות באנשים יפים רצים ומזיעים. D;

חח כנראה עד עכשיו ראית רק ישראלי ../images/Emo223.gif

כמוני, ולא ידעת מה זה כדורגל.
בכל אופן, ראית אתמול יפן? היה מעולה... למרות שהייתי בעד דנמרק והם יצאו.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא יצא לי...

בדיוק חזרתי משיעור יפנית חח לא ידעתי שהם שיחקוO: אז יפן גם עלו לשמינית גמר? O:

NotFamous

New member
איכ נתניה מה נתניה?!

אם שחור צהוב - בית"ר עד המוות!!! [רואים שניב משפיע עלי]

ששששש, נתניה אלופים. ../images/Emo223.gif

אבל האמת שאין לי בעיה עם בית''ר.
הרוש
[את רואה שיש לי חולשה לשוערים? זה לא בסדר!] ברק
חוצמזה שהייתי קטנה.

NotFamous

New member
תפוזבל ../images/Emo122.gif

בית"ר זה פאקינג ימניים קיצוניים. אני בעיקרון מעודדת מכבי חיפה. הבעיה היא..שהחבר הכי טוב שלי [לא חבר שלי, אלא ידיד ממש ממש טוב שלי שהוא מעל ליגה של ידיד חח] מעודד בית"ר ובני השרון בכדורסל באופן מאוד נלהב אפשר לומר
אז זה משפיע עלי XD

חחח מה את רוצה ממני? ../images/Emo223.gif

אין לי בכלל קבוצה מועדפת
2 אחים שלי אוהדים נתניה, אחי השלישי אוהד חיפה. לי לא כלכך אכפת.
כרגע אני בכלל עם ספרד/גרמניה/ארגנטינה. רק חוץ.

למעלה