הוא אחלה, ירמי
C ChipiM New member 6/6/04 #32 ../images/Emo6.gif הרבה זמן לא נכנסתי... וגם הצלנו נזכרו להתחיל תחזרות... ככה שאני מפסידה המון שעות... איזה כיף !!!
../images/Emo6.gif הרבה זמן לא נכנסתי... וגם הצלנו נזכרו להתחיל תחזרות... ככה שאני מפסידה המון שעות... איזה כיף !!!
° °•טשי•° New member 6/6/04 #28 והנה הגיטריס של הלהקה של חבריי ../images/Emo9.gif וזה עם החולצה הירוקה זה הגיטריס של ירמי
C cobainos New member 5/6/04 #21 איזו בגרות בדיחה הייתה... כל מה שכתבו בעיתון היה נכון.לפחות היחידה האחת שמשלימה ל4 יח"ל. פשוט בזיון...אבל כל עוד זה לטובתיי לא ממש אכפת לי.
איזו בגרות בדיחה הייתה... כל מה שכתבו בעיתון היה נכון.לפחות היחידה האחת שמשלימה ל4 יח"ל. פשוט בזיון...אבל כל עוד זה לטובתיי לא ממש אכפת לי.
H HepatitisTypeMaccabi New member 6/6/04 #30 מתמטיקה אשכרה הייתה בדיחה אני ירדתי השנה מ5 ל-4 יחידות בגלל שהתקשתי, אבל את הבגרות פתרתי תוך חצי שעה. ואחרי זה מתלוניים שהישראלים טיפשים. כשמכוונים נמוך פוגעים נמוך.
מתמטיקה אשכרה הייתה בדיחה אני ירדתי השנה מ5 ל-4 יחידות בגלל שהתקשתי, אבל את הבגרות פתרתי תוך חצי שעה. ואחרי זה מתלוניים שהישראלים טיפשים. כשמכוונים נמוך פוגעים נמוך.