בהצלחה... לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה (אני לא היחידה, נכון? )
A aniviel New member 3/6/04 #1 ../images/Emo32.gif בהצלחה... לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה (אני לא היחידה, נכון? )
A adva g New member 3/6/04 #5 היה מעצבן ../images/Emo4.gif נראה לי אני ינסה שוב במועד ב'..... ומזה כל המספרי שאלונים האלה? לפי מה זה הולך?
היה מעצבן ../images/Emo4.gif נראה לי אני ינסה שוב במועד ב'..... ומזה כל המספרי שאלונים האלה? לפי מה זה הולך?
A aniviel New member 3/6/04 #6 אני עשיתי יחידה אחת מתוך 4... מה שנשאר (עשיתי את ה3 בתחילת השנה) והיה ממממש קל
M maglor New member 5/6/04 #22 אגב התשובות לשאלות 13 ו14 13)א) 1 ו2 ב) 1 ו1/3 14)1.135 למרות שאם לא יצא לכם חמש זה לא נורא, סך הכל ספרה שלישית אחרי הנקודה.
אגב התשובות לשאלות 13 ו14 13)א) 1 ו2 ב) 1 ו1/3 14)1.135 למרות שאם לא יצא לכם חמש זה לא נורא, סך הכל ספרה שלישית אחרי הנקודה.
F Fozzie New member 3/6/04 #8 ../images/Emo80.gifמה שאני לא מבינה זה מה זה כל השאלונים האלה? אני עשיתי בגרות, תודה לאל סיימתי עם מתמטיקה, אבל אני עשיתי את הכתנית הישנה.. בלי כל השאלונים האלה והפרקים.. מה נסגר?!?!
../images/Emo80.gifמה שאני לא מבינה זה מה זה כל השאלונים האלה? אני עשיתי בגרות, תודה לאל סיימתי עם מתמטיקה, אבל אני עשיתי את הכתנית הישנה.. בלי כל השאלונים האלה והפרקים.. מה נסגר?!?!
N Nimst New member 3/6/04 #10 גם אני עשיתי תוכנית ישנה התוכנית החדשה עם השאלונים לא נשמעת לי משהו. רק מבאס שעכשיו לא נוכל לעשות מועד חורף אם נרצה לתקן..
גם אני עשיתי תוכנית ישנה התוכנית החדשה עם השאלונים לא נשמעת לי משהו. רק מבאס שעכשיו לא נוכל לעשות מועד חורף אם נרצה לתקן..
A aniviel New member 3/6/04 #11 יש מועד ב' עוד חודש חח ידוע למישהו עם המועד ב' זה גם עם אותו הציון הגשה או שאין ציון הגשה? כי אם אין אז אני ניגשת (הגישו אותי על הרבה יותר נמוך ממה שאני אקבל חח)
יש מועד ב' עוד חודש חח ידוע למישהו עם המועד ב' זה גם עם אותו הציון הגשה או שאין ציון הגשה? כי אם אין אז אני ניגשת (הגישו אותי על הרבה יותר נמוך ממה שאני אקבל חח)
C ChipiM New member 4/6/04 #14 חחח בגלל הבגרויות לא למדתי ../images/Emo140.gif אצלנו הבצפר מארח את מי שעושה בגרות, (אני בט' אנלא עושה) אז לא למדנו היום!
חחח בגלל הבגרויות לא למדתי ../images/Emo140.gif אצלנו הבצפר מארח את מי שעושה בגרות, (אני בט' אנלא עושה) אז לא למדנו היום!
° °•טשי•° New member 4/6/04 #15 אנחנו לא לומדים כבר 800 שנה. יש לנו חזרות למסיבת סיום ואני לא מופיע, אז אני לא באה לביצפר. חוץ מהיום כי ירמי קפלן בא להופיע בביצפר שלי!!! וואווו ירמי אני לא מאמינה שהוא מחמם את הלהקה של חברים שלי ו... אהבתי את הציטוט של בורומיר בחתימה שלך
אנחנו לא לומדים כבר 800 שנה. יש לנו חזרות למסיבת סיום ואני לא מופיע, אז אני לא באה לביצפר. חוץ מהיום כי ירמי קפלן בא להופיע בביצפר שלי!!! וואווו ירמי אני לא מאמינה שהוא מחמם את הלהקה של חברים שלי ו... אהבתי את הציטוט של בורומיר בחתימה שלך
° °•טשי•° New member 4/6/04 #16 ואווו חזרתי! היה ענק!! הוא בנאדם סטלן!!! הוא יודע איך להופיע. הוא מזה נחמד. ישבנו דיברנו איתו.
A adva g New member 4/6/04 #17 ווווווואי איזה כיף לך!!!!!! ההופעה היחידה שראיתי של ירמי הייתה שהייתי ברוק העצמאות שנה שעברה, והייתה באמת אחלה הופעה!!
ווווווואי איזה כיף לך!!!!!! ההופעה היחידה שראיתי של ירמי הייתה שהייתי ברוק העצמאות שנה שעברה, והייתה באמת אחלה הופעה!!