בולה ושות' מזיינים ת'שכל

אחלה...

הצבא יעשה בשכל אם יוענק לך תפקיד כזה... וממתי הפסיקו לשלם מיסים למדינה ועברו להתנחלויות? את מדברת לי על תושבים חוקיים... את בכלל לא יהודייה, יש לך פריבילגיה עצומה להיות פה.

חה. לא יהודיה. איזה באסה לי.

זה שאני ניראת כמו ארית עם אף מושלם כזה קטן זה לא אומר שאני לא יהודייה אני חצי יהודייה אפילו. אבא שלי יותר יהודי מכל המשפחה שלך יחד! אז אל תשחק לי בוורידים יא אוכל חינם. והצבא בחיים לא יעניק לי תפקיד כזה (חבל מאוד..) כי אני מסוגלת להרבה יותר ויש לי מספיק שכל בשביל להיות יותר מפקידה תאמין לי. אז אל תדבר ככה על אנשים שאתה לא מכיר יא אחראי למוות של 100 חיילים ביום!

ארית?

את נראית קווקזית. את אמרת לי שאת לא יהודייה. אינני אוכל חינם, ההורים שלי עובדים, משלמים מיסים, בקרוב אני מתגייס לשרות קרבי כדי שאת תוכלי לישון בשקט.. את עלית לפה עם סל קליטה רחב שפתח בפנייך אופציות רבות.. סבא שלי שעלה לארץ לא קיבל כלום, הוא היה עסוק בסלילת כבישים ובניית בתים כדי שלפרזיטים עוכרי ישראל כמוך יהיה איפה לגור ואיפה לנוע. ההתנחלות שאני גר בה הוקמה בתקופת ממשלת שמאל בשנת 1978... אם יש לך בעיות לא אני הכתובת אלא שמעון פרס.

אדיוט...

אם לא היו אנשים כמוך הייתי יושנת הרבה יותר בשקט. כל הכבוד לך שאתה מתגייס לקרבי.. תלך לישמור על התנחלויות.. חחח עלק פרזיטים עוכרי ישראל.. אתה לא מכיר אותי אז אל תזרוק עליי ת'הערות המסריחות שלך כי אתה לא יודע עליי כלום! עלק סל קליטה רחב.. כל מי שעולה לארץ מקבל את זה.. הומו גזען! אם כבר נכנסתה לקטע של להודות לבני משפחה ("סבא שלי שעלה לארץ לא קיבל כלום, הוא היה עסוק בסלילת כבישים ובניית בתים כדי שלפרזיטים עוכרי ישראל כמוך יהיה איפה לגור ואיפה לנוע"...) אז תגיד תודה לבן דוד שלי ששמר על הומואים מתנחלים כמוך במשך כל השרות שלו ונפצע 4 פעמים ואיבד איזה 20 חברים! ואממ אני נראת כמו קווקזית?.. זה אמור להיות עלבון יעני?.. הומו. קווקזית קווקזית אבל לפחות לא נראת בת 13! כשתתגייס בטח יחשבו שאתה סתם לומד באיזה פנימייה צבאית אז בגלל זה אתה לובש מדים. קודם תגדל ואז תלך לקרבי.

../images/Emo6.gif

הופה..נגעתי בנקודה רגישה... אני מאמץ את הגישה שאם היריב מתעצבן סימן שאני נוגע בנקודה נכונה. אין מה להוסיף, כולם ראו את הפרצוף האמיתי ומהלוכלך שלך. נראה בן 13? ממתי זו בעיה שלך? אני אעשה את הדין והחשבון, תודה על הדאגה אבל לא תודה. דוד שלך צדיק, חבל שהגורל הכה בו ככה, אני באמת מעריך את התרומה שלו, אך בתור תושב מדינת ישראל אינני אמור להרגיש אחראי למותם של חיילים, אלה חוקי מלחמה, שוב, אם יש לך תלונות תפני לנציגי העם, אני סך הכל תושב. אירגוני הטרור מייחלים לנו קץ מהיר בטביעה במימי הים התיכון, שנקשיב להם? כל הארץ הזו היא התנחלות. חיילים תמיד נהרגו ויהרגו בעתיד, התנחלויות קמו ב67 על דמם של חיילנו, תני לי סיבה אחת מוצדקת למה להחזיר את ההתנחלויות. השטחים מהווים פתרון לבעיה הדמוגרפית במדינה, מיקום אסטרטגי מצויין למדינה אשר מאויימת בכל חזית אפשרית. לכי תפני 300,000 מתיישבים מבתיהם. את רואה את עצמך עושה את זה? אני לא! אני לא טרוריסט, אם תתקבל החלטה בממשלה שצריך לפנות אותנו אני אתפנה כיאה לאזרח הגון בחברה דמוקרטית מתוקנת. לכי תלמדי קצת תרבון דיבור ותרבות דיון, כל אחד יכול להתבטא באותו אופן שאת התבטאת, אני בטוח שאת שווה יותר מאשר מחסן מילים שמסתכם ב"הומו","גזען" וכו'.(ככה את טוענת לפחות). ביי.

