בדבש - לכבוד החג

אורןב2

New member
שידור חוזר

הנס קפה כל יום ב2 וחצי ביום שישי ( כמו זהו -זה זוכרת?) טוב המים רתחו אז מה לעשות כמה סוכר או סוכרזית או בלי ??? חלב קצת ? או קצת הרבה? מחכה לתשובתך .....

sigal38

New member
אורן יקירי

בלי סוכר בבקשה הרבה חלב......אם אפשר חם אתה יודע חורף עכשיו וקר יש עוגה?במידה ולא קפוץ לסופר

אורןב2

New member
עוגה...

עוד עוגה ואני מתפוצץ חזרתי מיוון ביום שישי כמות העוגות שאכלתי יכולה להספיק לחג חנוכה אבל הכיף... שממש לא רואים עלי ... בלי סוכר??? נס בבוקר בלי סוכר? או קיי שיהיה

אורןב2

New member
אז זהו

רק ביוון הבנתי שאין כמוך וחזרתי תוך 3 לילות מודה טעיתי האם תסלחי ????

sigal38

New member
מתי נוסעים?

לאן?ולכמה זמן? רק ככה ארשה לעצמי לסלוח לך

אורןב2

New member
יקירתי

יקירתי אני לא קונה עוגות בסופר חינכו אותי להשקיע אז התחיל לאפות עד חנוכה יהיה לך עוגה מ ד ה י מ ה!!!!

sigal38

New member
ישששששששששש

היגעתי וגם מצאתי? מה עוד אתה יודע להכין? מצאתי את הנסיך............?

אורןב2

New member
יום חמישי אני ...

יום חמישי אני טס לטורקיה אבל יום ראשון מבחינתי סגרנו יש לך רב? הטבעת עליי......חחחחחח

sigal38

New member
באתי באתי

עכשיו שמצאתי חתן???????? אין מצב שברחתי שלך לעולםםםםםםםםםםםםם

advak

New member
בוקר נפלא לכולם :=)

מכיוון שאין לי עדיין מצלמה דיגיטלית, אני אתאר לכם את הנוף היפיפה שמקבל אותי כל בוקר, ובמיוחד בבוקר שכזה- הרי הלבנון במרחק, מצפון אליי, גבוהים, תמירים וכלכך מרשימים. קרוב אליי אני רואה הרבה ירוק (זה בגלל הברוש, שנמצא ממש על החלון שלי...). עמק החולה מתחתיי, ובשעה כזו הוא כלכך יפה, מרשים ובמלא צבעיו. רכס הרי נפתלי, גם נותן לי קצת טעימה, ונותן לי להתרשם מהירוק, שלעולם לא מפסיק, עליו. אז כמו שאתם מבינים- יש הרבה סיבות לחייך עם כל הנוף הזה... שיהיה יום נהדר לכולם!

אורןב2

New member
בוקר נפלא

את רואה את הרי הלבנון ואני את הכביש הראשי זה פייר??? את רואה ירוק ואני אפור אבל... שיהיה לך רק טוב תהני תשלחי תמונה ותחייכי !!!! שיהיה לך בוקר מק סים!!

למעלה