בולה ושות' מזיינים ת'שכל

Awaken

New member
אהה בולה אני מיוחד!

כי אני ראיתי גם את הזה בצד השני וראיתי אותם אפילו ביחד!

haranISmafisto

New member
קוסטה גנב

Rasta Kosta (05:55 PM) : חח הרן המלך אני גנבתי לה את הסיכה והורדתי את זה בשירותים שהייתי שיקור (05:55 PM)† God Of Thunder † : אומרים שיכור Rasta Kosta (05:55 PM) : אמא שלך!

Awaken

New member
וואי וואי וואי וואי וואי וואי וואי

קוסטה.... ברח.... אבל מה זה ברח.... כי יעני אתה מזה הולך למות... אם ת'לא מבין בוא אני יסביר לך את זה בנוסחא מתמטית: בולה + פנטרה =
בולה - פנטרה + עצבים =
=
=
=
אז בכמה מילים: RUN NIGGER!!!! RUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

שקר!!!!!!

הכינוי של קוסטה זה ביכלל קוסטהוליק וזה לא סגנון הדיבור שלו... אל תנסה לסכסך!!!

haranISmafisto

New member
הא!

אני לא עושה ריפרש לדיטיילס של אנשים באי סי קיו זה הכינוי שהיה לי שקיבלתי את קוסטה מתנה בכיתה ג... ושהוא עם האנגאובר הוא מדבר כך

שקר!

קוסטה לא היה שנה שעברה בבסמ"ת בחדר הלבשה של הבנות בשיעור ספורט!!!! אין מצב...!!!! אם הוא לא עיוור עכשיו אז הוא לעולם לא היה שם... ושם פיטי נחטפה!!!

הופ.. שכחתי!

אבל סבבע יעני אתה יתנחל.. לפי דעתי מתנחלים צריכים לישמור על עצמם ולא לסכן את האזרחיים התמימים והחוקיים של מדינת ישראל...

אז אני חושב...

שאת ברברית וסוציומטית... גם אנחנו תמימים וחוקיים... לפי הלקסיקון שלך אנחנו לא, אבל ממתי אכפת לי ממה שאת חושבת?

ושוב את נכנסת לדיונים..

פוליטיים... בגלל אנשים כמוך החברה שלנו מחולקת... ביקשתי ממך לא פעם להפסיק עם זה אבל אם את כל כך מתעקשת אני מוכן הפעם להחזיר לך באותו המטבע....

החברה שלנו מחולקת ?

איזה חברה? איזה בנאדם אני? למה אתה חושב שאתה יודע איזה בנאדם אני? אף פעם לא אמרתי מה העמדה הפוליטית שלי ממש... ואני גם לא אגיד כי זה העניין הפרטי שלי!

למעלה