בגריל

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתגידו, שאלה~

מישהו פה בכלל קורא או טורח לנסות לשמוע את כל הלהקות שאני ממליצה עליהן? O: כי הכרתי מלא חדשות שאני רוצה להמליץ עליהן אבל אם אפחד לא קורא אין טעם;; [פשוט כואב לי לא לחלוק איתכם לפחות את סי אנ בלו כי הם באמת מדהימים;; אבל אם אפחד לא קורא זה יהיה פוינטלס~] אז... רק תגידו לי אם כן או לא, אני לא אעלב אומשו חח אני יודעת שאני שומעת מוזיקה ממש שונה ממה שאתן רגילות אליו וזה בסדר שאתן לא אוהבות LOL אני רק רוצה לדעתO:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הסגנון שונה ואני פחות מתחברת,

ולרוב את כותבת הרבה ואני לעיתים מאבדת אותך

אני קוראת מדי פעם אבל לא באמת שומעת ../images/Emo223.gif

או מתעמקת במקרה שאני שומעת... אין לי בעיה עם שירי ביפנית/קוריאני, אבל באמת שאני לא בסגנון הזה עכשיו... יש לי ימים שאני מוכנה לנסות לשמוע סגנונות אחרים, כשזה יגיע אני אגיד לך
[כאילו, במאת, יש לי התקפים] אבל סופר ג'וניור היו היחידים שבאמת שמעתי כשהמלצת והם ממש אחלה. לא שאני שומעת אותם בזמני הפנוי, אבל כן.. XD ואני בכלל באוירת שנות ה80.

אה ודרך אגב, עטר, ../images/Emo223.gif

את יכולה כמוני מדי פעם לשים קישור לשיר כשאת רושמת מה את שומעת, ומי שירצה ייכנס ומי שלא לא. כי גם אני כמו קארין מאבדת אותך באמצע הדרך כשאת חופרת על הלהקות במילים לא מובנות ובשמות שקשה לי להבין איך לבטא
אבל שוב, מדי פעם יש לי רגעים שאני מתעניינת ומתחילה לשמוע או שאין לי מה לשמוע ואני שמה משהו אחר ברקע ואז אם זה מוצא חן בעיניי- אז סבבה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה חח אוקי תודה לשתיכן^^

פשוט אפחד לא הגיב אז חשבתי שאפחד גם לא שומע... וזה בסדר אם אתן לא אוהבות רק רציתי לדעתD: אז תודה^^ ו... רק שאני אדע- איפה בדיוק אתן הולכות לאיבוד? חחח לא יודעת אני פשוט כבר כל כך רגילה אליהם שאני יודעת בדיוק מה אני אומרת, אבל יכול להיות שמבחוץ זה באמת מבלבל למרות שאני משתדלת;; אז... מה בדיוק מבלבל אתכן? שאני אדעXD

אותי מבלבל השמות שלהם ../images/Emo223.gif

במיוחד כשזו להקה של 13 אנשים ואת מפרטת על כל שם
אני רק זוכרת שקראתי היצ'ול, וזהו, איבדתי את ההכרה לאחר מכן.XD סתם, לא נגזים, אבל העניין הוא שאם את ממליצה, את לא חייבת, למרות שאני מניחה שאת מרגישה צורך, לפרט יותר מדי על הלהקות ועל כל אחד מחברי הלהקה. מספיק שתשימי שיר, תמליצי עליו, ואנחנו כבר נשמע. או אני לפחות.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה חחח אוקי... פשוט,

כשלי ממליצים על להקה אבל לא מפרטים לי עליה זה די מחרפן אותי כי אז אני צריכה להתחיל לחפש הכל לבד
אז כשאני ממליצה אני מפרטת כמה שיותר כדי לעשות לכם כבר את העבודה חח כאילו שלא תצטרכו אחר כך ללכת לחפש כמה קליפים יצאו להם [שנים, שניייייים לוקח לי למצוא את כל הקליפים של להקות שאני אוהבת
] או כמה הם בלהקה או פרטים רנדומאלים שככל הנראה מעניינים רק אותי אבל משום מה אני יוצאת מנקודת הנחה שזה מעניין את כולם
אז... אני אבין מזה שזה לא מעניין אתכם?XD כאילו אם אני אעשה המלצה בלי לפרט בכלל על הלהקה אלא רק לשים קישורים לקליפים שלהם, אתם תנסו לפחות לשמוע את זה? [ואז להחליט שזה שונה ממה שאתן רגילות אליו ואתן לא אוהבות את זה כמו שאני אניח שיקרה בכל מקרה
]

כתבתי שאני לפחות כן אשמע. ../images/Emo223.gif

אם אני אוהב את השיר- אני אשאל לפרטים על הלהקה או אחפש לבדי מידע. אבל זו רק אני. שורה תחתונה- תמליצי ותחפרי כמה שבא לך, זה לא מפריע לאף אחד, ממילא הפורום ריקXD השאלה מי ויקרא ומי לא זה אני לא יכולה לענות. אבל זה אף פעם לא רע המלצות.

Hadar way

New member
קראתי מה שכתבת (חלק מהדברים)

אני פשוט למתחברת לסגנון שלהם זו לא סוג המוזיקה שאני שומעת ונהנית לשמוע. אבל תמיד טוב לקרוא המלצות אולי אני כן אמצא משהו שמוצא חן בעיניי אז תכלס אם תכתבי עוד משהו אני אקרא אבל לא בטוח אשמע

NoAmItA ChAn

New member
אני בד"כ מסתכלת

לרוב עד החצי של הסרטון, אבל באמת שאני רואה. פשוט, בזמן האחרון לא ממש יצא לי
.. אבל.. הממ.. כן :)

כרטיסים לזאפה ב-../images/Emo43.gif אנשים

בין השעות 15:00-17:00 יתארחו עו"ד שמואל יקירביץ' וד"ר אבי רובינשטיין בפורום חוק ומשפט ויענו על שאלות בנושא רשלנות רפואית. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=142682657
דר' ירון זפרן - סופר ומרצה בעל שם עולמי בתחום התקשור, יגיע בשעה 17:00 לפורום תקשור וריפוי עם ישויות אור וישיב לכל שאלותיכם בנושא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1779&MessageId=142674394
דוויזל זאפה יופיע בארץ! רוצים כרטיס? גיטריסט העל ובנו של אחד המוסיקאים הגדולים של המאה ה-20 יופיע בארץ בהופעה החיה הרשמית הראשונה של המוסיקה של פרנק זאפה. אנו מחלקים כרטיסים זוגיים למאורע המרגש ומזמינים אתכם להשיב על חידון בנושא זאפה (האב והבן) בפורום אגדות רוק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=552&MessageId=142713827

Rose131

New member
המכינה נגמרה.

נראה שאלו היו 10 החודשים הכי משמעותיים בחיים שלי עד עכשיו. מתגייסת ב21.7. כל-כך קרוב..

NotFamous

New member
תקשיבו...אני אוהבת את הלהקה הזאת. ../images/Emo23.gif

אחרי מעל חצי שנה שפשוט לא שמעתי אותם...אין. היום סתם דיברתי עליהם עם חברה שלי..ואני פשוט אוהבת אותם. ואין ספק, שפיימוס הוא השיר הכי טוב שאיי פעם יצא בעולם הזה.

למעלה