../images/Emo6.gif
הופה..נגעתי בנקודה רגישה... אני מאמץ את הגישה שאם היריב מתעצבן סימן שאני נוגע בנקודה נכונה. אין מה להוסיף, כולם ראו את הפרצוף האמיתי ומהלוכלך שלך. נראה בן 13? ממתי זו בעיה שלך? אני אעשה את הדין והחשבון, תודה על הדאגה אבל לא תודה. דוד שלך צדיק, חבל שהגורל הכה בו ככה, אני באמת מעריך את התרומה שלו, אך בתור תושב מדינת ישראל אינני אמור להרגיש אחראי למותם של חיילים, אלה חוקי מלחמה, שוב, אם יש לך תלונות תפני לנציגי העם, אני סך הכל תושב. אירגוני הטרור מייחלים לנו קץ מהיר בטביעה במימי הים התיכון, שנקשיב להם? כל הארץ הזו היא התנחלות. חיילים תמיד נהרגו ויהרגו בעתיד, התנחלויות קמו ב67 על דמם של חיילנו, תני לי סיבה אחת מוצדקת למה להחזיר את ההתנחלויות. השטחים מהווים פתרון לבעיה הדמוגרפית במדינה, מיקום אסטרטגי מצויין למדינה אשר מאויימת בכל חזית אפשרית. לכי תפני 300,000 מתיישבים מבתיהם. את רואה את עצמך עושה את זה? אני לא! אני לא טרוריסט, אם תתקבל החלטה בממשלה שצריך לפנות אותנו אני אתפנה כיאה לאזרח הגון בחברה דמוקרטית מתוקנת. לכי תלמדי קצת תרבון דיבור ותרבות דיון, כל אחד יכול להתבטא באותו אופן שאת התבטאת, אני בטוח שאת שווה יותר מאשר מחסן מילים שמסתכם ב"הומו","גזען" וכו'.(ככה את טוענת לפחות). ביי.