הצהרה "יפה"

ואכן שוב אתה מוכיח באופן פומבי שצריך להוקיע אנשים כמוך מהחברה הישראלית. אתה הסיבה שהפנים של העם היהודי משפילות ראש. בגלל אנשים כמוך אנחנו נופלים קורבן לתרבות הארופאית לצביעות ולסחיטה הרגשית של חזירי הנפט האלו שההעלו את כל העולם בלהבות ועכשיו משחקים אותה הומאנים על חשבוננינו. אך אל חשש אנשים כמוך יבינו במהרה כי ביום שבו תעלה לאוטובוס וחס וחלילה תראי את עצמך מתפוצץ יחד עם עוד כמה אנשים לא תעז בכלל לעשות את ההשוואה המגוחכת הזו ולהצהיר שאנחנו אירגון טרור. אופן הדיבור שלך גורם למפלצות כמו האנשים האילו לחשוב כמה מטומטמים הישראלים האילו. הם המדינה היחידה שמכונה לקלוט כול גוי ממוצע כולמר, ביזיון מוחלט לזהות שלהם ועוד לתת לו לדבר ככה. הטפשים האילו גם נותנים להם סל תרבות ופרבילגיות . אתה מבין למה אין להם כבוד אלינו? כי כשהם מסתובבים אצלנו ברחוב במדינה שאמורה להיות מדינה היהודים הם רואים רק את גרישה ושסה ושמעים רק רוסית אז מי שמוותר על הזהות שלו הוא אפסי.

טוב יש לי דבר אחד שאני יכול לומר לך

"אידיוט" אתה והחברים שלך שחיים במדינת פלשטין אתם הגורמים לפיגועים... אתם מתסיסים אותם. בגללכם חיילי צה"ל נהרגים. השטח הזה שלהם.. תקלוט את זה... אם אתה רוצה לחיות תחת שלטון פלשטינאי תרגיש חופשי.. אם אתה שואל אותי אני הייתי מוציא את כל צה"ל מההתנחלויות רוצים לעזוב? חופשי... לא רוצים? בעיה שלכם! אין שום סיבה שאנחנו נגן על טרוריסטים, בדיוק כמו שאנחנו רוצים שהם יסגירו את שלהם אנחנו צריכים להעיף משם את שלנו.

יאללה תעזוב אותו..

הוא אפס.. ובכלל השרשור הזה רק שלנו והוא סתם נדחף ולא קשור לתחרות הקטנה שלנו..
שאני מנצחת בה!!!!!

גם את...

אני אגיב לכל הודעה שאני רואה לנכון.. אחרת למה נועד פורום? אפס הוא מי שמגיע מהגולה ומכתיב הוראות למנהיגים... עם כל הכבוד לא אני ולא את נחליט על עתי ההתנחלויות. אם תתקבל הוראה מפורשת שכלולה בחוק שעבר קריאה ראשונה שניה ושלישית בכנסת שמצווה על המתנחלים לעזוב אני אהיה הראשון שאעזוב. אני לא טרוריסט. טרוריסטים שמקמטים במו ידיהם את הדמוקרטיה הקטנה שלנו הם אותם סרבנים עבריינים שאינם מוכנים לשרת בצבא ובכך עוברים על חוק גיוס חובה.

חחחח..

סרבנים טרוריסטים?... יש אנשים שפשוט לא מוכנים לתת 3 שנים מהחיים שלהם לצבא.. מתנגדים למסגרת הזאת וכו'.. אני לא כזאת אבל אני מכבדת את הדעה של אותם אנשים שלא רוצים לשרת.. כי אחרי הכל זה החיים שלהם ולמדינה איך זכות לשחק בחיים של אנשים ככה.. שרות חובה.. מי ישמע.. בכל מיקרה אני אישית אשמח לשרת בצה"ל בכל תפקיד שלא כלול בו שולחן, מכונת קפה ושדחן... ולכנעני.. אני מנצחת!! ווהוווווו!!!!!!!

דווקא נראה לי שאת מסוגלת

להכין קפה לא רע ^_^ (על איזה מכונת קפה את מדברת???) אבל צריך גם מהירות :)

חחחחחחח...

אני מכינה קפה כל כך גרוע...
אף אחד לא ירצה שאני אכין לו קפה... :( אבל אני עדיין מנצחת אותך...

למעלה